Amerikanske Aktier: Se vores favoritter for 2024

Nogle af de mest populære aktier er de amerikanske aktier blandt investorerne.

I artiklen her, vil jeg vise dig hvordan du finder amerikanske aktier, samt hvilke amerikanske aktier du med fordel kan holde øje med i den kommende tid, og vi viser dig hvordan du kan købe amerikanske aktier til 0 kr. kurtage.

Jeg vil starte med at vise dig hvordan du kan investere i amerikanske aktier, samt hvilken handelsplatform jeg anbefaler, så du kan købe aktier uden kurtage eller gebyrer.

De 3 bedste amerikanske aktier i Juli 2024

 • Apple – Apple aktier har for mange investorer været en fast del af porteføljen, og Apple er en virksomhed som tjener rigtigt mange penge.
 • Tesla – Tesla er en utrolig populær aktie for danskerne, især da deres Tesla aktier er steget meget igennem de seneste år.
 • Coca-Coca – Coca-Cola aktier er også nogle af de populære aktier for danskerne, og derudover så giver aktien også et årligt udbytte til deres aktionærer.
 • Etoro liste
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 3000+ aktier.
  • Ingen kurtage eller skjulte udgifter.
  • Social Investing: Kopier let andre investorer.
  Kurtage fra 0 % gebyr på aktiehandel Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  10/10
  Besøg siden her Læs Anmeldelse Din kapital er udsat for risici.
  Andre gebyrer gælder.
  For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Købsguide: Køb amerikanske aktier

Amerikanske aktier er blandt de mest handlede aktier i verden, og de kan også købes på stort set alle handelsplatforme. Vi fortrækker eToro, som giver dig mulighed for at købe aktier uden at betale gebyr eller kurtage, som kan spare dig for rigtig mange penge over tid.

Køb aktier med vores guide til når du skal investere i alle slags aktier, hvor vi hjælper dig fra start til slut med først at finde den rigtige handelsplatform, til derefter hvordan du køber amerikanske aktier.

1. Vælg handelsplatform til USA aktier

Først og fremmest så skal du finde den bedste handelsplatform for dig. Vi fortrækker en handelsplatform hvor du kan købe aktier uden at betale kurtage eller gebyrer, med et stort udvalg af USA aktier.

Her fortrækker vi handelsplatformen eToro til at købe amerikanske aktier, da de giver mulighed for at købe aktier med 0 kr. kurtage. Derudover så er handelsplatformen yderst brugervenlig med deres aktie platform, og de har et stort udvalg af amerikanske aktier.

Vi har lavet en top 3 over de handelsplatforme vi fortrækker til at købe amerikanske aktier på.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Opret handelskonto

Når du har klikket dig ind på eToro’s hjemmeside, så skal du klikke på ”Opret konto

indtast informatiner

Når du har indtastet dine informationer, så kommer du ind på din eToro konto, hvorefter du kan indsætte penge og købe amerikanske aktier.

Du kan oprette din konto og komme i gang med at købe dine første aktier på under 5 minutter.

3. Indsæt penge

Når du er kommet ind på din konto, så skal du blot overføre penge. Du kan overføre penge med enten kreditkort, PayPal eller en bankoverførsel, hvor du kan komme i gang for kun 50$ (Ca. 300 kr.)

Det eneste du skal gøre er at klikke i bunden af siden i venstre side på ”Indbetal penge

indsæt penge

Du er nu klar til at overføre dine penge til handelskontoen.

Når du har overført penge til din handelskonto, så kan du købe dine amerikanske aktier.

4. Køb amerikanske (USA) aktier

Du er nu helt klar til at købe amerikanske aktier. Du bestemmer selv om du vil finde dine egne aktier at søge efter, eller om du ønsker at bruge nogle af forslagene med USA aktier her i artiklen.

For at finde den aktie du gerne vil købe skal du blot søge efter den i søgefeltet i toppen af siden.

Her har jeg søgt efter ”Coca-Cola

coca-cola aktier

Herefter skal du klikke på ”Handl” for at gå til købssiden af Coca-Cola aktier som i dette eksempel.

coca-cola aktie

Herefter kommer du ind på overstående købsside, hvor du kan købe Coca-Cola aktier. Du kan selv bestemme om du vil købe for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal af aktien.

Så snart du har valgt hvor mange aktier du vi købe, så klikker du på ”Indbetal nu” hvis du ikke har overført penge til din konto endnu, ellers vil der stå ”Indstil ordre” hvis du har overført penge til din handelskonto.

Du har nu købt dine første amerikanske aktier.

Derfor er aktier fra USA populære

Der findes mange populære aktier fra USA, og der er ingen tvivl om at mange af de mest populære aktier er fra USA. Årsagen til at der findes mange USA aktier er fordi der er så utroligt mange virksomheder i USA, som har gjort det utroligt godt i en årrække. Dette har gjort at der har været nogle store vækstaktier som har vækstet voldsomt i de senere år, hvilket har fået investorerne til at flokkes til disse aktier. Du kan se en række af de spændende USA aktier længere nede.

Gode amerikanske aktier i juli 2024

Der findes utroligt mange aktier derude, både danske aktier, Norske aktier samt Svenske aktier og der er ingen tvivl om at det kan være svært at vælge hvilke aktier der er de bedste, da ingen kan forudsige fremtiden. Vi anbefaler at du altid sætter dig grundigt ind i hvilke virksomheder du køber aktier i. Nogle fortrækker udbytteaktier, mens andre hellere vil have valueaktier, og ikke én aktiestrategi er ens. Mange investorer vælger at fokusere på bestemte brancher, som de forventer vækster i fremtiden.

Vi har her lavet en liste med nogle af de gode amerikanske aktier, som du kan undersøge nærmere. Flere af aktierne vil du også finde i vores artikel med aktieanbefalinger, mens andre udelukkende er på denne liste over gode amerikanske aktier.

Apple aktier

apple aktier

Apple aktier er en af de mest populære amerikanske aktier der findes, primært fordi deres produkt har skabt stor opsigt i det meste af verden, og for aktionærer har de uden tvivl også mærket godt at denne popularitet, da aktien er steget i en lang række år, og intet tyder på at denne popularitet er ved at stoppe indenfor den næste årrække. Uden tvivl en af de spændende aktier fra USA.

KØB APPLE AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Tesla aktier

tesla aktier

Tesla aktier er også nogle af de populære aktier blandt investorerne, hvilket især kommer sig af, at Tesla mærket har gjort sig yderst bemærket med deres populære el-bil. I fremtiden forventer vi at der kommer en massiv vækst af el-biler og hvis du også tror at Tesla kommer til at være en del af de førende indenfor el-biler, så kan Tesla blive en rigtig god investering.

KØB TESLA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Coca-Cola aktier

Coca Cola aktier

Coca-Cola aktier er en af de helt klassiske amerikanske aktier, som kommer fra virksomheden Coca-Cola som du helt sikkert kender ganske godt. Coca-Cola er en gammel og stabil virksomhed, hvilket rigtig mange investorer godt kan lide.

Coca-Cola har i utroligt mange år kommet med store overskud og Coca-Cola aktier er især også kendt for deres udbytte, hvor de i over 50 år har haft et stigende udbytte til deres aktionærer, hvilket for mange investorer er et stort plus.

KØB COCA-COLA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

AMD aktier

AMD aktier

AMD aktier er nogle af de måske lidt mindre kendte aktier for os danskere, men virksomheden AMD (Advanced Micro Decives inc.) Har faktisk sikkert en påvirkning på din hverdag, da de står bag computerchips til de fleste slags computere og mobiltelefoner. De har ikke særligt mange store konkurrenter udover ”Intel” som har mistet Apple som kunde, grundet Intel’s mangel på innovation. Dette er en stor mulighed for AMD. Mange spår en meget lys fremtid for AMD, som potentielt kan overtage endnu flere markedsandele f.eks. fra konkurrenter som Intel.

KØB AMD AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

SKAT på amerikanske aktier

SKAT på amerikanske aktier er de samme som SKAT på andre aktier. Langt de fleste amerikanske aktier bliver beskattet efter realisationsbeskatningen, som ganske enkelt betyder at du først skal betale skat af dit afkast, når du sælger dine aktier.

I 2024 hedder beskatningen 27% af de først tjente 57.200 kr. og derefter 42% i skat.

Der er dog en lille forskel i forhold til afkastet på udbyttebetaling fra amerikanske aktier. SKAT på udbytte fra amerikanske aktier, som er bedre kendt som ”udbytteskat” bliver betalt i USA, og skal i Danmark opgives som kildeskat, så du ikke betaler SKAT i begge lande. Du kan læse meget mere omkring skat på amerikanske udbytteaktier her.

 • Etoro liste
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 3000+ aktier.
  • Ingen kurtage eller skjulte udgifter.
  • Social Investing: Kopier let andre investorer.
  Kurtage fra 0 % gebyr på aktiehandel Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  10/10
  Besøg siden Læs Anmeldelse Din kapital er udsat for risici.
  Andre gebyrer gælder.
  For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg gode amerikanske aktier?

Det kommer fuldstændig an på hvilken aktiestrategi du har, når du skal finde gode amerikanske aktier. Du skal finde amerikanske aktier der passer til netop din aktiestrategi.

Hvorfor skal jeg købe amerikanske aktier?

For mange investorer, så er det en stor fordel at investere i amerikanske aktier, da der oftest er aktier som du også kender virksomheden bag i din hverdag. Derudover så er mange af de amerikanske aktier generelt utroligt populære aktier.

Hvordan fungerer SKAT på amerikanske aktier?

SKAT på amerikanske aktier fungerer på samme måde som skat på andre aktier.
Du betaler 27% i skat på de første 57.200 Kr. tjent i 2024, og resten betaler du 42% i SKAT af.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen