Nordnet One Anmeldelse 2024:
Fordele & Ulemper

Nordnet One er for dig der vil forøge din opsparing igennem investering. Her er denne investeringsmulighed en smart opsparing, hvor du kan få investeret din opsparing med lave årlige omkostninger.

Hvis du ønsker at tage en genvej når du skal investere din opsparing, så er Nordnet One svaret. Her får du lave omkostninger på kun 0,50%, og du får valget imellem tre af deres investeringsfonde, hvor du blot skal beslutte om du ønsker at investere et enkelt beløb eller i stedet vil starte en månedsopsparing.

Jeg vil i denne artikel lære dig hvad Nordnet One er, og hvordan du kan bruge den til at investere helt passivt med månedlige automatiske investeringer.

 • nordnet toplist stb
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

Hvad er Nordnet One?

Nordnet One kort fortalt

Nordnet One giver dig mulighed for at investere din opsparing med årlige omkostninger på kun 0,50%, hvor du kan vælge en fond til enhver risikoprofil. Vælg imellem 3 investeringsfonde og påbegynd investeringen helt automatisk eller invester kun et enkelt beløb uanset om du er nybegynder eller erfaren investor.

Nordnet One

Nordnet One giver dig mulighed for at vælge imellem tre forskellige investeringsfonde, som alle indeholder en blanding af aktier og obligationer fra hele verden. Dette betyder at disse fonde har en ret stor spredning, og derfor er markant mindre sårbar for de forskellige op- og nedture i de enkle markeder.

Disse fonde bliver løbende justeret, så de konstant har den samme fordeling mellem aktier og obligationer fra nogle af de forskellige markeder. Dette har historisk set været den mest succesrige måde at investere på.

Nordnet One fondende er baseret på det man kalder en indeksstrategi med løbende rebalancering, hvilket betyder at du opnår en investering med lave omkostninger, som samtidigt holder det ønskede risikoniveau som du har valgt fra starten. Du kan læse vores Nordnet anmeldelse her.

Nordnet One fordele og ulemper

Fordele
 • Nem investering for enhver der ønsker at forøge deres opsparing
 • Kun 0,5% i ÅOP for handelsomkostningerne
 • 3 fonde at vælge imellem til enhver risikoprofil
 • Invester automatisk i Nordnet One med månedsopsparingen
 • Ingen minimumsinvestering
 • Nordnet One gør det nemt at sprede dine investeringer
thumbs up
Ulemper
 • Fondene bliver beskattet efter lagerprincippet som kapitalindkomst, dog sker dette helt automatisk hos Nordnet
 • Man har som sådan ingen indflydelse på hvilke aktier og obligationer som fondene ejer
thumbs down

Hvad kan jeg bruge Nordnet One til?

Nordnet One kan bruges til dig der ønsker at investere din opsparing langsigtede, hvilket også inkludere din pension. Du kan med Nordnet One få sammensat din investeringsløsning professionelt, så du ikke selv skal følge med i markedsudviklingen eller læse op på de daglige finansnyheder. Nordnet One er et helt oplagt valg til dig der ønsker at investere langsigtede, men ikke har tiden til selv at stå for det. Du kan altså med Nordnet One få et utrolig godt alternativ til andre blandede fonde- og porteføljeordninger, som ofte også er dyre at anvende.

Hvad for en fond skal jeg vælge?

Nordnet One fonde
Fra Nordnet: Nordnet One fonde

Uanset hvor lang tid du ønsker at investere, så er Nordnet One’s fonde sammensat for at give det højest mulige afkast i forhold til risikoniveauet.

Hvis du har en lang tidshorisont, så kan du vælge den med højere risiko, i modsætning til hvis du har behov for pengene indenfor en kort tidsperiode. Du skal naturligvis tage højde for hvad din risikovillighed er, når du vælger en fond.

Nordnet One forsigtig

Hvis du ønsker at have så lav en risiko som muligt, så er Nordnet One forsigtig oplagt for dig. Denne fond er bygget på obligationer som fokus, og er til dig der minimum investere 2 år, og ellers blot ønsker en lav risiko frem for muligheden for et højere afkast.

Nordnet One Balance

Her er der en blanding af aktier og obligationer, som er for dig der har en tidshorisont på minimum 3 år, og ønsker en fornuftig balance mellem risiko og muligheden for afkast.

Nordnet One Offensiv

Nordnet One Offensiv er for dig der ønsker en fond med fokus på aktier, og har en tidshorisont på mindst 5 år, og som samtidigt er villig til at acceptere en højere risiko, med muligheden for et højere afkast.

Hvordan investere jeg med Nordnet One?

nordnet månedsopsparing

Der er forskellige muligheder for at investere med Nordnet One og deres forskellige Nordnet indeksfonde, men vi kan især anbefale Nordnet Månedsopsparing, hvor du helt automatisk får investeret dine penge i den valgte Nordnet One fond du har valgt.

Her kan du f.eks. vælge at investere fra kun 500 kroner om måneden, og så vil du helt automatisk få investeret dine penge i den Nordnet One fond som du har valgt.

Uanset om du er en nybegynder eller en mere erfaren investor, så er det nemt at investere i disse fonde, og du bestemmer helt selv om du skal investere et enkelt beløb eller lave faste overførsler hver eneste måned, for at øge din opsparing

 • nordnet toplist stb
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Nordnet One?

Nordnet One er en ”Fund of funds” løsning, som betyder at det er fonde som investere i en samling af andre fonde selv. Disse aktiefonde investerer så fuldstændig passivt, hvilket betyder at målet er at give samme afkast som de indekser de følger.

Hvordan kan jeg investere med Nordnet One?

Nordnet One kan du investere igennem Nordnet månedsopsparing eller blot ved at vælge en fond og så investere for et bestemt beløb.

Hvad koster Nordnet One?

Du betaler kun 0,5% i årlige omkostninger, for at have din opsparing placeret hos Nordnet One. Dette betyder at du betaler 0,5% af det samlede beløb som du har investeret om året. Derudover betaler du ingen kurtage og der er ikke nogle emissions- eller indløsningsfradrag.

Hvordan bliver afkastet beskattet med Nordnet One?

Fondene igennem Nordnet One bliver beskattet efter lagerprincippet som kapitalindkomst, og kan derfor anvendes til private, pensioner samt virksomheder. Alt indberetning til skat bliver fortaget automatisk af Nordnet.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen