Amerikanske Aktier: Se vores favoritter for 2022

Nogle af de mest populære aktier er de amerikanske aktier blandt investorerne.

I artiklen her, vil jeg vise dig hvordan du finder amerikanske aktier, samt hvilke amerikanske aktier du med fordel kan holde øje med i den kommende tid, og vi viser dig hvordan du kan købe amerikanske aktier til 0 kr. kurtage.

Jeg vil starte med at vise dig hvordan du kan investere i amerikanske aktier, samt hvilken handelsplatform jeg anbefaler, så du kan købe aktier uden kurtage eller gebyrer.

KØB AMERIKANSKE AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.

De 3 bedste amerikanske aktier i January 2022

 • Apple – Apple aktier har for mange investorer været en fast del af porteføljen, og Apple er en virksomhed som tjener rigtigt mange penge.
 • Tesla – Tesla er en utrolig populær aktie for danskerne, især da deres Tesla aktier er steget meget igennem de seneste år.
 • Coca-Coca – Coca-Cola aktier er også nogle af de populære aktier på danskerne, og derudover så er det også en udbytteaktie som giver et årligt udbytte til deres aktionærer.

Købsguide: Køb amerikanske aktier

Amerikanske aktier er blandt de mest handlede aktier i verden, og de kan også købes på stort set alle handelsplatforme. Vi fortrækker eToro, som giver dig mulighed for at købe aktier uden at betale gebyr eller kurtage, som kan spare dig for rigtig mange penge over tid.

Du kan bruge vores guide til når du skal investere i alle slags aktier, hvor vi hjælper dig fra start til slut med først at finde den rigtige handelsplatform, til derefter hvordan du køber amerikanske aktier.

1. Vælg handelsplatform

Først og fremmest så skal du finde den bedste handelsplatform for dig. Vi fortrækker en handelsplatform hvor du kan købe aktier uden at betale kurtage eller gebyrer.

Her fortrækker vi handelsplatformen eToro til at købe amerikanske aktier, da de giver mulighed for at købe aktier med 0 kr. kurtage. Derudover så er handelsplatformen yderst brugervenlig, og de har et stort udvalg af amerikanske aktier.

Vi har lavet en top 3 over de handelsplatforme vi fortrækker til at købe amerikanske aktier på.

 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Optimer din strategi med AI analyser
  • Vælg imellem 3000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser og guides
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  8/10
  KØB AKTIER 73,81% af detailinvestorer taber penge på CFD handel.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Platform optimeret til aktive investorer
  • Professionelle analyseværktøjer
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 40.000+ aktier
  • Mulighed for at investere i fremtidige børsnoteringer
  • Handel med aktier, som købte du på en webshop
  Kurtage fra Fra 2 Euro Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
Vis flere +

2. Opret handelskonto

Når du har klikket dig ind på eToro’s hjemmeside, så skal du klikke på ”Opret konto

indtast informatiner

Når du har indtastet dine informationer, så kommer du ind på din eToro konto, hvorefter du kan indsætte penge og købe amerikanske aktier.

Du kan oprette din konto og komme i gang med at købe dine første aktier på under 5 minutter.

3. Indsæt penge

Når du er kommet ind på din konto, så skal du blot overføre penge. Du kan overføre penge med enten kreditkort, PayPal eller en bankoverførsel, hvor du kan komme i gang for kun 50$ (Ca. 300 kr.)

Det eneste du skal gøre er at klikke i bunden af siden i venstre side på ”Indbetal penge

indsæt penge

Du er nu klar til at overføre dine penge til handelskontoen.

Når du har overført penge til din handelskonto, så kan du købe dine amerikanske aktier.

4. Køb amerikanske aktier

Du er nu helt klar til at købe amerikanske aktier. Du bestemmer selv om du vil finde dine egne aktier at søge efter, eller om du ønsker at bruge nogle af forslagene her i artiklen.

For at finde den aktie du gerne vil købe skal du blot søge efter den i søgefeltet i toppen af siden.

Her har jeg søgt efter ”Coca-Cola

coca-cola aktier

Herefter skal du klikke på ”Handl” for at gå til købssiden af Coca-Cola aktier som i dette eksempel.

coca-cola aktie

Herefter kommer du ind på overstående købsside, hvor du kan købe Coca-Cola aktier. Du kan selv bestemme om du vil købe for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal af aktien.

Så snart du har valgt hvor mange aktier du vi købe, så klikker du på ”Indbetal nu” hvis du ikke har overført penge til din konto endnu, ellers vil der stå ”Indstil ordre” hvis du har overført penge til din handelskonto.

Du har nu købt dine første amerikanske aktier.

Gode amerikanske aktier i 2022

Der findes utroligt mange aktier derude, og der er ingen tvivl om at det kan være svært at vælge hvilke aktier der er de bedste, da ingen kan forudsige fremtiden. Vi anbefaler at du altid sætter dig grundigt ind i hvilke virksomheder du køber aktier i. Nogle fortrækker udbytteaktier, mens andre hellere vil have valueaktier, og ikke én aktiestrategi er ens. Mange investorer vælger at fokusere på bestemte brancher, som de forventer vækster i fremtiden.

Vi har her lavet en liste med nogle af de gode amerikanske aktier, som du kan undersøge nærmere. Flere af aktierne vil du også finde i vores artikel med aktieanbefalinger, mens andre udelukkende er på denne liste over gode amerikanske aktier.

Apple aktier

apple aktier

Apple aktier er en af de mest populære amerikanske aktier der findes, primært fordi deres produkt har skabt stor opsigt i det meste af verden, og for aktionærer har de uden tvivl også mærket godt at denne popularitet, da aktien er steget i en lang række år, og intet tyder på at denne popularitet er ved at stoppe indenfor den næste årrække.

KØB APPLE AKTIER Din kapital er udsat for risici.

Tesla aktier

tesla aktier

Tesla aktier er også nogle af de populære aktier blandt investorerne, hvilket især kommer sig af, at Tesla mærket har gjort sig yderst bemærket med deres populære el-bil. I fremtiden forventer vi at der kommer en massiv vækst af el-biler og hvis du også tror at Tesla kommer til at være en del af de førende indenfor el-biler, så kan Tesla blive en rigtig god investering.

KØB TESLA AKTIER Din kapital er udsat for risici.

Coca-Cola aktier

Coca Cola aktier

Coca-Cola aktier er en af de helt klassiske amerikanske aktier, som kommer fra virksomheden Coca-Cola som du helt sikkert kender ganske godt. Coca-Cola er en gammel og stabil virksomhed, hvilket rigtig mange investorer godt kan lide.

Coca-Cola har i utroligt mange år kommet med store overskud og Coca-Cola aktier er især også kendt for deres udbytte, hvor de i over 25 år har haft et stigende udbytte til deres aktionærer, hvilket for mange investorer er et stort plus.

KØB COCA-COLA AKTIER Din kapital er udsat for risici.

AMD aktier

AMD aktier

AMD aktier er nogle af de måske lidt mindre kendte aktier for os danskere, men virksomheden AMD (Advanced Micro Decives inc.) Har faktisk sikkert en påvirkning på din hverdag, da de står bag computerchips til de fleste slags computere og mobiltelefoner. De har ikke særligt mange store konkurrenter udover ”Intel” som har mistet Apple som kunde, grundet Intel’s mangel på innovation. Dette er en stor mulighed for AMD. Mange spår en meget lys fremtid for AMD, som potentielt kan overtage endnu flere markedsandele f.eks. fra konkurrenter som Intel.

KØB AMD AKTIER Din kapital er udsat for risici.

SKAT på amerikanske aktier

SKAT på amerikanske aktier er de samme som SKAT på andre aktier. Langt de fleste amerikanske aktier bliver beskattet efter realisationsbeskatningen, som ganske enkelt betyder at du først skal betale skat af dit afkast, når du sælger dine aktier.

I 2021 hedder beskatningen 27% af de først tjente 55.300 kr. og derefter 42% i skat.

Der er dog en lille forskel i forhold til afkastet på udbyttebetaling fra amerikanske aktier. SKAT på udbytte fra amerikanske aktier, som er bedre kendt som ”udbytteskat” bliver betalt i USA, og skal i Danmark opgives som kildeskat, så du ikke betaler SKAT i begge lande. Skatten er lavere i USA, hvilket betyder at du betaler skat i Danmark, og derefter får trukket den SKAT du har betalt i USA fra. Det kan lyde indviklet, men det er i praksis ganske enkelt og bør derfor ikke skræmme dig fra at købe amerikanske udbytteaktier.

KØB AMERIKANSKE AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål