eToro Anmeldelse 2023:
Fordele & Ulemper

5.0
Vurdering Aktieskoles vurderinger fastlægges af vores redaktion. Scoren for onlinemæglere tager højde for over 15 faktorer, herunder gebyrer, handelsomkostninger, investeringsudvalg, kundesupport og mobilapp-funktioner.

Brugere på eToro kan begynde at handle med aktier, ETF’er for helt ned til $10, og dens innovative handelsplatform lader investorer kopirer udvalgte investorer med gode resultater over tid.

eToro er en af verdens største handelsplatforme. Platformen tilbyr gode investeringsmuligheder for tradere og investorer og indeholder over 2000 unikke investeringsprodukter. Dette inkluderer blandt andet over 2000 aktier. Læs om fordeler, ulemper og vores erfaringer med platformen i vores eToro anmeldelse.

Se fordele og ulemper samt se vores videoanmeldelse nedenfor eller læs den fulde anmeldelse her

etoro logo 1

 • Mere end 20 millioner brugere
 • Stort udvalg indenfor aktier, råvarer og forex
 • Dansk Skatterapport
callout icon
Fordele
 • Stort udvalg af investeringer: Over 2000 unikke investeringsprodukter. Dette inkluderer aktier, ETF’er, indekser, råvarer og valuta.
 • 0 kr i kurtage: Du betaler ingen gebyrer for at købe aktier eller ETF’er. De har også yderst konkurrencedygtige priser for tradere.
 • Invester med eksperterne: Muligheden for at kopiere dygtige investorer gennem eToros copytrading funktion.
 • Verdens største sociale platform: Tag del i deres sociale netværk. Her kan man dele ideer, tradingstrategier og få meget nyttig indsigt.
thumbs up
Ulemper
 • Lang ventetid fra kundesupport: Flere har oplevet at det tager lang tid at få svar fra deres kundeservice. Det findes heller ikke kundeservice på dansk..
 • Højt spread på valuta og råvarer: Platformen tager et relativt højt gebyr for investering i valuta og råvarer
 • Valutatillæg: Kontoen benytter amerikansk dollar. Man vil derfor få et valutatillæg fra en dansk bank ved indskud og udtræk..
thumbs down

Klar til at oprette en konto? Så klik på knappen herunder. Ellers kan du også læse videre og se vores fulde anmeldelse her.

 • Etoro liste
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 3000+ aktier.
  • Ingen kurtage eller skjulte udgifter.
  • Social Investing: Kopier let andre investorer.
  Kurtage fra 0 % gebyr på aktiehandel Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  10/10
  Opret Konto Her Din kapital er udsat for risici.
  Andre gebyrer gælder.
  For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Introduktion af eToro

eToro blev lanceret i 2007. Siden den gang har eToro vokset til at blive en ledende børsmægler som tilbyder et stort udvalg af investeringsprodukter i forskellige markeder. Dette inkluderer blandt andet aktier, indekser, valuta m.m. 

Hvad er eToro?

eToro er en af verdens største handelsplatforme, som tillader investorer at investere i aktier, ETF’er, indekser m.v. eToro er at finde i over 140 forskellige lande, og er især kendt for deres Copytrading, hvor investorer kan kopiere andre erfarne investorers porteføljer automatisk.

Platformen var også blandt de første til at støtte handel af digital valuta. I 2014 havde deres kunder muligheden til at købe og sælge Bitcoin (BTC) gennem deres handelsplatform. Kort tid efter åbnede de også op muligheden for at handle Ethereum (ETH) og Ripple (XRP). 

I dag har eToro over 20 millioner aktive brugere fra over 140 forskellige lande. Platformen tilbyder blandt andet verdens største sociale, hvor investorer og tradere kan udveksle tips tips, tradingstrategier og indsigter. I tillæg, så har de en funktion som hedder CopyTrading, som gør det muligt at kopierer handlende og dygtige investorer med en god afkastshistorik.

 • Etoro liste
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 3000+ aktier.
  • Ingen kurtage eller skjulte udgifter.
  • Social Investing: Kopier let andre investorer.
  Kurtage fra 0 % gebyr på aktiehandel Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  10/10
  Opret Konto Her Din kapital er udsat for risici.
  Andre gebyrer gælder.
  For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

eToro sammenlignet med andre online mæglere

eToro er en platform som er enkel at investere igennem, særligt for nybegyndere. Man finder nemt frem til investeringerne man ønsker at investere i, det er let at følge med i udviklingen til porteføljen, og man kan læse alle om selskaberne før man går i gang med at investere.

Sammenligner man eToro med andre online mæglere, så ser deres platform utrolig godt ud. Et af deres store konkurrencefordele er at de tilbyder køb og salg af aktier uden kurtage. På de danske handelsplatforme, så ser vi ofte at beløbet for at købe og sælge aktier ligger på mellem 29 og 99 kroner for hver handel. Dette kan over tid spise meget af din gevinst, specielt hvis du investere ofte og med flere små beløb.

Vores anmeldelse af eToro viser at deres platform er den billigste på markedet, når det kommer til at handle med aktier. Dette gælder både internationale aktier såsom Apple, Microsoft og Tesla, og danske aktier som Novo Nordisk, Mærsk og Vestas.

 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk kundeservice.
  • Tilbyder aktiesparekonto.
  • Integration med SKAT.
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10
 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Kundeservice.
  • Tilbyder investering i aktier, kryptovaluta og råvarer.
  • Integration med SKAT.
  Kurtage fra Fra 14 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  Opret Konto Her Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.

eToro vs Nordnet

Det er meget typisk at sammenlige eToro og Nordnet, som er blandt de mest populære handelsplatformene blandt investorer. 

Begge platformene er utroligt gode og tilbyder værktøjer og funktioner som gør det enkelt for investorer at fortager gode investeringer. Selv om begge platformene er brugervenlige og tilbyder et stort udvalg af investeringsprodukter, er det nogle væsentlige forskelle imellem dem, hvorfor vi fortrækker eToro.

eToroNordnet
Største udvalg af internationale aktierStørst udvalg af danske og nordiske aktier
Ingen kurtage for at købe aktier29 – 99 kr i kurtage for å købe og sælge aktier
Største udvalg af investeringsaktiverDansk kundeservice
Kan kopiere andre investorer (copytrading)
Bedre funktioner for trading

Læs vores artikel eToro vs Nordnet.

Invester fra eToro platformen

Gennem eToros online mægler platform og veldesignet mobil app, er det nemt for eToros kunder at komme i gang med at investere. De har også mange valgmuligheder for at overfører penge til platformen, som gør det nemt for kunderne at gennemføre et indskud.

Med lave gebyrer (ingen kurtage for aktier), lave minimumsbeløb og en brugervenlig platform, giver eToro en god brugeroplevelse. Det er nemt at finde de investeringsprodukter man ønsker ved at bruge deres filtre, hvor man kan vælge forskellige markeder, sektorer og investeringsprodukter. Der er også mange der vælger at bruge deres copytrading funktion, som lader investorerne kopirer porteføljen og handlerne som de dygtigste investorer.

Sammenlignet med andre aktører, kan man fastslå at eToro har gjort det enkelt for nybgyndere at investere i aktier. I tillæg til dette, så kan platformen også tilbyde tekniske analyser, selv om nogle konkurrenter har mere avancerede værktøjer til tradere, så fremhæver det også bare at det er vigtigt.

eToro aktier

Hos platformen eToro vil få adgang til over 2000 aktier fra 17 forskellige børser over hele verden. Man vil derfor nemt kunne bygge en bred portefølje med et stort udvalg af ledende globale aktier. De tager heller ingen kurtage, som betyder at man kan købe og sælge aktier helt gratis. 

Ved at investere i aktier gennem eToro vil man:

 • Eje det underliggende aktiv: Det betyder at du er en medejer af selskabet du investerer i.
 • Modtag udbytte: Et udbytte er en andel af overskuddet som et selskab vælger at betale ud til aktionærerne. Når selskabet du er investerede i giver udbytte, vil du som investor modtage disse pengene. 
 • Kunne investere med en mindstehandel på bare 10 dollar, som svare til omkring rundt 60 danske kroner.

Åben en eToro konto

At oprette en profil igennem eToro er utrolig enkelt og tager kun nogle få minutter. Platformen er yderst brugervenlig og enkel at bruge, uanset om man er en nybegynder eller en aktiv trader.

Kom at komme i gang skal du gøre følgende:

 1. Opret og verificer din konto
 2. Fortag et indskud
 3. Find aktien du ønsker at investere i
 4. Vælg beløb og gennemfør købet
Opret Konto Her Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

På billedet ser du en knap øverst til højre, hvor der står “tilmeld dig nu”. Når du trykker på denne knap, kommer du til siden, hvor du udfylder dine personlige oplysninger.

etoro anmeldelse

Når du har gjort dette, modtager du en e-mail fra eToro, som du skal bekræfte. Du kan derefter foretage en indbetaling til platformen. Dette kan gøres via PayPal, bankoverførsel eller andre ønskværdige metoder. Minimumsindbetalingen er $ 50 via et bankkort eller PayPal, og $ 500 via en bankoverførsel.

eToro Danmark – Fordelen som dansk investor

Som dansk investor har du mange fordele ved at bruge eToro. De har deres egen medlemsklub for deres medlemmer, hvor de giver adgang til foredrag, guider, support mv. Her får du information, der gør dig til en bedre investor.

Du vil også kunne konsultere en analytiker. Her vil du kunne diskutere markedsanalyser og tips til at opbygge en god portefølje. Derudover finder du også en masse god information på fællessiden, som du kan tage med dig, når du foretager investeringer.

Er eToro svindel?


Det enkle svar på dette spørgsmål er nej. Nogle forskellige steder kan man se, at flere har givet platformen til eToro dårlige anmeldelser, som fx hos Trustpilot. Når du ser disse anmeldelser, forstår du årsagen til dette:

 • Investoren har glemt at bekræfte sin konto og må derfor ikke foretage en udbetaling. Dette skyldes EU’s lov om hvidvaskning af penge, som eToro følger for at beskytte sine investorer
 • Investeringerne har resulteret i tab. Dette er en risiko på alle platforme, og det er vigtigt at vide, at investering i finansielle værdipapirer altid indebærer en eller anden form for risiko.
 • Aggressiv markedsføring af virksomheder, der har et meget godt afkast

At eToro er en fidus er derfor ikke korrekt. Hvis du følger alle instruktionerne og udfylder din profil, vil du nemt kunne foretage ind- og udbetalinger, og købe de investeringer du ønsker.

eToro SKAT – Hvordan indberetter man sine investeringer?

Vi ser, at mange, især danske investorer, undrer sig over, hvordan de skal beskatte deres overskud. I udlandet er det almindeligt at skulle gøre dette selv, mens det i Danmark vil ske automatisk, hvis du investerer gennem en dansk bank.

eToro sender ikke dine investeringer videre til Skatteforvaltningen, hvilket betyder, at du selv skal indtaste dette. Heldigvis har eToro gjort det meget nemt. Du kan nemt downloade din årsrapport gennem platformen, og her finder du al den information, du har brug for. Disse oplysninger kan du nemt indtaste i din selvangivelse. Du kan læse mere om skatteindberetningen her.

eToro erfaringer – Hvad synes vi om platformen?

Som vores eToro anmeldelse giver indtryk af, er det ikke overraskende, at eToro er blandt de mest populære platforme at investere igennem, både for internationale og også for danske investorer. Der er få platforme, der kan matche eToros store udvalg af investeringer, brugervenlighed og mulighed for CopyTrading.

Selvom eToro er vores foretrukne platform at foretage investeringer igennem, kan et par minuspoint for kundeservice ofte tage lidt lang tid for platformen i travle perioder. Så kan det være godt at vide, at der ofte dukker de samme spørgsmål op, og svaret på disse kan findes under FAQ-sektionen på deres hjemmeside. Derudover har de lagt adskillige informationsvideoer op for at hjælpe investorer.

Hvis du er en investor, der primært ønsker at investere i danske eller nordiske aktier, kan Nordnet være at foretrække, da de tilbyder et bedre udvalg. Hvis du ønsker at opbygge en bred portefølje, som anbefales og mindsker risikoen, er det klogt at have investeringer fra forskellige markeder, sektorer og regioner. Så anbefales eToro.

Hvis man skal tage eToro på noget, er det, at platformen har et lidt højt spread på valuta og råvarer. Ønsker du kun at investere i valuta, kan Pepperstone derfor være et godt alternativ. Hvis du på den anden side ønsker at samle alle dine investeringer ét sted, vil eToro stadig være det klare førstevalg.

Samlet set er eToro vores foretrukne platform, når det kommer til investering i finansielle værdipapirer.

 • Etoro liste
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 3000+ aktier.
  • Ingen kurtage eller skjulte udgifter.
  • Social Investing: Kopier let andre investorer.
  Kurtage fra 0 % gebyr på aktiehandel Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  10/10
  Opret konto her Læs Anmeldelse Din kapital er udsat for risici.
  Andre gebyrer gælder.
  For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du en række almindelige spørgsmål om eToro. Står dit spørgsmål ikke på listen? Så skriv til vores kontaktformular så skal vi gøre vores bedste for at tilføje det.

Er eToro svindel?

Ingen. eToro har over 20 millioner aktive brugere fra over 140 forskellige lande. eToro er licenseret, og det er helt sikkert at investere gennem platformen.

Er eToro sikkert?

Alle investeringer på det finansielle marked indebærer en eller anden form for risiko. eToro er en reguleret og licenseret spiller, og det er sikkert at investere gennem deres platform.

Hvordan sælger man på eToro?

Det er nemt at sælge aktier eller andre finansielle produkter gennem eToro-platformen. Du trykker på din investering, vælger det beløb du vil sælge og trykker derefter sælg.

Skal man betale kurtage på eToro?

eToro opererer med forskellige gebyrer i forhold til forskellige aktivklasser. Det er helt gratis at købe aktier og ETF’er gennem eToro.

Hvornår blev eToro lanceret?

eToro blev lanceret i 2007. Siden da er eToro vokset til at blive en førende online mægler, der tilbyder en bred vifte af investeringsprodukter på forskellige markeder.

Bør jeg investere gennem eToro eller Nordnet?

De er begge gode platforme at investere igennem. eToro tilbyder flere internationale aktier, og du får også mulighed for at investere med Copytrading.

Hvordan beskattes eToro investeringer? 

Du kan nemt downloade din årsrapport gennem platformen, og her finder du al den information, du har brug for. Disse oplysninger kan du nemt indtaste i din selvangivelse.

Disclaimer

eToro er en multi-aktiv platform, der tilbyder både investering i aktier og handel med CFD’er.

Bemærk venligst, at CFD’er er komplekse instrumenter og kommer med en høj risiko for at tabe penge hurtigt pga. gearing. 80,2% af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår hvordan CFD’er virker, og om du har råd til at tage den høje risiko ved at miste dine penge.

Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorik er mindre end 5 komplette år og er muligvis ikke tilstrækkeligt som grundlag for investeringsbeslutning.

Kopihandel er en porteføljestyringstjeneste leveret af eToro (Europe) Ltd., som er autoriseret og
reguleret af Cyprus Securities and Exchange Commission.

eToro USA LLC tilbyder ikke CFD’er og afgiver ingen erklæringer og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved at bruge offentligt tilgængelige ikke-enhedsspecifikke oplysninger om eToro.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen