eToro anmeldelse: Læs vores erfaringer med handelsplatformen

Skal du i gang med at købe og sælge aktier, så er eToro uden tvivl en af de mest populære platforme. Igennem eToro er der nemlig kurtage til 0 kr. når du køber aktier, hvilket uden tvivl gør dem til en af de bedste platforme hvis du ønsker at handle med aktier aktivt, eller vil handle som en daytrader. Du kan hos eToro investere i aktier, men de er også kendte for mulighederne for at handle med valuta, kryptovaluta, råvare samt indekser.

eToro er en Social Trading platform, hvor investorer kan dele deres erfaringer, og hvor du kan se hvad de andre investorer investere i.

I vores anmeldelse af eToro handelsplatformen lærer du det meste om platformen, så du kan lære hvorfor platformen er så populær. Vi har lavet guides for 2021 i artiklen.

KØB AKTIER PÅ ETORO HER 68% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder.

Derfor anbefaler vi eToro

Vi holder altid øje med de store handelsplatforme. Vi fortrækker eToro.
Du betaler 0 kr. i kurtage ved køb af aktier og ETF’er.
Det er en af de mest populære handelsplatforme der findes

 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Optimer din strategi med AI analyser
  • Vælg imellem 3000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser og guides
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  8/10
  KØB AKTIER 73,81% af detailinvestorer taber penge på CFD handel.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Platform optimeret til aktive investorer
  • Professionelle analyseværktøjer
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 40.000+ aktier
  • Mulighed for at investere i fremtidige børsnoteringer
  • Handel med aktier, som købte du på en webshop
  Kurtage fra Fra 2 Euro Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Læs Anmeldelse Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
Vis flere +

Sådan kommer du i gang på eToro

eToro er blandt en af de største handelsplatforme, og det er der en masse gode grunde til. eToro tilbyder nemlig handel med aktier med 0% kurtage, hvilket gør dem til den nok mest interessante handelsplatform derude, for enhver der ønsker at handle med aktier.

For at få mest muligt ud af vores eToro anmeldelse, så bør du starte med selv at tilmelde dig hos eToro, da det på den måde er nemmest at følge med. Du kan endda bruge en demo konto når du har oprettet dig, hvor du får 100.000 virtuelle dollars du kan handle aktier for. Så du kan lige så godt få oprettet en konto med det samme.

Vi fortrækker eToro og handler selv igennem dem, og kan derfor anbefale dem. Du kan nemlig spare mange tusinde kroner hvert år hvis du vælger at handle aktier igennem dem. Du kommer i gang ved at oprette en konto som er ganske nemt. Du kan følge vores guide nedenfor.

1. Opret en konto

Når du klikker ind på eToro’s hjemmeside, så lander du på siden, som du kan se nedenfor. Som vi har beskrevet, så er der 0% kurtage når du køber med aktier på deres handelsplatform. Dette er især blandt en af de årsager til at eToro er blevet til en af de største platforme på markedet.

Som du kan se nedenfor, skal du blot klikke på ”Tilmeld dig nu”.

START AKTIEHANDEL HER 68% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder.
etoro anmeldelse
Screenshot af forsiden på eToro

Nu skal du bare skrive dine oplysninger, og så er du faktisk i gang. Derefter skal du få verificeret din konto, som du kan gøre når du opretter den eller senere hvis du bare vil i gang med at handle aktier eller andre aktiver.

For at handle, skal du blot sætte penge på din konto, og så kan du komme i gang.

etoro
Screenshot fra eToro: Udfyld dine informationer.

2. Indsæt penge

Du har nu en konto hos eToro, og kan nu begynde at købe aktier, kryptovaluta, indekser, råvare og lignende aktier. Platformen er utrolig nem at komme i gang med, og den er derfor oplagt både for begyndere og mere erfarne investorer.

Når du logger ind med din computer, så kan du i venstre hjørne klikke på ”Indbetal penge”. Det er stort set ens hvis du sidder på din telefon, som gør at platformen virkeligt er brugervenlig, fordi deres aktie app fungere præcist som på computeren.

etoro indsæt penge

Derefter skal du blot finde ud af om du ønsker at indsætte penge på din konto med dit kreditkort, Paypal eller med en bankoverførsel. Vi anbefaler at du vælger enten kreditkort eller Paypal hvis du vil i gang med det samme, da pengene kommer ind på din handelskonto med det samme, så du kan komme i gang med at købe aktier.

Du kan komme i gang med at handle med aktier med minimum 50 dollars, hvis du vælger kreditkort eller Paypal, og 500 dollars med bankoverførsel.

Så snart du har overført dine penge, så kan du åbne din første handel hos eToro.

etoro indsæt penge på konto

3. Sådan køber aktier du hos eToro

Når du har indsat penge på din konto, så skal du søge efter den aktie du ønsker at købe. Det gør du ganske nemt ved at søge efter den aktie du ønsker at købe i toppen af siden, som du kan se nedenfor, hvor jeg har søgt efter facebook aktien.

køb af aktier på eToro

Du kan som sagt købe aktier hos eToro med 0% kurtage. Du kan derfor fortage små handler uden at det koster dig en masse penge i gebyrer, hvilket over tid kan spare dig for mange tusinde kroner om året.

Når du derefter skal vælge antallet af de aktier du ønsker at købe, så klikker du blot på ”Handl” og så kan du vælge enten hvor mange penge du ønsker at købe for, eller hvor mange aktier du vil købe. For at købe 1 stk skal du blot vælge at der står X1.

Hvis du endnu ikke har indsat penge, så vil der står ”Indbetal nu” som du kan se nedenfor og hvis du har indsat penge så vil der stå ”Indtil ordre” Når du har klikke derpå så ejer du Apple Aktier.

etoro køb aktier
Screenshot fra eToro: Køb af aktier

eToro gebyr og kurtage

Du kan købe aktier med 0% kurtage igennem eToro, hvilket er langt billigere end mange af de andre handelsplatforme der findes. Du kan på handelsplatforme komme til at betale op til 100 kroner for at købe aktier i kurtage, hvis du eksempelvis vælger at købe amerikanske aktier. Men når du kan køber aktier igennem eToro så kan du komme i gang med at handle aktier for helt ned til 50 dollars som svare til omkring 300 kroner.

Opret konto

Aktiekurtage

Kurtage på ETF’ere

Bitcoin

Kryptovalutaer

Udbetalingsgebyr

0 Kroner

0 Kroner

0 Kroner

0,75% Spredning

Mellem 1,9% og 4,5%

5 Dollars

Køb aktier med 0% kurtage

Når du køber aktier hos eToro, så kan du købe både danske og udenlandske aktier med 0% i kurtage.

Du kan finde alle de større danske og udenlandske aktier på eToro handelsplatform.

etoro kurtage

Det er ikke alle aktier du kan finde på deres forskellige børser, men der kommer hele tiden nye aktier til platformen. Man kan fra Københavns Fondsbørs vælge 21 aktier, mens du på New York Stock Exchange kan købe mere end 600 aktier. Derfor anbefaler jeg særligt eToro hvis du vil købe amerikanske aktier.

En af de primære årsager til at mange vælger eToro, er at du kan handle med aktier uden at betale kurtage. Måden eToro tjener deres penge på, er gebyrer som du betaler hvis du vil lave en gearet handel. Men hvis du kun køber aktier, så er der ingen kurtage.

Handel med mange kryptovalutaer

Der findes et stort udvalg af kryptovalutaer på eToro, og de er generelt hurtige til at tilføje de nye kryptovalutaer på platformen. Der er 26 af de mest kendte kryptovalutaer tilgængelige, hvor de mest kendte er Bitcoin, Ethereum og Ripple, men der kommer hele tiden nye til.

etoro kryptovaluta

Der findes utroligt mange kryptovalutaer og eToro har blot udvalgt nogle af de mest populære kryptovalutaer, så du kan købe dem på deres platform. Det er ganske enkelt at købe kryptovalutaer på platformen. Det er ikke længe siden at den store EL-Bil producent Tesla købte for 9 Milliarder Dollars i Bitcoin, hvilket også viser at det er blevet mere anerkendt at handle kryptovalutaer.

Bitcoin

Der er ingen tvivl om at Bitcoin er den største kryptovaluta der findes. Det er blandt en af dem mest populære kryptovalutaer at investere i for nybegyndere, hvorefter man kan begynde at undersøge de andre kryptovalutaer. Bitcoin er også den ældste kryptovaluta der eksistere idag.

Ethereum

Ethereum er en af de mest kendte kryptovalutaer, og den er også blandt en af de ældste kryptovalutaer, og den er især spændende fordi stort set alle andre kryptovalutaer er bygget på Ethereums platform. Derfor er der mange der forventer at netop denne kryptovaluta bliver den mest populære i fremtiden.

Ripple

Ripple er også kendt som XRP, som man f.eks. skal søge efter på eToro for at finde Ripple kryptovalutaen. Det er en af de nyere kryptovalutaer, som mange kryptovaluta investorer mener at den er en rigtig god investering.

Handel med Kryptovaluta her Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Valutahandel med gearing

valutahandel med gearing
Screenshot fra eToro: Valutahandel med gearing

Du har også mulighed for at investere i forskellige valutaer på eToro. Men valutahandel er ikke som når man fortager aktiehandel. Det er markant mere indviklet at investere i valuta, og når man handler med valuta så er det næsten altid en handel med gearing i form af en CFD-handel. Så her betaler man et dagligt gebyr hos eToro, hvilket er helt almindeligt når man handler med valuta.

Der er mindre udsving når man fortager valutahandel, men derfor handler de fleste med gearing, hvor man har mulighed for at gange sin investering med op til X30. Dette betyder at du investere med 30 gange mere end det du køber valuta for.

Køb EFT’er på eToro uden kurtage

Der findes i dag mere end 250 ETF’er på eToro handelsplatform. Præcist som når du handler med aktier på eToro, så kan du også købe ETF’er uden at betale gebyr. Du kan derfor slippe for at betale købskurtage når du fortager dine handler med ETF’er, dog kan du også vælge at geare din handel, som dog koster et gebyr.

Det er ganske enkelt at lave en portefølje af ETF’er på eToro, da du ikke betaler kurtage ved køb og salg af dine ETF’er og du spare også en del penge over tid ved at undgå at betale købskurtage.

Køb og invester i Råvarer

Der er utroligt mange aktiver man kan investere i, og her er råvarer en af dem som flere og flere begynder at få øjnene op for, som investeringsobjekt. Der er var flere før i tiden der valgte at investere i guld når der var økonomiske kriser, hvor flere i dag køber kryptovaluta såsom Bitcoin i stedet.

Når man handler med råvarer, så geare mange deres handler fordi de udsving der er med råvarer er så små. Du kan f.eks. geare dine handler med råvarer med x20, som du kan se på screenshottet. Men du kan handle med alt lige fra guld og sølv, lige til olie, kobber, kakao og mange flere forskellige råvarer.

køb guld hos eToro
køb guld hos eToro

Copytrading – Kopiér professionelle investorer

etoro copytrading hos eToro
Tidligere afkast er ikke en indikation af fremtidige resultater.

Det er blevet utrolig populært at investere med Social trading. Det giver dig nemlig mulighed for at investere præcist som de professionelle investorer. Hos eToro har du mulighed for at investere med Copytrading, som er en helt ny måde at investere på, hvor du simpelthen kan kopierer deres portefølje.

På eToro kan du selv vælge hvem du ønsker at kopierer, og det koster dig ikke mere end hvis du ellers selv havde investeret på platformen. Du kan endda også gøre din portefølje med copytrading tilgængelig for andre investorer så de kan kopiere din portefølje, som du kan tjene penge på, hvis du er en dygtig investor.

Du bør sikre at du har sat dig grundigt ind i den investor du ønsker kopierer, og husker at hvis de historisk har haft et højt afkast, så er der potentielt også en højere risiko, og at det ikke nødvendigvis er en garanti for et højt fremtidigt afkast.

Invester med eToro’s App

eToro har lavet en App til smartphones som ligner deres computerversion på en prik. Her kan du følge din portefølje og investere fra, hvilket jeg er utrolig glad for, da det er let at gå fra computeren til sin eToro app på min smartphone og holde øje med sine investeringer. Derudover så kan du også brug din eToro konto som en ”Wallet” hvor du kan gemme dine kryptovalutaer.

Hos eToro er det lige så nemt at investere fra din computer som det er at investere fra din mobiltelefon, hvilket gør det markant lettere at handle med aktier og andre aktiver.

KØB AKTIER PÅ ETORO HER 68% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder.

Ofte stillede spørgsmål

 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Optimer din strategi med AI analyser
  • Vælg imellem 3000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser og guides
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  8/10
  KØB AKTIER 73,81% af detailinvestorer taber penge på CFD handel.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Platform optimeret til aktive investorer
  • Professionelle analyseværktøjer
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 40.000+ aktier
  • Mulighed for at investere i fremtidige børsnoteringer
  • Handel med aktier, som købte du på en webshop
  Kurtage fra Fra 2 Euro Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Læs Anmeldelse Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
Vis flere +

Disclaimer: eToro er en multi-investerings platform som både tilbyder kunderne investering i aktier, kryptovaluta, samt CFD-handel.

Husk at CFD’er er komplekse og derfor også inkluderer en høj risiko for at miste dine penge grundet gearing. 67% af detailinvestorer mister sine penge, når de handler med CFD’er med denne udbyder. Du bør derfor overveje om du forstår hvordan CFD’er fungerer og om du har råd til at tage risikoen ved at miste dine penge.

Tidligere afkast er ikke en garanti på fremtidige resultater.

Kryptovaluta er volatile instrumenter som kan svinge meget på meget kort tid, og er derfor ikke passende for alle investorer. Udover CFD’er, så er handel med kryptovaluta ikke reguleret og derfor ikke under opsyn af nogle EU-Regelsæt.