Tyske Udbytte Aktier: Stor liste (2024 guide)

Tyske Udbytte aktier er nogle af de mest populære udbytteaktier for mange investorer, eftersom der findes en lang række tyske udbytteaktier som udbetaler et højt årligt udbytte til deres aktionærer. Årsagen til at disse tyske udbytteaktier kan være interessante for mange private investorer er f.eks. at man kan vælge at trække pengene ud, hvis man ønsker at leve for dem, eller vælge at geninvestere yderligere i endnu flere tyske udbytteaktier.

Du vil længere nede i denne artikel, finde en liste med nogle af de bedste tyske udbytte aktier i 2024, hvor du ret nemt og hurtigt kan få et simpelt overblik over nogle af de gode tyske udbytteaktier.

Se vores liste med nogle af de bedste udbytteaktier fra Tyskland samt hvilke handelsplatforme, som vi mener er blandt de bedste handelsplatforme.

Bedste tyske udbytteaktier i maj 2024

 • BMW aktier – Virksomheden BMW er et kendt navn i bilbranchen, og er i fuld gang med at arbejde på el- og hybridbiler. De udbetaler også udbytte til deres aktionærer.
 • SIemens AG aktier Siemens er især velkendt for at skabe vindmøller og energiproduktion, som især gør dem interessante hvis man vil investere i grøn energi.
 • Metro aktier Metro er en kæmpe detailforretning som formår at tjene penge i et konkurrencepræget markedet og endda udbetale udbytte til deres aktionærer.
KØB TYSKE UDBYTTEAKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Bedste handelsplatform til at købe tyske udbytteaktier (2024)

Hvis du ønsker at købe tyske udbytteaktier, så skal du finde en god handelsplatform at købe dem på. Vi anbefaler derfor, at du vælger en online handelsplatform og ikke køber dine tyske udbytte aktier igennem banken, da du betaler mere i kurtage samt gebyr hos banken end du gør hos de fleste aktie platforme.

Vi har længere nede i artiklen her, lavet en liste med nogle populære aktie platforme med billig kurtage, et gratis aktiedepot, god brugervenlighed, samt et stort udvalg af tyske udbytteaktier.

Du kan også se vores store udbytte aktier guide.

Bedste aktieplatforme til køb af udbytteaktier fra Tyskland

 1. eToro – Populær aktieplatform, hvor du betaler 0 kr. i kurtage på køb af aktier
 2. SaxoInvestor – Dansk investeringsplatform med stort udvalg af tyske udbytteaktier
 3. Capital.com – Her kan du handle aktier med CFD’er, som primært er til Daytradere.
 4. Libertex – Nem handelsplatform til at handle CFD’er.

Vi anbefaler eToro når du skal købe dine udbytteaktier fra Tyskland. En stor fordel ved at købe de forskellige tyske udbytteaktier på eToro er, at når du får dit udbytte fra dine aktier, så kan du få geninvesteret alt dit udbytte uanset hvor stort beløbet måtte være, og endda uden at din egen investering bliver spist op af hverken kurtage eller gebyr. eToro har nemlig 0 kr. gebyr og kurtage på aktiehandel.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

Guide til køb af tyske udbytte aktier

Hvis du allerede er i gang med at handle med aktier på en platform, hvor du kan købe udbytteaktier fra Tyskland, så kan du blot springe over dette afsnit. Men er du ikke begyndt, så kan du følge vores guide, og trin-for-trin, og blive helt klar til at købe dine Tyske udbytte aktier.

1. Vælg handelsplatform til at købe udbytteaktier fra Tyskland

Hvis du skal købe tyske udbytteaktier, så skal du bruge en handelsplatform som giver mulighed for at handle disse tyske udbytte aktier. Du bestemmer helt selv om, at du ønsker at købe tyske indekser som fokusere på udbytteaktier eller købe selve udbytteaktier fra Tyskland.

Udbytteaktier er blevet populære i de seneste år, og især nogle af de de tyske udbytteaktier har givet nogle attraktive udbytte i de senere år.

Vi anbefaler eToro, hvor du kan købe og sælge udbytteaktier med kurtage på 0 kr.

KØB TYSKE UDBYTTEAKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

2. Opret konto

Så snart du kommer ind på eToro’s hjemmeside, så skal du skrive dine oplysninger. Du skal skrive et brugernavn, din e-mail og lave en adgangskode. Du kan også oprette en konto ved at bruge din facebookkonto.

Så snart du har oprettet din konto, så skal du bekræfte din e-mail og få verificeret din konto indenfor den kommende tid. Så snart din konto er oprettet, kan du købe dine første udbytteaktier.

Skaermbillede 2021 08 18 kl. 12.38.04

Når du er kommet ind på din konto, så skal du indbetale penge. Det gør du ved at klikke nederst på siden, på ”Indbetal penge”, både på mobil og computer.

Derefter vil der komme et vindue, hvor du kan overføre penge til kontoen, med enten kreditkort, Paypal eller Bankoverførsel.

Du kan komme i gang for kun 50$ (Cirka 300 kr. ) hvis du overføre med Kreditkort eller PayPal.

Nu kan du købe din første tyske udbytteaktie.

indsæt og overfør penge på etoro konto

3. Find din tyske udbytteaktie

Når du skal finde den tyske udbytteaktie du vil købe, så er det på eToro utrolig nemt. I toppen af siden, kan du i søgefeltet søge efter den aktie som du ønsker at købe.

Længere nede på siden, vil vi vise dig en liste med tyske udbytteaktier som du kan købe, og som vi mener er spændende.

BMW aktier

Ovenfor har jeg valgt BMW aktier, som har givet et afkast på 4.63% i udbytte sidste år og som du også vil finde på listen nedenfor.

4. Køb tyske udbytteaktier

Det næste du skal gøre nu, er at finde ud af hvor meget du vil købe for.

Du kan købe for helt ned til 50$, men jo mere du køber for, jo mere får du i udbytte.

Så snart du har klikket på ”Indstil ordre” så ejer du en lille del af BMW.

bmw aktie

Bedste tyske udbytteaktier i maj 2024 (Opdateret liste)

Der findes mange tyske udbytteaktier, så derfor har vi samlet en stor liste med disse gode tyske udbytte aktier. Du kan finde alle disse aktier på eToro, og de kan købes uden at du skal betale kurtage, som sparer dig for utroligt mange penge over tid. Du kan også se vores artikel med nogle af de bedste udbytteaktier med højest udbytte.

Vores liste med tyske udbytte aktier opdateres løbende og er sidst blevet opdateret i maj så du kan altid se hvor meget udbytte disse virksomheder udbetaler.

KØB TYSKE UDBYTTEAKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

BMW aktier

bmw aktier

BMW er kendt som en af de største bil- og motorcykelmærker på markedet. BMW aktier også en populær aktie, hvor det dog er vigtigt at være opmærksom på at det er en volatil aktie som har en meget svingene aktiekurs. Derudover så er det også en tysk udbytteaktie som mange investorer godt kan lide.

BMW er i front med kapløbet om fremtidens el-biler, hvor der er stor konkurrence, men BMW har kapitalen til at være med i fronten, så det er uden tvivl en spændende aktie at holde øje med i de kommende år.

Seneste udbyttebetaling: 4.63%

KØB BMW AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Siemens aktier

siemens aktier

Siemens kender mange af os særligt for deres vindmøller. Størstedelen af Simens omsætning kommer fra bæredygtige samt miljøvenlige produkter, som fortæller meget om at Siemens fokusere på den grønne energi. De laver dog ikke kun vindmøller, men er især kendt som en stor teknologivirksomhed, som fokusere på intelligent infrastruktur og energiproduktion. Siemens aktier er også nogle af de tyske udbytteaktier, og udbetaler et højt udbytte, hvilket for mange investorer også er et plus.

Hvis du fokusere på grøn energi, så kan Siemens aktier være interessante for dig at holde øje med.

Seneste udbyttebetaling: 3.29%

KØB SIEMENS AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Metro aktier

metro aktie

Metro som blev grundlagt i 1964 i tyskland, er en stor detailkoncern, som vi tidligere har haft i Danmark, men tilbage i 2014 valgte Metro at lukke deres varehuse, da de ikke kunne drive en god forretning i Danmark. De lukkede virksomheden i Danmark med et overskud grundet salget af grundene og ejendommene de havde.

Metro AG som selskabet hedder, sælger kun varer til engros, og har mere end 97.000 ansatte fordelt ud på 680 varehuse i 24 lande. Det er en enorm koncern, som uden tvivl har været ramt af coronakrisen, hvor deres Metro aktier faldt radikalt, men er begyndt at stabilisere sig igen. En stor tysk virksomhed, som også udbetaler et højt udbytte til deres aktionærer.

Seneste udbyttebetaling: 9.03%

KØB METRO AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Tyske udbytteaktier med højeste udbytte

Mange af de store tyske virksomheder udbetaler nogle gode afkast, og er derfor attraktive for mange investorer.

Vi har udvalgt nogle af de tyske udbytteaktier på vores liste, som udbetaler det højeste udbytte med den højeste udbytteprocent.

På listen nedenfor kan du se hvad virksomhederne hedder samt hvad deres udbytteprocent er.

VirksomhedsnavnTickerUdbytteprocent
Covestro AG1COV7.73%
Bayerische Motoren Werke AGBMW4.63%
BASF SEBAS6.65%
VOLKSWAGENVOW33.22%
Allianz SEALV4.98%
E.ON SE EOAN4.87%
HeidelbergCement AGHEI4.73%
Muenchener MUV23.87%
Deutsche Post AGDPW4.46%
Vonovia SEVNA4.24%
Deutsche Telekom AGDTE2.67%
Siemens AGSIE2.67%
Continental AGCON3.48%
Bayer AGBAYN2.97%
Deutsche Bank AGDBK1.95%
Adidas AGADS1.72%
Denne tabel er senest opdateret d. 19. April 2023

Få yderligere inspiration på vores andre udbytte aktier lister:

Danske udbytteaktier

Amerikanske udbytte aktier

Norske udbytte aktier

Svenske udbytte aktier

Europæiske udbytte aktier

Tysk Udbytteskat – Regler for beskatning af Tysk udbytte

Hvis du ejer aktier i en tysk virksomhed, som udbetaler udbytte, så skal du årligt betale skat af det udbytte, som får udbetalt.

Du bør være opmærksom på, at du ikke nødvendigvis kun skal betale din udbytteskat her i landet. Hvis du køber udbyttebetalende ETF’er eller aktier i en tysk virksomhed, så skal du også betale skat af dit udbytte til det land hvor virksomheden befinder sig i. Dette hedder kildeskat, og er i modsætning til den gevinst man får ved aktiehandel, hvor du udelukkende betaler dansk skat.

Kildeskatten trækkes automatisk fra, før du får udbyttet udbetalt fra dine tyske udbytteaktier.

OECD-regler

OECD-aftalen er simpel. Den går ud på, at de første 15% af kildeskatten bliver tilbagebetalt som et fradrag i dit hjemland. Hvis kildeskatten så er højere, som eks. Tyskland, som opkræver 26,375% i kildeskat, så skal du blot også ansøge om at få denne refundering af det sidste kildeskat i landet, hvor denne udbyttebetalende virksomhed er skattepligtig i (Tyskland).

I dette tilfælde med de tyske udbytteaktier, så skal du betale 15% i kildeskat til Tyskland, og så får du 15% tilbage ved at indtaste dem som et fradrag på årsopgørelsen i Danmark. De sidste 15% kan du få tilbage ved at udfylde formularen hos de tyske skattemyndigheder her.

Handelsplatformen eToro giver dig mulighed for at købe udbytteaktier uden at betale kurtage eller gebyr.

KØB TYSKE UDBYTTEAKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke tyske aktier giver udbytte?

De tyske aktier der giver udbytte, er børsnoterede virksomheder som ofte ønsker at øge virksomhedens kapital, ved at tillade flere ejere eller aktionærer, at købe en del af virksomheden, og derved bliver medejere.

Hvilke tyske aktier giver mest udbytte?

Der er meget stor forskel fra aktie til aktie, på hvor meget udbytte disse virksomheder udbetaler. På vores liste over tyske udbytteaktier, kan du se hvor meget udbytte disse tyske aktier giver. Se vores liste over tyske udbytteaktier her

Hvor meget skat betales der af tyske udbytteaktier?

Tyskland har en dobbeltbeskatningsaftale med Danmark. Dette betyder at du betaler 26,375% i kildeskat i Tyskland og den sidste skat afregnes i Danmark, som er henholdsvis 27-42% i skat.

Hvornår får jeg udbetalt udbytte fra tyske aktier?

Det er utroligt forskelligt fra aktie til aktie, hvornår man modtager udbyttet fra sine tyske udbytteaktier. Alle virksomheders investor-sider, beskriver hvornår de betaler udbytte til deres aktionærer.

Hvilke fordele er der ved tyske udbytteaktier?

En af de fordele der kan være ved tyske udbytte aktier, kan være at nogle af verdens største virksomheder befinder sig i Tyskland, og derfor kan man have en fordel ved at investere i netop disse.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen