Nordnet Markets anmeldelse (2024) Alt du skal vide

Nordnet Markets giver dig mulighed for at investere i aktier, indekser, råvarer, og gøre det med gearing.

Du kan med Nordnet Markets investere i børshandlede produkter og få åbnet op til de finansielle markeder samt investere i både op- og nedture og handle fuldstændig kurtagefrit hvis du handler for over 1000 kroner.

Jeg vil i denne artikel lære dig hvad Nordnet Markets er, og hvordan du kan drage fordel af denne løsning.

Hvad er Nordnet Markets?

nordnet markets

Nordnet Markets er Nordens største kurtagefri udbud af børshandlede produkter, hvor du får mulighed for at kunne investere i op- og nedgang i de forskellige børsindekser, råvarer samt aktier i hele verden.

De tilbyder nemlig et stort udbud af Bull & Bear-certifikater samt mini futures i Norden. Med Nordnet Markets har du mulighed for at kunne investere med den gearing på helt op til X20, hvilket betyder at du ganger din egen investering op med op til 20 gange med gearing.

Det der gør Nordnet Markets interessant, er at du kan investere i de forskellige indekser og aktier med gearing, hvilket gør at du kan potentielt få et højere afkast på din investering, men du kan potentielt også opleve et større tab på dine investeringer.

Hvad er gearing?

Gearing betyder at du kan gange din investering med x antal gange. Hvis du investerer med en gearing på f.eks. x10, så betyder det at hvis du får et afkast på 1% så bliver afkastet 10%, samt hvis du taber 1% i fortjeneste, så bliver tabet hele 10%, hvilket derfor også giver en højere risiko mod et højere potentielt afkast.

Hvilke børshandlede produkter på Nordnet Markets findes der?

Der findes en lang række forskellige børshandlede produkter på Nordnet Markets, hvor du har mulighed for at investere med gearing.

Du har f.eks. også mulighed for at investere med Bull, hvor du tror på at priserne stiger i værdi, mens du også kan investere bear investering, hvor du investere i et faldende marked.

Du kan også investere i f.eks.

  • OMXS30 – Svenske indeks
  • OMXC25 – Danske indeks
  • DAX30 – Tyske indeks
  • EURO STOXX 50 – Europæisk indeks
  • S&P 500 – Amerikanske indeks

Hvordan investere jeg med Nordnet Markets?

For at komme i gang med at investere med Nordnet Markets, så skal du blot oprette en konto på Nordnet.

Sådan opretter du en Nordnet konto:

  • Trin 1. Begynd med at gå ind på Nordnet og vælg ”Bliv kunde” for at oprette en konto.
  • Trin 2. Du opretter din konto med dit NemID.
  • Trin 3. Indsæt penge med en bankoverførsel.
  • Trin 4. Nu kan du købe aktier, obligationer, Investeringsforeninger og ETF’er.

Nu kan du blot søge efter Nordnet markets forskellige produkter for derefter at investere i dem.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Nordnet Markets?

Nordnet Markets er blevet Nordens bredeste kurtagefri udbud af børshandlede investeringsprodukter, hvor man kan investere i både op- og nedgange i flere forskellige børsindekser, råvarer samt aktier i hele verden.

Hvordan kan jeg investere med Nordnet Markets?

For at investere med Nordnet Markets, så skal du blot oprette en konto hos Nordnet, og derefter får du mulighed for at søge efter de forskellige Nordnet Markets produkter.

Skal jeg selv indberette til SKAT?

Nej, Nordnet står 100% for at indberette dit potentielle afkast eller tab til SKAT.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen