Klarna IPO (Børsnotering) 2024

Klarna børsnotering (IPO) har ikke en bestemt dato endnu, men vi forventer at det sker indenfor 2024 eller 2023, men der er ikke kommet en formel bekræftelse endnu.

Klarna er blevet til Europas største private Fintek startup, som er grundlagt af den samme bank. Så der er utroligt mange investorer der glæder sig til denne første mulighed for en Klarna børsnotering, og for at købe aktier i Klarna.

Platformen tilbyder køb nu og betale senere løsningen, hvor du har mulighed for at købe en vare på kredit, for derefter at betale for varen på et senere tidspunkt, helt uden renter eller gebyrer. Klarna er en utroligt spændende børsnotering som vi glæder os meget til.

I artiklen her fokuserer vi på nogle af de vigtige punkter ift. Klarna IPO og køb af aktier i Klarna inden børsnoteringen.

KØB AKTIER INDEN BØRSNOTERING HER Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.

Klarna IPO – Guide til Børsnotering

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med lave gebyrer, som giver mulighed for at deltage i en IPO. Vi anbefaler derfor Freedom24 som specialisere sig i børsnoteringer
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort eller Bankoverførsel
Trin 4. – Søg nu efter ”Klarna
IPO” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu deltager du i Klarna
IPO

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10
Deltag i Klarna IPO her Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.

Handelsplatform til at købe aktier i Klarna inden IPO (børsnotering)

Hvis du vil investere i Klarna IPO og derved købe aktier inden Klarna børsnoteres, så findes der meget få handelsplatform der tilbyder at man kan deltage i børsnoteringer. Men her er Freedom24 en af de førende handelsplatforme, hvor man kan deltage i en børsnotering af en virksomhed, som man tror på kommer til at stige i fremtiden, når der bliver åbnet op for køb af Klarna aktier

Hos Freedom24 kan du blive en af de første investorer i virksomheden, og få en del af de første Klarna caktier der bliver givet, og deres minimumsordrebeløb er kun på 2000$ som er lavt i forhold til mange andre handelsplatforme som tilbyder at deltage i børsnoteringer.

klarna børsnotering IPO

Bør du investere i Klarna IPO (børsnotering)?

Der er mange investorer der overvejer at købe aktier i Klarna inden deres IPO, og det kan der også være en række fordele ved. Du kan ved at deltage i en børsnotering af Klarna blive en af de første til at blive investorer i selskabet. Derudover så opstår der ofte en del hype omkring de nye børsnoteringer, hvilket naturligvis kan give aktiekursen et hak op efter at de er blevet børsnoteret.

Om du bør købe aktier i klarna inden deres Klarna børsnotering, afhænger af om du også tror på at deres vækst forsætter. Klarna har en værdiansættelse på 45.6 milliarder inden børsnoteringen, som er 4 gange højere end for kun ét år siden, hvilket gør det til en enhjørning, som er et startup som værdiansættes til højere end 1 Milliard dollars.

Ifølge Grand View Research så vil markedet for ”Køb nu, betal senere” vokse markant i de kommende år, hvor der forventes en årlig vækst på 22.4% frem til 2028, som jo tegner for at Klarna aktier kan blive en rigtig god investering, hvis disse forudsigelser holder stik.

Minimumsinvesteringen for at deltage i Klarna Børsnotering er 2000 Dollars.


Historien om Klarna

Klarna blev grundlagt tilbage i 2005, hvor grundlæggerne Sebastian Siemiatkowski, Victor Jacobsson og Niklas Adalberth valgte at deltage i den årlige iværksætterpris. Her var deres ide om at lave en service som muliggøre at kunder kan købe en vare her og nu, men vente med at betale, men den ide blev ikke taget godt imod til konkurrencen og de sluttede sidst.

Men på trods af nederlaget, stiftede de Klarna i midten af 2005, hvorefter de begyndte deres aktiviteter i Sverige. De fik investoren Jane Walerud til at investere i deres virksomhed, og satte dem i kontakt med et seriøst team af programmører, som hjalp dem med at opbygge deres platform.

I 2007 investerede venturekapital firmaet Investment AB Öresund i virksomheden, og på de næste 3 år begyndte Klarna at sælge deres tjeneste i Norge, Finland og Danmark også. I 2010 gik de ind i Tyskland og Holland, mens de også fik en ny investor ind i samme år.

Hvis vi spoler lynhurtigt frem tid nu, så har Klarna gjort sit indtog i markant flere markeder som bla. Inkludere USA, hvor det også er blevet deres primære fokus på vækst i fremtiden. De har fået en masse investorer igennem tiden, som har givet dem en værdiansættelse på 45.6 Milliarder dollars, mens deres vækst umiddelbart ikke ser ud til at stoppe lige forløbig.

Bør man købe Klarna aktier?

Klarna aktier kan blive en god investering hvis de forsætter deres massive vækst, og træder yderligere ind i nye markeder samt vækster endnu mere i USA, som de er begyndt at koncentrere sig en del om. Men der er naturligvis ingen der ved om de kan forsætte denne massive vækst, da vi ikke kan spå om fremtiden. Men hvis det lykkes Klarna at opnå yderligere markedsandele så kan Klarna aktier blive en rigtig god investering. Men du bør sætte dig grundigt ind i virksomheden inden du køber aktier i den, ligesom det gælder alle andre aktier.

Vi kommer til at følge Klarna aktier tæt i fremtiden.

KØB AKTIER INDEN BØRSNOTERING HER Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår bliver Klarna børsnoteret?

Klarna børsnotering (IPO) har ikke en bestemt dato endnu, men vi forventer at det sker indenfor de næste måneder, baseret på forskellige investeringsbanker og advokater, som forbereder børsnoteringen. køb aktier inden Klarna børsnotering her

Hvor kan jeg købe en Klarna aktie?

Du kan købe en Klarna aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Klarna aktier her)

Skal jeg købe Klarna aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Klarna aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen