Intel Aktie (2024) INTC Aktie kurs

INTC
Intel Corporation
NasdaqGS
up arrow$34.74
$0.46
1.34%
KØB INTEL AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Intel aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Intel
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Intel
aktier

KØB INTEL AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Intel aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Intel aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Intel aktie kurs. Den live Intel aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Intel Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Intel aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Intel aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Intel aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Intel aktier, så skal du finde den rigtige aktieplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Intel aktier.


3. Sådan Køber du Intel aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Intel aktier.

intel aktier

For at finde Intel aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Intel aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Intel aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

intel aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Intel aktie aktier.

Læs også vores artikler om:


Historien om Intel

Intel blev stiftet i 1968 af Robert N. Noyce som var medstifteren af det integrerede kredsløb, samt Gordon E. Moore, som var en kollega af Noyce’s tilbage fra da de arbejdede i Fairchild Semiconductor. Intel er i dag en af verdens førende indenfor udvikling af teknologier, produkter og initativer til løbende at fremme hvordan vi mennesker arbejder og lever.

De to stiftere blev støttet af Venturekapitalfonden Art Rock som indsamlede 2.5 millioner dollars på under to dage. Navnet Moore Noyce var et varemærke af en hotelkæde, og derfor kaldte de deres Start-up for Intel, som var forkortelse af ”Integreret Elektronik”.

Kort efter at Intel blev grundlagt, så kom en tredje visionær sig til holdet, nemlig Andrew S. Grove, som var en ungarsk emigrant, som spillede en vigtig rolle i udviklingen af LSI teknologi, kort efter kom også topingeniørerne Ted Hoff, Frederico Faggin og Stan Mazor til gruppen, og i slutningen af 1969 ville en japansk lommeregnerproducent have at Intel skulle udvikle 12 brugerdefinerede chips til en af deres produkter, hvor det innovative team kom med en løsning som kunne lave en chip der kunne klare alle 12.

Kort efter havde Intel produceret Intel 4004 som var deres chip var verdens første mikroprocessor chip, som svarede til den dengang 3.000 Kubikmeter ENIAC-Computer.

I 1980 lavede de 8080 chippen, som blev brugt i IBM’s første personlige computer og i 1985 kom de på markedet med deres Intel386.

Intel har i dag 90% af markedsandelene i salget af CPU servere, som er deres helt store segment, samt 77.5% af det solgte CPUer. De omsætter for mere end 77 milliarder dollars årligt og har mere end 110.600 ansatte verden over.

Bør man købe Intel aktier?

Intel aktier er nogle af de populære amerikanske aktier, og der er ingen tvivl om at de er interessante for mange investorer. Intel er verdens førende producent af mikrochips, og som investor så er Intel en enorm virksomhed som levere store årlige overskud.

Intel aktier er udbytteaktier hvilket nogle investorer sætter pris på. Det er også vigtigt at bemærke at det går hurtigt når vi snakker teknologi, så man skal som investor sætte sig grundigt ind i Intel virksomheden inden man køber Intel aktier, så du ved præcist hvilken virksomhed du køber aktier i. Vi syntes Intel aktier er yderst spændende at følge og se om de kan beholde førstepladsen i de kommende år.

Læs også vores artikel om aktier for begyndere her

KØB INTEL AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (INTC) Intel aktie?

Du kan købe en Intel aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Intel aktier her)

Hvad er kursen på Intel aktier nu?

Kursen på Intel aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Intel aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Intel aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen