Grønne aktier (2022) Se vores favoritter

Der er flere og flere investorer der begynder at investere i grønne aktier. Grønne aktier er aktier i virksomheder som arbejder med bæredygtighed, bæredygtige materialer og generelt bare løsninger som birdrager til den grønne omstilling.

Der er flere årsager til at investorerne finder denne type grønne aktier interessante, såsom at de gerne vil bidrage til den grønne omstilling, men også fordi at mange forventer at en lang række selskaber som arbejder med mindre forurening og grøn omstilling, også kan blive en rigtig god investering på sigt.

Her i artiklen vil jeg vise dig nogle udvalgte grønne aktier, samt give dig et overblik over hvordan du finder nogle grønne aktier.

KØB GRØNNE AKTIER Din kapital er udsat for risici.

De 3 bedste grønne aktier i January 2022

 • Vestas aktier – Vestas aktier er nogle af de mest kendte danske grønne aktier, som udvikler grøn energi med vindmølleenergi.
 • Siemens aktier – Siemens er kendte for at skabe vindmøller, som især gør dem interessante hvis man vil investere i grøn energi.
 • Tesla aktier – Tesla aktier er især populære grundet deres el-biler som har revolutionerede el-bil produktionen i verden. De fleste forventer at El-biler bliver den primære bil i fremtiden.
KØB GRØNNE AKTIER Din kapital er udsat for risici.

Købsguide: Køb Grønne aktier

Så snart du køber grønne aktier, så er der nogle ting du bør være opmærksom omkring. Først skal du finde en god handelsplatform, hvor du kan købe en grøn aktie. Vi fortrækker eToro, hvor du kan grønne aktier for 0 kr. i kurtage. Derudover så har de også et enormt udvalg af bæredygtige og grønne aktier.

Denne guide kan du bruge uanset om du vil købe grønne aktier, eller hvilke som helst andre aktier.

Vores guide er bygget op omkring hvordan du kan købe dine grønne aktier på eToro, og vi vil vise dig en liste med grønne aktier, så du får et godt overblik, så du kan købe en grøn aktie.

1. Vælg en handelsplatform

Det første du skal gøre, er at finde den bedste handelsplatform for dig. Vi fortrækker eToro, som er en handelsplatform, hvor du kan købe dine grønne aktier uden at betale kurtage eller gebyr. Derudover så er det også brugervenligt uanset om du er nybegynder eller en mere erfaren investor.

Jeg fortrækker platformen eToro til at købe grønne aktier, da den netop giver mulighed for at købe grønne aktier med 0 kr. i kurtage.

Se her vores top 3 over de platforme, som vi kan anbefale til at købe grønne aktier på.

 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Optimer din strategi med AI analyser
  • Vælg imellem 3000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser og guides
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  8/10
  KØB AKTIER 73,81% af detailinvestorer taber penge på CFD handel.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Platform optimeret til aktive investorer
  • Professionelle analyseværktøjer
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 40.000+ aktier
  • Mulighed for at investere i fremtidige børsnoteringer
  • Handel med aktier, som købte du på en webshop
  Kurtage fra Fra 2 Euro Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Læs Anmeldelse Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
Vis flere +

2. Opret handelskonto

Når du har klikket ind på eToro’s hjemmeside, så skal du først klikke på ”Opret konto” Så lander du på nedstående billede, hvor du skal indtaste dine informationer.

indtast informatiner

Så snart du har indtastet dine informationer, så kommer du ind på din eToro konto. Her kan du indsætte penge og købe grønne aktier.

Du kan oprette din konto og være i gang med at købe din første grønne aktie på under 5 minutter.

3. Indsæt penge på handelskontoen

Når du er kommet ind på din handelskonto, så skal du blot overføre penge. Du kan overføre penge med henholdsvis kreditkort, PayPal eller en bankoverførsel, hvor du kan komme i gang for kun 50$ (Ca. 300 kr.)

Det eneste du skal gøre er at klikke nederst i bunden af siden i venstre side på ”Indbetal penge

indsæt penge

Du er nu helt klar til at overføre penge til din konto.

Når du har overført penge til din handelskonto, så kan du købe dine grønne aktier.

4. Køb grønne aktier

Du er nu helt klar til at købe grønne aktier. Du bestemmer helt selv om du vil finde dine egne grønne aktier at søge efter, eller om du ønsker at bruge nogle af vores forslag i vores liste med grønne aktier.

For at finde den aktie du gerne vil købe skal du blot søge efter den i søgefeltet i toppen af siden.

Her har jeg søgt efter ”Vestas Wind Systems

vestas aktier

Herefter skal du klikke på ”Handl” for at gå til købssiden af Vestas aktier som i dette eksempel.

vestas aktier

Derefter lander du på købssiden, som du kan se på overstående billede, hvor du kan købe Vestas aktier. Du bestemmer selv om du vil at købe for et bestemt beløb eller et bestemt antal aktier.

Så snart du har valgt antallet af aktier du vil købe, så klikker du på ”Indbetal nu” hvis du ikke har overført penge til din handelskonto endnu, ellers vil der stå ”Indstil ordre” hvis du allerede har overført penge til din handelskonto.

Du har nu købt din grønne aktie.

Liste med Grønne aktier – Aktie anbefalinger

Vi laver ikke investeringsrådgivning på Aktieskole.com, så nedstående grønne aktier anbefaling er for at vise hvilke Grønne aktier du med fordel kan kigge nærmere på. Vi anbefaler at du altid undersøger aktierne grundigt inden du køber aktierne, så afsnittet her skal blot betragtes som inspiration og ikke som grønne aktier anbefaling, men mest for at åbne øjnene for nogle udvalgte grønne aktier.

Se her vores liste med grønne aktier

Vestas aktier

vestas aktier

Vestas aktier er nogle af de populære grønne aktier, som især indenfor vindmøller har slået sit navn fast som nogle af de førende indenfor netop deres branche. Mange eksperter forventer at vindmøller kommer til at være en stor del af vores alles fremtidige energikilde, og her er Vestas klart nogle af de førende markedsledere. Derudover så er Vestas også en udbytteaktie, som også kan være en fordel for mange investorer.

KØB VESTAS AKTIER Din kapital er udsat for risici.

Siemens aktier

siemens aktier

Siemens kender de fleste af os særligt for deres vindmøller. Størstedelen af virksomheden Simens omsætning kommer fra deres bæredygtige samt miljøvenlige produkter, hvilket fortæller en del om at Siemens fokuserer på den grønne energi. De laver ikke kun vindmøller, men er også især kendt som en stor teknologivirksomhed, som fokuserer på både intelligent infrastruktur og energiproduktion. Siemens aktier er også udbytteaktier, og udbetaler et ret højt udbytte, hvilket for mange investorer også er et ekstra plus.

Hvis du fokusere på grøn energi, så kan Siemens aktier være spændende for dig at holde øje med.

KØB SIEMENS AKTIER Din kapital er udsat for risici.

Tesla aktier

tesla aktier

Tesla er en stor global virksomhed, som levere el-biler, som i mange lande begynder at blive en voksende del af befolkningen som går i den retning, hvor befolkningen vælger el-biler som deres nye bil. Tesla kommer hele tiden med nye modeller som revolutionere bilindustrien, og hvis de forsætter med det i fremtiden, kan de nemt blive den førende el-bil i fremtiden.

KØB TESLA AKTIER Din kapital er udsat for risici.

SolarEdge Technologies aktier

solaredge technologies aktier

SolarEdge Technologies blev stiftet i 2006, og er en virksomhed som levere løsninger til optimering af solenergi og fotovoltaisk overvågning. SolarEdge Technologies tilbyder optimeringsapparater og overvågningsudstyr for at optimere solenergi, og er en af de førende virksomheder indenfor deres felt. SolarEdge Techonologies aktier er også steget radikalt i de senere år.

KØB SOLAREDGE AKTIER Din kapital er udsat for risici.

Waters Corporation aktier

Waters Corporation aktier

Waters Corporation blev grundlagt i 1958 og er idag en af de helt store grønne virksomheder på markedet. Waters Corporation sælger væskekromatografi og termisk analyseværktøj. Deres analyseinstrumenter som giver en væsentlig information om forskellige produkter, og er verdens førende specialmålefirma. De har mere end 7000 medarbejder i hele verden, og har kontorer i 31 lande. Waters levere store overskud som også ses på deres Waters Corporation aktier, som er steget en del i de senere år.

KØB WATERS AKTIER Din kapital er udsat for risici.

Investering i grønne aktier

Der findes en lang række investorer som fortrækker at fortage investering i grønne aktier. Investering i grønne aktier er uden tvivl oplagt, hvis du tror på at vi bevæger os mere i en grønnere retning i fremtiden. Jeg tror personligt at vi kommer til at mærke en stor grøn omstilling over de kommende år, hvilket uden tvivl vil have en positiv indvirkning på grønne aktier.

Når du gerne vil fortage grøn investering ved at investere i grønne aktier, så er der ingen tvivl om at det handler om at investere i virksomheder som fokusere på bæredygtighed og på en grønnere hverdag for os alle sammen.

Ofte stillede spørgsmål