Apple Aktier (2024 ) AAPL Aktie kurs

AAPL
Apple Inc.
NasdaqGS
down arrow$190.90
$1.45
0.75%
KØB APPLE AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Apple aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ” Apple aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Apple aktier

KØB APPLE AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Apple aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Apple aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Apple aktie kurs. Den live Apple aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Apple Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Apple aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Apple aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Apple aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Apple aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform og en yderst brugervenlig aktie app. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informationer

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Apple aktier.


3. Sådan Køber du Apple aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Apple aktier.

apple aktier

For at finde Apple aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Apple aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Apple aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

apple aktier kurs

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed dine første Apple aktier.

Se også andre spændende aktier:


Historien om Apple

Virksomheden Apple blev grundlagt helt tilbage i 1976 af Steve Jobs, Steve Wozniak og Ronald Wayne. Apple startede som en helt grøn teknologivirksomhed, som ville udbyde computere til dem almene person, og var i starten ukendt. Men deres nye udseende, som både så smart ud, og som også indeholdte software som var konkurrenterne markant bedre, gjorde at deres produkter lynhurtigt fik stor efterspørgsel.

Apple er idag en kæmpe virksomhed, med butikker i hele verden, og du kan nærmest ikke gå på gaden uden at se en af deres produkter i hånden på en person. Apple har over 123.000 ansatte fordelt ud på deres kontorer og butikker i hele verden.

Apple blev især kendt efter de kom med deres bud på en ny mobiltelefon tilbage i 2007, hvor den første iPhone kom på gaden. Hvis du havde købt Apple aktier tilbage i 1997, hvor Steve Jobs kom tilbage efter en pause fra Apple, så havde du fået dine penge 343 gange igen.

Da Apple lancerede deres nye smartphone ”iPhone” i version 1 i 2007, så steg deres aktiekurs markant. Dagen inden de lancerede telefonen lå kursen på 12,6 dollars, mens den i 2008 var steget helt op til 28,47 dollars. Idag er kursen langt højere, da den forsatte med at stige indtil idag, hvor det stadig går rigtig godt for Apple.

Bør man købe Apple aktier?

Generelt så har teknologiaktier været en god investering i de seneste mange år, og blandt de mest værdifulde virksomheder vi har i verden idag, så er det klart teknologivirksomhederne som ligger i toppen, hvor blandt andet Apple, Amazon og Microsoft findes.

Apple omsætter for mere end 53 milliarder dollars om året, hvilket kun ser ud til at stige da Apple konstant forsøger at vækste deres forretning med både nye markeder og nye revolutionerende produkter. Hvis du tror at Apple er en del af fremtiden, så vil Apple aktier være op oplagt investeringsmulighed.

KØB APPLE AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (AAPL) Apple aktie?

Du kan købe en Apple aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Apple aktier her)

Hvad er kursen på Apple aktier nu?

Kursen på Apple aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Apple aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Apple aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen