Reddit IPO (Børsnotering) 2024

Reddit børsnotering (IPO) har ikke en bestemt dato endnu, men vi forventer at det sker indenfor de næste måneder, baseret på forskellige investeringsbanker og advokater, som forbereder børsnoteringen.

Reddit er en stor og populær social medieplatform, som er en af de mest besøgte websites i hele verden på top 20. De har over 52 millioner aktie brugere på websitet hver eneste dag, som kan dele links og diskutere hvad der sker i samfundet. Reddit har fået en værdiansættelse på 10 milliarder dollars, og ved børsnoteringen forventes værdiansættelsen at blive 15 milliarder dollars.

I artiklen her fokuserer vi på nogle af de vigtige punkter ift. Reddit IPO og køb af aktier i Reddit inden børsnoteringen.

KØB AKTIER INDEN BØRSNOTERING HER Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.

Reddit IPO – Guide til Børsnotering

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med lave gebyrer, som giver mulighed for at deltage i en IPO. Vi anbefaler derfor Freedom24 som specialisere sig i børsnoteringer
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort eller Bankoverførsel
Trin 4. – Søg nu efter ”Reddit
IPO” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu deltager du i Reddit
IPO

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10
Deltag i Reddit IPO her Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.

Handelsplatform til at købe aktier i Reddit inden IPO (børsnotering)

Hvis du vil investere i Reddit IPO og derved købe aktier inden Reddit børsnoteres, så findes der meget få handelsplatform der tilbyder at man kan deltage i nye børsnoteringer. Men her er Freedom24 en af de førende handelsplatforme, hvor man kan deltage i en børsnotering af en virksomhed, som man tror på kommer til at stige i fremtiden, når der bliver åbnet op for køb af Reddit aktier

Hos Freedom24 kan du blive en af de første investorer i virksomheden, og få en del af de første Reddit aktier der bliver givet, og deres minimumsordrebeløb er kun på 2000$ som er lavt i forhold til mange andre handelsplatforme som tilbyder at deltage i børsnoteringer.

reddit børsnotering IPO

Bør du investere i Reddit IPO (børsnotering)?

Der er mange investorer der overvejer at købe aktier i Reddit inden deres IPO, og det kan der også være en række fordele ved. Du kan ved at deltage i en børsnotering af Reddit blive en af de første til at blive investorer i selskabet. Derudover så opstår der ofte en del hype omkring de nye børsnoteringer, hvilket naturligvis kan give aktiekursen et hak op efter at de er blevet børsnoteret.

Reddit levere nogle store overskud, hvor de i 2020 havde et overskud på 141.8 millioner dollars, mens de i andet kvartal i 2021 kunne levere et overskud på 100 Millioner dollars. Så derfor kan det blive interessant at købe aktier i Reddit inden børsnotering, især hvis de kan forsætte denne vilde vækst.

Fremtiden for Reddit ser også lys ud, da det forudsiges at der i 2025 vil være mere end 53 millioner mennesker i USA alene, som besøger websiden, og fremtiden forventes at være mindst lige så lys i resten af verden. Der forventes at i 2023 leveres over 289 Millioner dollars i overskud.

Minimumsinvesteringen for at deltage i Reddit Børsnotering er 2000 Dollars.


Historien om Reddit

Ideen til Reddit startede tilbage i 2005 hvor studiekammeraterne Steve Huffman og Alexis Ohanian gik i gang med projektet. Dertil kom Christopher Slowe som også blev en del af holdet. Den første ide var at skabe en service, hvor man kunne få mulighed for at bestille mad via sms-beskeder, men dette blev ikke en succes.

Men samme år hjalp Paul Graham, som var partner i Y Combinator, som investerer i start-ups de to med at få ideen til en forum-lignened platform til nyheder. Han fik de to unge iværksættere til at blive yderst begejstret for ideen, og på den måde blev Reddit til virkelighed.

I løbet af kun 16 måneder, fik de så utroligt meget trafik og det endte med at Reddit blev solgt. Steve og Alexeis forsatte med at arbejde på Reddit indtil 2009 som en del af deres kontrakt, men gik derefter hver til sit. Men i 2015 var Reddit i problemer og Steve Huffman blev udpeget som CEO mens Alexis blev formand i bestyrelsen igen.

Reddit er dog over den hårde periode og har vækstet i de seneste mange år, mens de levere store overskud årligt. Derudover så er Reddit blevet et form for talerør for aktivister, for frihed på internettet, hvor platformen også bliver brugt til at udnytte ytringsfriheden for brugerne.

Bør man købe Reddit aktier?

Om du bør købe Reddit aktier, afhænger meget af hvad din investeringsstrategi er. Men fremtiden for Reddit forudsiges at være lys, og med en forventet vækst i de kommende år, kombineret med at Reddit bliver endnu bedre til at udnytte deres massive trafik til at tjene penge, gør at mange ting taler for at Reddit kommer til at vækste i fremtiden. Men da ingen kan forudsige fremtiden, skal du naturligvis være klar over at der er en risiko ved at investere i Reddit aktier.

KØB AKTIER INDEN BØRSNOTERING HER Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår bliver Reddit børsnoteret?

Reddit børsnotering (IPO) har ikke en bestemt dato endnu, men vi forventer at det sker indenfor de næste måneder, baseret på forskellige investeringsbanker og advokater, som forbereder børsnoteringen. køb aktier inden Reddit børsnotering her

Hvor kan jeg købe en Reddit aktie?

Du kan købe en Reddit aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Reddit aktier her)

Skal jeg købe Reddit aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Reddit aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen