Freedom24 Anmeldelse 2024
Fordele & Ulemper

4.0
Vurdering Aktieskoles vurderinger fastlægges af vores redaktion. Scoren for onlinemæglere tager højde for over 15 faktorer, herunder gebyrer, handelsomkostninger, investeringsudvalg, kundesupport og mobilapp-funktioner.

Der findes flere og flere nye investorer end der nogensinde har været tidligere, og det har også gjort det interessant for flere virksomheder, at tilbyde handel på deres platforme. Der er dertil også kommet mange flere investeringsmuligheder som gør det interessant at holde udkig med alle de forskellige platforme derude for nye investorer.

Nogle af mere succesfulde end andre og Freedom24 er et tiltalende bud på en platform som skiller sig ud fra de andre platforme. Så her er hvad du bør vide om platformen Freedom24, læs fordele og ulemper ved freedom24, så du kan finde ud af om det er en platform for dig.

Se fordele og ulemper samt se denne videoanmeldelse nedenfor eller læs den fulde anmeldelse her

FF 24 logo

 • Adgang til eksklusive børsnoteringer
 • Få en demokonto og invester med virtuelle penge
 • Stort udvalg af globale aktier
callout icon
Fordele
 • Eksklusiv adgang til børsnoteringer
 • Demokonto med virtuelle penge
 • Ingen gebyrer eller kurtage i de første 30 dage
 • Adgang til over 35.000 aktier, 3100 ETF’er og 15 globale børser
thumbs up
Ulemper
 • Ingen kryptovaluta
 • Begrænset antal betalingsmuligheder til handelskontoen
thumbs down

Klar til at oprette en konto? Så klik på knappen herunder. Ellers kan du også læse videre og se vores fulde anmeldelse her.

 • freedom24 toplist stb
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 40.000+ aktier
  • Mulighed for at investere i fremtidige børsnoteringer
  • Handel med aktier, som købte du på en webshop
  Kurtage fra Fra 2 Euro Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  Opret Konto Her Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.

Hvad er Freedom24?

Inden vi kigger på hvad der gør Freedom24 unik, så er det værd at kigge på historien bag denne virksomhed.

Freedom24 er en handelsplatform skabt af virksomheden Freedom Finance Europe Ltd. Virksomheden er grundlagt under Freedom Holding Corporation, som er et børsnoteret selskab på NASDAQ børsen, under symbolet FRHC. Virksomheden arbejder i en række lande, som blandt andet inkludere USA, Tyskland, Ukraine, Uzbekistan og Kazahstan, men har også oversat deres platform til en del flere lande, hvoriblandt deres platform også er oversat til Dansk, og i alt 25 lande.

Freedom Holding Corporation er efterhånden en virksomhed der har været kørende i flere år, da de startede helt tilbage i 2008.

Eftersom at Freedom24 har været i gang i nogle år, så har platformen også den fordel i forhold til andre platforme, at der er blevet brugt den viden de har erfaret til at optimere platformen og designet.

 • Etoro liste
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Social Investering: Mulighed for at kopiere populære investorer.
  • Tilbyder investering i aktier, kryptovaluta og råvarer.
  • Dansk skatterapport.
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  10/10
  Opret Konto Her Læs Anmeldelse 76% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder.
  Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at miste dine penge.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk kundeservice.
  • Tilbyder aktiesparekonto.
  • Integration med SKAT.
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

Sådan kommer du i gang – Helt unikt i EU

Noget som især gør platformen helt unik, er måden du kommer i gang på Freedom24. De fleste handelsplatforme fungerer på den samme måde. Du opretter en konto for at oprette et aktiedepot. Du får et kontonummer og så finder du en eller anden måde at overfører penge fra din bankkonto til din handelskonto. Herefter vil pengene lande på din konto indenfor et par dage.

Men sådan fungerer det ikke hos Freedom24. Faktisk overhoved ikke.

Når du kommer ind på siden, så vil du se en af de traditionelle ”Tilmeld dig” knapper, hvor du kan oprette din konto eller logge ind på din eksisterende. Men der er også en ”Tilføj til kurv” knap.

freedom24

En tilføj til kurv, til at købe aktier? Jeps, du ser rigtigt.

Som du kan se i denne Freedom24 anmeldelse, så forsøger de at ramme de helt grønne investorer, med det helt nemme koncept, som sikre at alle kan finde ud af at handle på deres platform. Så hvis du vil købe noget af Amazon, så tilføjer du bare det til kurven. Vil du købe flere aktier på én gang? Så tilføjer du bare flere aktier til din kurv.

Mens du foretager købsprocessen, så opretter du en konto hos dem. Så nemt er det at komme i gang hos Freedom24.

Du kan købe dine aktier på platformen med dit kreditkort, præcist som hvis du købte en sko på en webshop. De accepterer VISA og MasterCard i betalingsprocessen samt bankoverførsel. Det er dog værd at bemærke, at de kun godkender kort som er udstedt i Europæiske banker, og at de trækker pengene i Euro.

Freedom24 fokuserer på IPO’s – Børsnoteringer

Noget andet som Freedom24 også gør for at skille sig ud fra mængden af handelsplatforme derude, er at de fokusere på IPO’s, som altså er børsnoteringer.

Når man slår op på forsiden af platformen, så vil man se en knap der henviser dig til IPO’s, som altså er børsnoteringer af virksomheder. Så snart du klikker på dem, så vil du få en liste af de eksisterende børsnoteringer, og de kommende i nærmere fremtid. Som regel så er der flere du kan vælge, og du har en bestemt tidshorisont til at ansøge om at deltage i børsnoteringen.

freedom24 IPO børsnoteringer

Det der er helt usædvanligt ved Freedom24 og som vi syntes er ret interessant, er at de fokusere på de kommende børsnoteringer. De giver et godt overblik over de fremtidige IPO’s, så man på den måde får lettere adgang til mere information omkring de børsnoteringer. Så hvis du klikker på ”Mere” så vil du blive henvist til flere informationer omkring netop den valgte børsnotering.

IPO’s er en spændende måde at investere i aktier på, da du på den måde kan være heldig at ramme en aktie som ved børsnoteringen virkeligt tager fart. Hvis du sætter dig grundigt ind i de virksomheder som bliver børsnoteret, så kan du nemt blive en af de første investorer i firmaet.

Det er dog vigtigt at huske at tidligere afkast ikke er en garanti for fremtidige afkast.

Du kan deltage i en IPO og blive en af de første investorer for 2000 dollars, som svarer til cirka 12.000 danske kroner.

Handel med over aktier og ETF’er

Denne platform skiller sig også ud når vi snakker handel med de forskellige investeringsaktiver, da den giver investorer mulighed for at investere på utroligt mange markeder. Det er normalt at man på mange platforme kun har åbnet op for handel på nogle af de store børser såsom NYSE, OMXC25 osv.

Men på Freedom24 tillader de at du kan handle på NASDAQ, NYSE, Deutche Börse, London Stock Exchange, Hong Kong Stock Exchange osv. Det betyder at uanset hvilken del af verden du vil investere i, så kan Freedom24 sandsynligvis hjælpe dig.

Hvis du i stedet ønsker at investere i de brede ETF’er, så er der også rig mulighed for at finde et stort udvalg af dem på platformen. Der kan du nemlig finde alle de kendte ETF’er såsom iShares, Vanguard og Blackrock.

Hvad koster det at handle på Freedom24? Se Priser

Nu har vi fortalt nogle om fordelene ved at handle på Freedom24, og så er det også rart at vide hvad det koster at handle på platformen. For der er måske en masse fordele ved at handle på platformen, men hvis den er dyr, så kan det være at det ikke er så interessant at fortage dine handler som en gennemsnitlig investor.

Heldigvis så er det en billig handelsplatform, hvor prisen i stor grad handler om hvor hofte du handler og med hvilken volumen du handler dine aktier.

Du betaler normalt 0.02EUR pr. aktie du køber, hvis du vælger deres gratis plan, hvor du mindst betaler 2 EUR pr. handel.

Men som du kan se nedenfor, så har de flere modeller, hvor du kan nøjes med at betale et månedligt abonnement, og så kan du nøjes med at betale 0.012 EUR pr. aktie med en minimumspris på 1.20 EUR

freedom24 anmeldelse

Der er også mulighed for at opgradere til deres store pakke, som koster 200EUR om måneden, men for langt de fleste, så handler du ikke nok til at det kan betale sig, så du skal nok vælge imellem deres gratis plan eller den som koster 10EUR om måneden.

Konklusion

Som du har lært i denne anmeldelse af Freedom24,så er der en masse spændende features som gør platformen interessant. Platformen er designet så intuitivt for brugerne, at enhver kan komme i gang med handel derpå. Hvis priserne fungere for dig, så er der ingen tvivl om at det er et spændende bud på en handelsplatform, hvor det måske kan være interessant for dig at blive en af de første investorer i en aktie på et nyt børsnoteret selskab, eller blot investere i aktier, som havde du købt tøj på en webshop.

En utroligt spændende platform for både nye og erfarne investorer.

Læs også vores artikel om:

Hvilken investeringsplatform skal jeg vælge?

 • freedom24 toplist stb
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 40.000+ aktier
  • Mulighed for at investere i fremtidige børsnoteringer
  • Handel med aktier, som købte du på en webshop
  Kurtage fra Fra 2 Euro Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  Opret konto her Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er Freedom24?

Freedom24 er en handelsplatform som giver dig mulighed for at handle med op imod 40.000 aktier, men også investere i ETF’er og endda få mulighed for at købe aktier i fremtidige børsnoterede virksomheder, som en af de første investorer.
[Læs vores Freedom24 anmeldelse for 2021]

Hvordan investerer jeg på Freedom24?

For at investere på Freedom24, skal du blot udvælge den aktie som ønsker at købe, og så lægge den i kurven, præcist som hvis du handlede på en webshop.

Hvad koster det at handle på Freedom24?

Det koster fra 0.02 Euro pr. aktie at handle på platformen, og afhænger af hvilken af deres prismodeller du vælger.

Kilder og brugbare links til videre læsning bulp
Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen