Microsoft Aktier (2024) MSFT Aktie kurs

MSFT
Microsoft Corporation
NasdaqGS
down arrow$446.00
$2.38
0.53%
KØB MICROSOFT AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Microsoft aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Microsoft aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Microsoft aktier

KØB MICROSOFT AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Microsoft aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Microsoft aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Microsoft aktie kurs. Den live Microsoft aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Microsoft Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Microsoft aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Microsoft aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en begynderguide til aktier trin for trin, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Microsoft aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Microsoft aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres aktie platform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Microsoft aktier.


3. Sådan Køber du Microsoft aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Microsoft aktier.

microsoft aktier

For at finde Microsoft aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Microsoft aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Microsoft aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier. Køb aktier på eToro er utrolig nemt.

microsoft aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Microsoft aktie aktier.

Læs også artiklerne:


Historien om Microsoft aktie

Microsoft blev stiftet d. 4 april 1975 af Bill Gates og Paul Allen. De begyndte allerede i teenageårene på programmering, og stiftede sammen Microsoft, som hurtigt tog fart. De fik deres første internationale kontor i Japan i 1978 og i 1980 trådte Steve Ballmer ind i virksomhedens ledelse. Året efter havde Microsoft mere end 100 ansatte.

Microsoft blev børsnoteret i 1986 hvilket gjorde at en del af deres ansatte blev gjort til millionære og i 2006 trådte Bill Gates tilbage som direktør i Microsoft og Steve Ballmer blev gjort til direktøren for Microsoft, som i 2014 gav rollen som direktør videre til Satya Nadella som har været med i Microsoft helt tilbage fra 1992.

Microsofts produkter historie

I 1981 introducerede IBM deres første PC med Microsofts styresystem. I 1983 blev Word lanceret, og senere samme år skabte Microsoft hjemmecomputeren MSX, og også en Microsoft mus.

I 1985 lancerede de deres første version af Microsoft Windows, som var revolutionerende i sin tid og gjorde det muligt for deres brugere at have flere programmer åbne på samme tid, samt mulighed for at åbne og lukke ”vinduer”.

I 1986 gik IBM og Microsoft sammen om at udvikle styresystemet OS/2 og i 1987 lancerede de også deres første udgave af OS/2, hvor det blev forudinstalleres på computerne inden de leverede deres computere hos forhandlerne. I 1995 blev Windows 95 kendt som de fleste af den ældre generation kender til som var totalt avancerede og her fik de solgt en million kopier på 4 dage.

Windows styresystem er i dag en af de mest solgte styresystemer i hele verden, og de omsætter for mere end 41 milliarder dollas om året med skyhøje overskud.

Bør man købe Microsoft aktie aktier?

Microsoft er uden tvivl en af de største virksomheder i hele verden, og det har naturligvis også gjort deres Microsoft aktier som nogle utroligt handlede aktier. Microsoft aktien har haft en massiv vækst i de seneste mange år, og det er også en udbytteaktie som udbetaler en del af deres overskud til deres aktionærer.

Microsoft er kommet stærkt igennem coronakrisen og har endda øget deres omsætning fordi en markant del af deres omsætning kommer fra Cloud-løsninger, som har været ekstra populært grundet mange medarbejdere har arbejdet eller studeret hjemmefra. Microsoft aktier er uden tvivl spændende for mange investorer og det er ikke en volatin aktie som springer op og ned, hvilket også sænker risikoen på investeringen en del. Hvis du tror på at Microsoft forsætter med at tage markedsandele og skabe nye revolutionerende produkter, så kan Microsoft aktier blive en god investering på sigt, men det må tiden jo vise.

KØB MICROSOFT AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (MSFT) Microsoft aktie?

Du kan købe en Microsoft aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Microsoft aktier her)

Hvad er kursen på Microsoft aktier nu?

Kursen på Microsoft aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Microsoft aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Microsoft aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen