Amerikanske Udbytte Aktier: Stor liste (2024 Version)

Amerikanske Udbytte aktier er blandt nogle af de populære udbytteaktier, da der findes en lang række amerikanske udbytteaktier som giver et fornuftigt årligt udbytte til aktionærerne. Dette kan især være interessant for dig der ønsker at trække penge ud løbende, enten til at leve for eller hvis du ønsker at geninvestere dit udbytte.

Du vil længere nede finde en liste med de bedste amerikanske udbytte aktier i 2024, hvor du nemt og hurtigt kan få et overblik over nogle af de gode amerikanske udbytteaktier.

Se vores liste med de bedste udbytteaktier fra USA samt hvilke handelsplatforme vi mener er blandt de bedste handelsplatforme.

Bedste amerikanske udbytteaktier i juli 2024

 • Coca-Coca – Coca-Cola er virksomhed der år efter år har givet et flot udbytte.
 • Apple – Apple er en global virksomhed med et lavt, men stabilt udbytte.
 • McDonalds aktier – McDonalds aktier, er også nogle af de amerikanske udbytte aktier med det mest stabile årlige udbytte.
KØB AMERIKANSKE UDBYTTEAKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Bedste handelsplatform til at købe Amerikanske udbytteaktier (2024)

Hvis du ønsker at købe Amerikanske udbytteaktier, så skal du finde en god handelsplatform at købe dem på. Vi anbefaler derfor, at du vælger en online handelsplatform og ikke køber dine amerikanske udbytte aktier igennem banken, da du betaler mere i kurtage samt gebyr hos banken end du gør hos de fleste aktieapps.

Vi har længere nede lavet liste med nogle populære handelsplatforme med billig kurtage, et gratis aktiedepot, en god brugervenlighed, samt et stort udvalg af amerikanske udbytteaktier.

Du kan også læse vores store artikel omkring udbytte aktier.

Bedste aktieplatforme til køb af udbytteaktier fra USA

 1. eToro – Populær investeringsplatform, hvor du betaler 0 kr. i kurtage på aktiehandler
 2. SaxoInvestor – Dansk platform med stort udvalg af amerikanske udbytteaktier
 3. Capital.com – Her kan du handle aktier med CFD’er, som primært er til Daytradere.
 4. Libertex – Nem handelsplatform til at handle CFD’er.

Vi anbefaler eToro når du skal købe dine udbytteaktier fra USA. En stor fordel ved at købe de forskellige amerikanske udbytteaktier på eToro er, at når du får dit udbytte fra dine aktier, så kan du få geninvesteret alt dit udbytte uanset hvor stort beløbet måtte være, uden at din egen investering bliver spist op af hverken kurtage eller gebyr. eToro har nemlig 0 kr. gebyr og kurtage på aktiehandel.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

Guide til køb af amerikanske udbytte aktier

Hvis du allerede er i gang med at handle med aktier på en platform, hvor du kan købe udbytteaktier fra USA, så kan du blot springe over dette afsnit. Men er du ikke begyndt, så kan du følge vores guide, og trin-for-trin, og blive helt klar til at købe dine amerikanske udbytte aktier.

1. Vælg handelsplatform til at købe udbytteaktier fra USA.

Hvis du skal købe amerikanske udbytteaktier, så skal du bruge en handelsplatform som giver mulighed for at handle disse amerikanske udbytte aktier. Du bestemmer helt selv om, at du ønsker at købe amerikanske indekser som fokusere på udbytteaktier eller købe selve udbytteaktier fra USA.

Udbytteaktier er blevet populære i de senere år, og især de amerikanske udbytteaktier giver nogle attraktive udbytter.

Vi anbefaler eToro, hvor du kan købe og sælge udbytteaktier med kurtage på 0 kr.

KØB AMERIKANSKE UDBYTTEAKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

2. Opret konto

Så snart du kommer ind på eToro’s hjemmeside, så skal du skrive dine oplysninger. Du skal skrive et brugernavn, din e-mail og lave en adgangskode. Du kan også oprette en konto ved at bruge din facebookkonto.

Så snart du har oprettet din konto, så skal du bekræfte din e-mail og få verificeret din konto indenfor den kommende tid. Så snart din konto er oprettet, kan du købe dine første udbytteaktier.

Skaermbillede 2021 08 18 kl. 12.38.04

Når du er kommet ind på din konto, så skal du indbetale penge. Det gør du ved at klikke nederst på siden, på ”Indbetal penge”, både på mobil og computer.

Derefter vil der komme et vindue, hvor du kan overføre penge til kontoen, med enten kreditkort, Paypal eller Bankoverførsel.

Du kan komme i gang for kun 50$ (Cirka 300 kr. ) hvis du overføre med Kreditkort eller PayPal.

Nu kan du købe din første udbytteaktie.

indsæt og overfør penge på etoro konto

3. Find din amerikanske udbytteaktie

Når du skal finde den amerikanske udbytteaktie du vil købe, så er det på eToro utrolig nemt. I toppen af siden, kan du i søgefeltet søge efter den aktie som du ønsker at købe.

Længere nede på siden, vil vi vise dig en liste med amerikanske udbytteaktier som du kan købe, og som vi mener er spændende.

coca cola aktier søg

Ovenfor har jeg valgt Coca Cola aktier, som har givet et afkast på 1.67% i udbytte sidste år og som du også vil finde på listen nedenfor.

4. Køb amerikanske udbytteaktier

Det næste du skal gøre nu, er at finde ud af hvor meget du vil købe for.

Du kan købe for helt ned til 50$, men jo mere du køber for, jo mere får du i udbytte.

Så snart du har klikket på ”Indstil ordre” så ejer du en lille del af Coca Cola.

køb aktier
Screenshot fra eToro: Køb af aktie

Bedste Amerikanske udbytteaktier i juli 2024 (Opdateret liste)

Der findes mange amerikanske udbytteaktier, så derfor har vi samlet en stor liste med disse gode amerikanske udbytte aktier. Du kan finde alle disse aktier på eToro, og de kan købes uden at du skal betale kurtage, som sparer dig for mange penge over en længere årrække. Du kan også se vores liste med de bedste udbytteaktier, hvor flere af disse amerikanske udbytteaktier også er på.

Vores liste opdateres løbende og er blevet opdateret i juli så du kan altid se hvor meget udbytte disse virksomheder udbetaler.

KØB AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Coca Cola aktier

Coca Cola aktier

Coca Cola aktier skal naturligvis have en plads på listen over de bedste udbytteaktier. Coca Cola aktier er en af de udbytteaktier, som har givet udbytte i fleste år i træk. Coca Cola har givet udbytte i mere end 50 år i træk, og er den største forhandler af læskedrik i verden. De opkøber en masse konkurrenter og har gjort det i mange år, samt de er begyndt at fokusere mere på både vand og de sundere sportsdrikke.

Coca Cola og de resterende produkter som hører ind under ejerskab af Coca Cola gruppen, er forbrugsvarer som folk køber igen og igen. Dette betyder at de konstant får en indkomst fra forbrugerne som styrker deres indkomst og overskud.

Seneste Coca Cola aktier udbytte: 1,67%

KØB COCA COLA AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Apple aktier

apple aktier

Apple aktier er er også nogle af de mest kendte aktier blandt investorerne, eftersom det er en enorm virksomhed hvor de fleste af os kender deres produkter eller måske endda har dem selv. De står bag Apple produkterne iPhone, iMac, iPads og lignende brands.

Apple er en af de største virksomheder i verden og tjener styrtende med penge år efter år. Apple er ikke den virksomhed som betaler mest udbytte, men til gengæld så giver de et stabilt udbytte, kombineret med at deres aktie i de seneste mange år, er steget og steget. Hvis du tror at Apple kommer til at være en del af fremtiden, så kan du med fordel købe Apple aktier.

Seneste Apple aktier udbytte: 1,23%

KØB APPLE AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

PepsiCo aktier

PepsiCo aktier

PepsiCo aktier har uden tvivl også gjort sig fortjent på listen over de bedste udbytteaktier. PepsiCo er generelt også kendt blandt mange investorer der investere i udbytteaktier, fordi de år efter år har fokuseret på deres udbytte til aktionærer. Det har også gjort at de er en af de udbytteaktier på vores liste over udbytteaktier som giver det højest procentvise udbytte af alle på listen.

PepsiCo aktier er også oplagte til dig der drikker Pepsi sodavand, da du så støtter virksomheden du investerer i hver gang du drikker en sodavand. PepsiCo koncernen er også indehaver af mange andre virksomheder indenfor læskedrikke og er i rivende udvikling konstant. PepsiCo aktier er et godt bud på en af de bedste udbytteaktier.

Seneste PEPSICO aktier udbytte: 2,64%

KØB PEPSICO AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

McDonald’s aktier

mcdonalds aktier

McDonalds aktier er uden tvivl også en af de attraktive udbytteaktier igennem de seneste mange år. McDonalds udbytte er kendt for at være både stabilt og også i den høje ende, hvilket jo for de fleste investorer der gerne vil have udbytteaktier i deres aktieportefølje, er sød musik i deres øre.

McDonalds er en enorm koncern med restauranter over hele verden og som forsat vækster ret voldsomt, på trods af at de allerede er store i de fleste lande de er trådt ind i. McDonalds udbetaler mellem 2 og 3% i udbytte, hvilket kombineret med en lang historik indenfor udbetaling af udbytte gør det til en god udbytteaktie.

Seneste McDonalds aktier udbytte: 2,18%

KØB MCDONALDS AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Pfizer aktier

pfizer aktier

Pfizer aktier er på meget kort tid blevet nogle af de mest interessante aktier at følge, da Pfizer var blandt en af de første medicinalvirksomheder som skabte en vaccine mod Covid-19. Pfizer er en af de store medicinalvirksomheder, som i forvejen havde en enorm forretning i deres branche, og efter corona er deres forretning bare blevet styrket endnu mere.

Vi skal forvente at Covid-19 kommer til at være en del af vores fremtid, hvilket har sikret Pfizer endnu en stabil indtjeningskilde til deres i forvejen store portefølje af medicinalprodukter

Seneste Pfizer aktier udbytte: 3,18%

KØB PFIZER AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Amerikanske udbytte-aristokrater – Dividend kings

Nogle af de mest kendte amerikanske udbytteaktier er de såkaldte aristokrater, også kendt som Dividend kings. Det er de amerikanske udbytte aktier som har udbetalt et udbytte flest år i træk, som du kan se på listen nedenfor.

På listen nedenfor kan du se hvad virksomhederne hedder, hvor meget de sidst har udbetalt i udbytte samt hvor mange år de har udbetalt udbytte i træk.

VirksomhedTickerUdbytteprocentÅr med udbytte i træk
American States Water AWR1.64%68
Genuine PartsGPC2.74%67
Northwest Natural NWN3.81%66
Dover DOV1.34%66
Procter & Gamble PG2.18%65
Emerson Electric EMR2.21%65
3MMMM3.97%65
Cincinnati FinancialCINF2.02%65
Coca-ColaKO2.76%61
Lancaster Colony LANC2.06%60
Johnson & JonhsonJNJ2.36%60
NordsonNDSN0.92%59
Colgate-Palmolive CL2.24%59
SJW Group SJW2.12%56
Hormel Foods HRL1.96%56
California Water Service CWT1.73%56
Tabel over amerikanske udbytte-aristokrater: Denne tabel opdateres løbende

Få inspiration med nogle af de andre udbytteaktier:

Danske udbytte aktier

Norske udbytte aktier

Svenske udbytte aktier

Tyske udbytte aktier

Europæiske udbytte aktier

Amerikansk Udbytteskat – Regler for beskatning af amerikansk udbytte

Hvis du ejer aktier i en amerikansk virksomhed, som udbetaler udbytte, så skal du årligt betale skat af det udbytte, som får udbetalt.

Du bør være opmærksom på, at du ikke nødvendigvis kun skal betale din udbytteskat her i landet. Hvis du køber udbyttebetalende ETF’er eller aktier i en amerikansk virksomhed, så skal du også betale skat af dit udbytte til det land hvor virksomheden befinder sig i. Dette hedder kildeskat, og er i modsætning til den gevinst man får ved aktiehandel, hvor du udelukkende betaler dansk skat.

Det er vigtigt at du er opmærksom på én bestemt ting: Om dette pågældende land (USA) du køber aktier fra, har en skatteaftale med Danmark. Er dette ikke er tilfældet, så ender du med at kunne blive dobbeltbeskattet, hvilket ret hurtigt spise op til 50% eller endda mere af dit afkast.

Kildeskatten trækkes automatisk fra, før du får udbyttet udbetalt fra dine amerikanske udbytteaktier.

Der er heldigvis en lang række med lande, som har aftaler med Danmark, heriblandt USA.

OECD-regler

OECD-aftalen er simpel. Den går ud på, at de første 15% af kildeskatten bliver tilbagebetalt som et fradrag i dit hjemland. Hvis kildeskatten så er højere, som eks. USA, som opkræver 15% i kildeskat, så skal du blot også ansøge om at få denne refundering af det sidste kildeskat i landet, hvor denne udbyttebetalende virksomhed er skattepligtig i (USA).

I dette tilfælde med de amerikanske udbytteaktier, så skal du betale 25% i kildeskat til USA, og så får du 15% tilbage ved at indtaste dem som et fradrag på årsopgørelsen i Danmark. De sidste 15% kan du få tilbage ved at udfylde formularen hos skat her.

Handelsplatformen eToro giver dig mulighed for at købe udbytteaktier uden at betale kurtage eller gebyr.

KØB AMERIKANSKE UDBYTTEAKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke amerikanske aktier giver udbytte?

De amerikanske aktier der giver udbytte, er de børsnoterede virksomheder som ofte ønsker at øge virksomhedens kapital, ved at tillade flere ejere eller aktionærer, at købe en del af virksomheden, og derved bliver medejere.

Hvilke amerikanske aktier giver mest udbytte?

Der er meget stor forskel fra aktie til aktie, på hvor meget udbytte disse virksomheder udbetaler. På vores liste over amerikanske udbytteaktier, kan du se hvor meget udbytte disse amerikanske aktier giver. Se vores liste over amerikanske udbytteaktier her

Hvor meget skat betales der af amerikanske udbytteaktier?

USA har en dobbeltbeskatningsaftale med Danmark. Dette betyder at du betaler 15% i kildeskat i USA og den sidste skat afregnes i Danmark, som er henholdsvis 27-42% i skat.

Hvornår får jeg udbetalt udbytte fra amerikanske aktier?

Det er utroligt forskelligt fra aktie til aktie, hvornår man modtager udbyttet fra sine amerikanske udbytteaktier. Alle virksomheders investor-sider, beskriver hvornår de betaler udbytte til deres aktionærer.

Hvilke fordele er der ved amerikanske udbytteaktier?

En af de fordele der kan være ved amerikanske udbytte aktier, kan være at nogle af verdens største virksomheder befinder sig i USA, og derfor kan man have en fordel ved at investere i netop disse.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen