TikTok Aktie (2024) Invester inden TikTok børsnotering (IPO)

TikTok er blevet et af de navne, som er på de flestes læber for tiden. Det er på rekord tid blevet et af de største sociale netværk for unge. Det er sjældent set at en virksomhed er vokset så massivt på så kort tid, som vi har set med Tiktok, og antallet af nye brugere stiger konstant, hvilket har gjort websitet yderst attraktivt for reklame samt markedsføringskampagner for store virksomheder.

TikTok konkurrenten Kuaishou Technology, som er en direkte konkurrent til TikTok steg efter deres børsnotering med hele 161% på deres første handelsdag i 2021, så det bliver spændende at se hvad der sker med den kommende TikTok børsnotering (IPO), som forventes at ske i 2024.

KØB AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Tik Tok børsnotering (IPO) – Gode grunde til at investere

 • Det bliver nemt at investere i TikTok aktier på eToro – Køb aktier her
 • Der er stor efterspørgsel efter TikTok som reklamesøjle for store virksomheder
 • Deres direkte konkurrent steg med 161% på første handelsdag på børsen.
 • Kæmpe vækstpotentiale for dig som en investor, hvis du tror på at TikTok kan forsætte deres vækst.
KØB AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb din første TikTok aktie når den børsnoteres

Det er nemt at investere i TikTok aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe TikTok aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe TikTok aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine TikTok aktier.

3. Sådan Køber du TikTok aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine TikTok aktier.

For at finde TikTok aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din TikTok aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af TikTok aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første TikTok aktie aktier.

Historien om TikTok

TikTok er det sociale medie, som blev lanceret i 2016 i Kina. Det er kendetegnet ved at alle brugerne kan dele deres korte videoer med hinanden, hvor det er blevet populært at tilføje musik til videoen.

TikTok er det hurtigst voksende sociale medie, og blev i starten kendt som Musical.ly. TikTok har mere end 1 milliard brugere på verdensplan, hvilket forsat er i massiv vækst. Noget som adskiller TikTok fra andre sociale medier såsom Facebook og Instagram, er at de videoer der bliver lagt op på deres platform er mere ”skøre” end dem man ofte finder på f.eks. Instagram.

TikTok kan man kalde en blanding af Instagram, Snapchat og Youtube, hvor det dog er lettere at få visninger på TikTok end de andre ældre sociale medier.

TikTok kom først til vesten i 2018, hvor det var en blanding af de to apps Musical.ly og Douyin, som er skabt af Bytedance, som kombinerede disse to apps til TikTok, hvor det i Kina kendes som Douyin.

Men TikTok og Douyin er ikke præcist det samme, hvor TikTok ikke kan findes i Kina, og Douyin ikke kan findes udenfor Kina. Der er især forskel på sikkerheden i disse apps, men når brugerantallet opgøres, så gøres der dog ikke forskel i de forskellige apps.

Bytedance som stiftede TikTok har en værdi som er anslået til at være over 600 milliarder kroner, og er et af verdens mest værdifulde nystartede selskaber.

I Danmark er der over 200.000 aktive brugere på TikTok

Hvornår bliver TikTok børsnoteret?

Der er ingen officiel dato for, hvornår TikTok bliver børsnoteret, men allerede i 2020 planlagde de en børsnotering. Der forventes i 2024 at komme den nøjagtige dato for deres TikTok børsnotering, som vi med spænding venter på at høre mere om.

Læs mere om at andre børsnoteringer.

Bør man købe TikTok aktier?

Det er svært at svare på om du bør købe TikTok aktier, da det afhænger af flere parametre. Der er flere ting der kan påvirke om TikTok aktier bliver en god investering, såsom om de får samme succes som deres konkurrent, hvor deres aktier steg 161% på første handelsdag.

TikTok bliver brugt af mange store brands til at markedsføre sig, og mens antallet af brugere stiger konstant og i høj fart, så ser fremtiden lys ud for en TikTok aktie. Der er ingen garantier, men det bliver utroligt spændende at følge TikTok i fremtiden.

KØB AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en TikTok aktie?

Du kan købe en TikTok aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro så snart TikTok bliver børsnoteret.
(Læs hvordan du kan købe TikTok aktie her)

Er TikTok børsnoteret?

Nej ikke endnu, men den forventes at blive børsnoteret i 2024. Du kan læse de nyeste oplysninger i vores artikel.

Hvornår bliver Tik Tok børsnoteret?

Den officielle dato for Tik Tok IPO (Børsnoteringen af Tik Tok) er ikke fremme endnu, men man forventer at datoen for TikTok Børsnoteringen bliver i 2024.

Skal jeg købe TikTok aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om TikTok aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen