Bedste Aktie Platform (2023) – Her er vinderen

Aktiehandel er noget som enhver kan komme i gang med, uanset om du benytter dig af en mobil eller computer. Hvem hvilken aktie platform skal du vælge? Det kan være svært at vurdere, så derfor har vi sammenlignet en række aktieplatforme, så du ikke skal afprøve dem alle sammen.

Vi har fundet en vinder som den bedste aktie platform 2023, hvor vi har baseret testen på gebyrerne, investeringsmuligheder, brugervenlighed m.v.

Når du har læst vores artikel, så er det nemt at finde ud af hvilken aktie handelsplatform, der er den bedste aktie platform 2023 for dig, så du ved hvilket sted der er det bedste sted at handle aktier.

Køb aktier – Trin-for-trin guide

 • Trin 1 – Find en handelsplatform med billig kurtage. Vi anbefaler eToro, som har 0 kr. kurtage på aktiehandel.
 • Trin 2 – Indsæt penge på din eToro handelskonto med enten kreditkort, paypal eller en bankoverførsel.
 • Trin 3 – Find den virksomhed du vil købe aktier i og køb nemt dine første aktier.
callout icon
 • Etoro liste
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 3000+ aktier.
  • Ingen kurtage eller skjulte udgifter.
  • Social Investing: Kopier let andre investorer.
  Kurtage fra 0 % gebyr på aktiehandel Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  10/10
  Opret konto her Læs Anmeldelse Din kapital er udsat for risici.

Top 3 Bedste aktie platform september 2023

 • eToro – 0 kroner i kurtage og gebyr på aktiehandel. Opret en konto med kun 50$
 • SaxoInvestor – Populær dansk handelsplatform med stort udvalg af aktier
 • Nordnet – Kendt dansk aktieplatform for dig der gerne vil købe især danske aktier

Afhængig af hvilke ting du vægter højest, så kan du se de 3 bedste aktie platforme, som vi har vurderet er de bedste sted at handle aktier ifølge vores liste.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

Bedste sted at handle aktier 2023

Det er vigtigt at du vælger det bedste sted at handle aktier for netop dig, så derfor viser vi nogle af de forskellige aktie platforme vi har kigget på, så du selv kan vurdere hvilken aktie platform som du ønsker at oprette en konto på.

 1. eToro – Vores testvinder som den bedste aktie platform 2023
 2. SaxoInvestor
 3. Nordnet

Som du kan se, så har vi udvalgt eToro som den bedste aktie platform 2023. Det er særligt fordi man kun betaler 0 kr. i kurtage og gebyr på aktiehandel. På den måde kan du spare utroligt mange penge, hvis du ikke skal betale kurtage eller gebyr hver gang du køber aktier. Når du vælger en online aktie platform uden kurtage i forhold til en aktie platform, så kan du spare penge ved hver eneste aktiehandel.

eToro er yderst brugervenlig og har en online aktie platform på mobil og computer som praktisk talt ser identiske ud, hvilket gør det endnu lettere at handle med aktier. Dette er en af årsagerne til at vi mener at eToro er det bedste sted at handle aktier.

1. Opret en konto

Når du skal handle med aktier, så skal du vælge hvilken aktie platform du vil købe aktier igennem. Vi anbefaler eToro grundet deres 0 kr. gebyr og 0 kr. kurtage, samt deres enkle aktie app. eToro tilbyder at du kan oprette en handelskonto hos dem, og begynde at investere for ned til 50$. Det er en stor fordel ved eToro at du ingen kurtage betaler, for så kan du investere for små beløb løbende, uden at det koster noget, hvor man på andre handelsplatforme kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage pr. handel.

KØB AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.

Når du skal oprette en konto hos eToro, så skal du blot udfylde dine informationer som du kan se på billedet nedenfor. Efter at du har oprettet din konto, så skal du bare indsætte dine penge, for derefter at blive helt klar til at købe aktier på deres aktie platform.

etoro aktie app
indsæt og overfør penge på etoro konto

Så snart du har overført penge til din eToro konto, så kan du købe aktier på eToro aktie platform. For at indsætte penge, så kan du klikke på ”Indbetal penge” og vælge det beløb du ønsker at købe aktier for.

Du skal mindst overføre 50$ med enten Betalingskort eller PayPal, eller 500$ med en bankoverførsel.

Nu kan du købe aktier.

Køb en aktie

Nu viser jeg dig hvordan du kan fortage køb af aktier. Du kan på eToro finde alle de store amerikanske aktier såsom Apple, Google, Facebook m.v. men du kan naturligvis også investere i de større danske aktier igennem deres aktie platform.

Uanset om du køber dine aktier på mobil eller computer så er det yderst brugervenligt. For at købe aktier på mobil, så skal du klikke på forstørrelsesglasset i toppen af siden for at få vist søgefeltet, og på computeren skal du klikke på søgefeltet. Nu kan du søge efter dine aktier.

Du kan nu søge efter den aktie du har interesse at købe, for derefter at se den aktuelle kurs, nøgletal og hvad andre investorer har skrevet om aktien.

Nedenfor kan du se at jeg her har søgt efter Facebook. Herefter har jeg trykket på ”Handl” og så lander man på selve købssiden.

søg efter aktie

Nedenfor kan du se at jeg er ved at købe aktier for 50$ i Facebook. Du bestemmer selv om du vil købe aktier for et bestemt beløb, eller om du ønsker at købe et bestemt antal aktier.

Nu skal du blot vælge hvor mange penge du vil købe aktier for eller antal, og så skal du klikke på ”Åbn handel”. Du har nu købt dine aktier.

køb og salg af aktier
køb og salg af aktier

Læs også vores artikel om hvordan du finder Value aktier eller Vækstaktier.

Hvordan vælger du den bedste aktie-platform?

Når du skal i gang med at investere, så kan det hele virke uoverskueligt, men så snart du har fundet ud af hvilke aktier du vil købe, så begynder det at blive en del lettere. Men noget af det første du er nød til, er at finde den bedste aktieplatform for dig. Du skal naturligvis vide hvilke type aktier du ønsker at købe, men mange vil også gerne kunne læse omkring aktierne, se statistikker, læse hvad andre investorer skriver omkring aktierne og meget mere.

Bedste sted at købe aktier

Når du skal finde det bedste sted, så er der en række ting som du med fordel kan være opmærksom på. Disse punkter har vi nedenfor listet op.

Dette skal du være opmærksom på

 • Lav eller ingen kurtage
 • Brugervenlighed
 • Stort antal af aktier på platformen
 • Platform på dansk
 • Hurtigt og nemt overblik af dine aktier
 • God aktieapp på mobilen
callout icon

Hos eToro får du det hele, og eftersom at både deres hjemmeside og App for deres aktie platform er så utrolig brugervenlig, så kan du som både nybegynder og erfaren lære at handle aktier på platformen på ingen tid.

eToro er en af de største handelsplatforme der findes, og de er den største sociale handelsplatform i verden. Det betyder at du har mulighed for at læse andre investorers erfaringer samt dele dine egne. Derudover så giver muligheden for at købe og sælge aktier med 0 kr. i kurtage eller gebyr på aktie platformen også nogle tydelige fordele for dig, så du kan handle hver måned for små beløb uden at det koster dig en formue. Derfor har vi valgt eToro som det bedste sted at købe aktier.

Du kan også blive klogere omkring aktier i vores artikel med aktiehandel for begyndere.

eToro som den bedste aktiehandel platform 2023

Vi har kåret eToro som den bedste aktiehandel platform. eToro har investeret massivt i de senere år, og de har i dag en de største aktie platforme i hele verden.

På platformen kan du handle med 0 kr. i kurtage, hvilket naturligvis er en stor forskel fra mange andre platforme, som tjener deres penge på kurtage og derved har minimumskurtage på aktiehandel. Dette er naturligvis et vigtigt parametre, da vi skulle kåre det bedste sted at købe aktier.

De har et stort udvalg af amerikanske aktier, men du kan også købe danske aktier såsom Vestas, Danske Bank og mange flere. Derudover så kan du også købe en masse andre aktiver såsom indeksfonde, kryptovaluta, ETF’er, Valuta m.v.

Når du både kan købe de aktier du ønsker, og gøre det uden at betale kurtage, så er det også vigtigt at brugervenligheden på din aktie platform er i top. Med eToro, får du en app til mobilen, som ligner at du sad på computeren, og derfor er helt oplagt at komme i gang med.

eToro fordele og ulemper

Fordele
 • 0 kr. kurtage og gebyr
 • Meget brugervenlig platform
 • Stort udvalg af aktier
 • Mulighed for Copytrading, hvor du kan kopiere andre professionelle investorer
 • God app til både iOS og Android enheder
 • Populær social trading platform, hvor du kan dele dine erfaring med andre investorer
 • Invester i aktier, kryptovaluta, Indeksfonde, Råvarer og valuta
 • Mulighed for en demokonto
 • Køb aktier for helt ned til 50 Dollars
thumbs up
Ulemper
 • Indberetter ikke selv automatisk til SKAT. Du betaler først skat, når du sælger dine aktier og får et afkast.
 • Koster 5$ når du skal udbetale dine penge
 • Udvalget af danske aktier, kunne godt være større
 • Engelsk kundeservice
thumbs down

SaxoInvestor som aktie platform

SaxoInvestor er skabt af den danske Saxo Bank. SaxoInvestor er en platform som Saxo Bank har lavet til de nye investorer, og de investorer som ikke har været i gang med at investere i aktier så længe. Brugervenligheden er god, og man lærer at bevæge sig rundt på på platformen hurtigt.

De har skabt en god aktie platform, som har et stort udvalg af danske aktier. SaxoInvestor er primært til dig der ønsker at fortage investering i aktier, hvor du ikke ønsker at bruge for lang tid på at lære platformen at kende, da den skal være så brugervenlig som mulig.

SaxoInvestor fordele og ulemper

Fordele
 • Stort udvalg af danske aktier
 • Billig kurtage på mange aktier
 • Dansk kundeservice
 • Indberetning automatisk til SKAT
 • Tilbyder en aktiesparekonto
 • Brugervenlig platform
thumbs up
Ulemper
 • Ingen værktøj til teknisk analyse
 • Ingen mulighed for pensionsopsparing som andre danske platforme
thumbs down
Opret Saxo Bank konto Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.

Vores test metode

Aktieskoles omfattende gennemgangsproces evaluerer og rangere nogle af de største handelsplatforme i Europa. Vores mål er at give en uafhængig vurdering af udbyderne, for at give dig så meget information som muligt, så du kan fortage de sunde informerede vurderinger, som opfylder dine behov og krav bedst.

Vi indsamler data direkte fra udbydernes egne oplysninger, samt observationer fra anmeldelser på nettet, samt adgang til udenlandske markeder. Det færdige slutresultat bliver en bedømmelse vurderet fra dårligt (én stjerne) til fremragende (5 stjerner). Derudover så bliver bedømmelserne også afrundet til den nærmeste halve stjerne.

 • Etoro liste
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 3000+ aktier.
  • Ingen kurtage eller skjulte udgifter.
  • Social Investing: Kopier let andre investorer.
  Kurtage fra 0 % gebyr på aktiehandel Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  10/10
  Opret konto her Læs Anmeldelse Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den bedste aktie platform i 2023?

Vi har undersøgt de forskellige platforme for at finde den bedste online aktie platform. Se vores liste med aktieplatforme ved at klikke her

Hvad skal du kigge efter når du skal vælge en aktie platform?

Når du skal vælge en aktie platform, så skal du holde øje med hvor meget kurtage du betaler, når du handler aktier. Derudover så er brugervenlighed og antallet af aktier også en god ide at holde øje med.

Hvad er det bedste sted at handle aktier?

Vi har sammenlignet de forskellige aktieplatforme, for hvilken af dem der er det bedste sted at handle aktier og fortrækker eToro med 0 kr. i kurtage

Hvad koster det at handle aktier på en aktie platform?

Det koster forskellige gebyrer at handle aktier på de fleste aktie platforme, men på eToro koster kurtage og gebyr 0 kr.

Hvilken handelsplatform er bedst til aktier?

Når du skal handle aktier, så er den bedste handelsplatform ofte den platform som tilbyder de største udvalg af aktier, samt har den billigste kurtage og gebyrer.

Hvor mange penge skal man bruge for at starte?

Du behøver ikke bruge særligt mange penge for at starte med at investere. Så snart du har åbnet en konto, så kan du komme i gang for helt ned til 300 kr.

Er den billigste handelsplatform den bedste?

Det er vigtigt at kigge på handelsomkostninger, når du skal vælge en mægler, men du skal naturligvis også holde øje med om handelsmægleren også opfylder dine andre kriterier til valg af platform, såsom udbud af aktier, brugervenlighed, sprog m.v.

Hvor hurtigt kan jeg komme i gang med at handle?

Når du har åbnet din konto, så kan du fortage indbetalinger til din handleskonto. Dette går oftest hurtigt, og hvis du overfører med kreditkort, så kan du som regel komme i gang med at handle med det samme.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen