Value Aktier – Sådan finder du value aktier i 2021

Det der er interessant ved value aktier, er at de faktisk er mere værd end den aktiekurs som de har. Det er dog vigtigt at man sætter sig grundigt ind i hvad man skal kigge efter, når man skal finde en value aktie. Når du har læst artiklen her, så vil du blive meget klogere på hvordan du finder en value aktie og hvad du skal holde øje med.

Hvis du vil købe value aktier, så fortrækker vi handelsplatformen eToro, hvor du kan handle aktier med 0% i kurtage, og som er yderst brugervenlig. De har et kæmpe udvalg af aktier og giver gode muligheder for at finde value aktier.

KØB VALUE AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.

Guide til Køb af value aktier

Denne guide vil vise dig hvordan du køber dine value aktier. Vores guide er bygget op som en trin for trin guide, så du hurtigt og nemt kan lære at købe value aktier.

Det er ganske nemt at købe value aktier, da det ikke er anderledes end at købe andre typer aktier.

1. Vælg en handelsplatform til value aktier

Så snart du skal finde en handelsplatform til at købe dine value aktier, så er der en række faktorer som du skal være opmærksom på.

Vi fortrækker en brugervenlig platform som er billige at købe aktier igennem, og her fortrækker vi eToro som har 0 kr. i kurtage eller gebyr for aktiehandel.

Se vores top 3 handelsplatforme nedenfor.

 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Optimer din strategi med AI analyser
  • Vælg imellem 3000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser og guides
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  8/10
  KØB AKTIER 73,81% af detailinvestorer taber penge på CFD handel.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Platform optimeret til aktive investorer
  • Professionelle analyseværktøjer
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 40.000+ aktier
  • Mulighed for at investere i fremtidige børsnoteringer
  • Handel med aktier, som købte du på en webshop
  Kurtage fra Fra 2 Euro Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
Vis flere +

2. Opret din handelskonto

indtast informatiner

Så snart du klikker dig ind på eToro’s forside, så skal du blot klikke på ”Opret konto”.

Så snart du har indtastet din information, så lander du på din handelskonto, hvor du kan indsætte dine penge og derved købe value aktier.

Det tager kun meget få minutter og så er din handelskonto klar til at købe din første value aktie.

3. Indsæt penge på din konto

Så snart du kommer ind på din konto, skal du overføre penge med kreditkort, PayPal eller bankoverførsel. Du kan starte fra kun 50$. (cirka 300 kr.)

Du skal blot klikke i bunden af venstre hjørne på ”Indbetal Penge”.

Du er hermed klar til at overføre penge til din handelskonto.

Så snart du har overført penge til din handelskonto, kan du købe dine value aktier.

indsæt penge

4. Sådan Køber du value aktier

Du kan nu købe value aktier. Du kan selv vælge nogle af de aktier du vil søge efter, eller bruge nogle af de forslag vi kommer med her i artiklen.

Du kan ikke direkte søge efter de forskellige value aktier, så derfor skal du bruge vores guide til at finde de value aktier som du finder interessante.

Jeg har her valgt Amazon, som i adskille år har oplevet en stor vækst.

Du skal først søge efter ”Amazon”

amazone aktier

Derefter skal du blot klikke på ”Handl” for at købe ”Amazon” aktier

amazone aktie

Du bliver nu vist ind på den overstående købsside, hvor du kan købe Amazon Aktier. Du bestemmer helt selv om du ønsker at købe et bestemt antal aktier, eller vælger at købe for et bestemt beløb.

Så snart du har valgt hvor mange aktier du ønsker købe, så skal du blot klikke på ”Indbetal nu” hvis du endnu ikke har overført penge til din handelskonto, eller på ”Indstil ordre” hvis du allerede har overført pengene til din handelskonto.

Hvad er value aktier?

For at finde value aktier, skal man finde de virksomheder, som har en stærk balance, og også er billigt prisfastsat ift. aktiekursen. Det vigtigste ved at finde en value aktie, er at man er god til købmandsskab, hvor man køber billigt samt sælger dyrt. Her er Warren Buffet en af de mest kendte og succesfulde value aktie investorer der findes.

Der kan være flere årsager til hvorfor value aktier er lavt prissat. Det kan være f.eks. et dårligt regnskab, dårlig omtale i medierne eller blot fordi deres sektor ikke tilhøre nogle interessante nicher som medierne dækker.

Sådan finder du value aktier

Vi kommer her med nogle muligheder for hvad du kan kigge efter, så snart du skal finde value aktier, så du selv kan finde dine næste value aktier.

Sådan kan du søge efter value aktier

 • De har en lav kurs ift. indre værdi. Deres nøgletal er defineret som aktiekursen divideret med egenkapitalen per aktie. Dette fortæller noget omkring hvor meget du som investor betaler for at få del i en krone af virksomhedens egenkapital.
 • Aktierne har en lav pris i forhold til det næste års indtjening – Altså hvor meget betaler du for indtjeningen der forventes ét år frem.
 • Aktien udbetaler et højt udbytte pr. aktie.
 • De er ofte veletablerede virksomheder
 • De har en stabil omsætning samt indtjening igennem længere tid.

Vi kommer ikke direkte med anbefalinger til value aktier, da det kræver utrolig meget research at finde de rigtige value aktier, men vi har nedenfor lavet en liste med aktier du kan undersøge nærmere selv.

Value aktier liste

Der findes en masse value aktier derude, og nedenfor har vi lavet en liste med nogle interessante og mulige value aktier, som du kan undersøge nærmere. Vi har udvalgt nogle af de større virksomheder, som du måske endda allerede kender fra din hverdag.

Apple aktier

apple aktier

Apple er en virksomhed de fleste kender, og der er også en sandsynlighed for at du ejer en af deres produkter i dag, enten deres iPhones, iPads eller Mac computere. Derudover så er det også en af de mest kendte aktier på vores liste.

KØB APPLE AKTIER Din kapital er udsat for risici.

IBM aktier

IBM aktier

IBM aktier er også nogle af de helt store og interessante aktier når vi snakker value aktier. IBM sælger primært infrastruktur services som står for 37% af deres indtjening, Software som står for 29% af deres indtjening, IT services står for 23% af deres indtjening og de sidste 8% af deres indtjening stammer fra salg af hardware.

KØB IBM AKTIER Din kapital er udsat for risici.

Goldman Sachs aktier

goldman sachs aktier

Goldman Sachs er en af de største globale investeringsbank firmaer der findes, som investere i banker, det globale marked og det private aktiemarkedet. Størstedelen af deres indtjening kommer fra det amerikanske marked.

KØB GOLDMAN SACHS AKTIER Din kapital er udsat for risici.

Intel aktier

intel aktier

Intel er en af verdens største producenter af chips til diverse produkter. De producere mikrochips til alt lige fra mobiltelefoner, computere samt processor som er cloud-styret og har opnået massive markedsandele i de senere år med deres cloudbaserede løsninger.

KØB INTEL AKTIER Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er value aktier?

Value aktier er aktier som har en lavere aktiekurs end deres indre værdi. Du skal selv undersøge aktierne for at finde ud af om det er en value aktie, da det er noget du selv skal analysere dig frem til.

Du kan se vores liste med value aktier her

Hvordan finder jeg gode value aktier?

Det kommer meget an på hvilken aktiestrategi du har. Vi har lavet en liste med mulige aktier, og så kan du lave en grundig research inden du køber dine næste value aktier.

Du bør altid lave en grundig analyse inden du køber en value aktie.

Hvordan køber man value aktier?

Det er nemt at købe en value aktie, når du har fundet den rigtige. Du kan nemlig købe dem igennem din bank eller igennem en online handelsplatform. Vi har lavet en guide til hvordan du kan købe dem her i artiklen.