Aktieskole.com

HVOR NØRDER ER, KOMMER NØRDER TIL

 • Masser af gratis viden

  Alt vores indhold er gratis, så du kan komme i gang med at investere i aktier, kryptovalutaer eller valutahandel.

 • Samarbejdspartnere

  For at give dig gratis indhold har vores Aktieskole en række samarbejdspartnere.

 • Investing Classroom

  Aktieskole.com er ejet af Investing Classroom, som har investeringssider i hele norden.

Vi holder øje med de bedste handelsplatforme inden for aktie-, krypto- og valutahandel.

Vi er et af Danmarks største sammenligningssider, og i hver artikel kan du se, hvor du kan købe en aktie eller en kryptovaluta henne.

CTA liste featured

EN ERFAREN FORBRUGER I PENGENES HYPERMARKED

Forestil dig investering som et stort supermarked, hvor alle dine muligheder står klar ude på hylderne.

Vores mission er, at så mange som muligt skal være i stand til at gå ud i gangene, kigge på vareudvalget og med tiltro til egen viden og evner vælge en vare og tage den med hjem.

Mange betaler bankerne for at gå ud og plukke deres varer for dem, men hvorfor ikke give magten tilbage til forbrugeren og give os alle sammen friheden til at vælge selv?

Træffer man ind imellem nogen forkerte valg?

Ja, det gør man. Der er risiko forbundet med investering.

Men jo mere man ved, jo større er chancen for, at man ikke ved en fejl kommer hjem med noget, som viser sig at være en dårlig satsning.

DEN MAN GERNE VIL SIDDE VED SIDEN AF

Vores side byder på indhold til dig, som vil investere, men ikke vil bruge timevis på det.

Vi giver dig letfordøjeligt indhold om de emner og trends, vi selv interesserer os for, og vi viser dig også, hvordan vi selv klarer os ude på markedspladsen.

Det, synes vi, skaber gennemsigtighed for dig som læser, så du ved, at vores betragtninger stammer fra strategier og satsninger, som vi selv prøver af.

Vi betragter os selv som ham din lidt nørdede ven, der fortæller om sine investeringer hen over frokosten.

Vil du kopiere os eller investere i noget, vi taler om? Så er det os, der giver dig en henvisning til, hvor du kan handle det ønskede produkt. Det er sådan, vi tjener penge, og det kan du læse mere om her. 

Vi støtter

Badge round green6
noco2
regular da Stop Plastikspild Badge
Spørgsmål om Aktieskole

I alle vores artikler har vi tilføjet en FAQ, som er baseret på andre investores/læseres spørgsmål. Her kan du finde nogle af de mest stillede spørgsmål til forfatterne og til Aktieskole.com. Hvis du ikke får svar på dine spørgsmål i vores FAQ, kan du skrive dit spørgsmål til os.

Kontakt os her
 • I dag findes der rigitg mange investeringssider, men de er sjældent skrevet af helt almindelige investorer. Målet med Aktieskole.com er, at vi vil give gode råd med fokus på den hverdags-investoren. Dvs. til investorer som os selv.
 • Det gør Investing Classroom ApS. Denne virksomhed er ejet af Christian Due og Mark Thorsen, som begge skriver på Aktieskole.com.
 • Investing Classroom ejer Aktieskole.com. Herudover ejer virksomheden også investeringssider på norsk, svensk og finsk.
 • Den letteste måde er at benytte vores kontakt os side. Så vil enten Christian eller Mark vende tilbage til dig. Den optimale skribent elsker investering og at skrive.
Mød teamet Kom tæt på holdet der har skabt investeringsuniverset her på siden.
 • Christian Soelberg Due

  Cofounder og kryptonørd. Har du læst en af vores artikler om kryptovaluta er der stor sandsynlighed for at Christian har været med inde over den.

  Se Christians Portefølje
 • Mark Thorsen

  Cofounder og aktienørd. Har du læst en af vores artikler om aktier er der stor sandsynlighed for at Mark har været med inde over den.

  Se Marks Portefølje