Aktieanbefalinger: Nye aktietips til dig for Maj 2023

Du bør altid kigge efter de bedste aktier, men det er ikke altid nemt at finde dem. Vi har derfor valgt at lave nogle aktieanbefalinger som vi opdatere hver eneste måned.

Der findes utroligt mange aktier som både falder og stiger, og derfor har vi valgt nogle aktietips som både kan passe til dig med en langsigtede og kortsigtede strategi. Vi har lavet en liste med aktietips og aktieanbefalinger, så du kan få nogle forslag til hvilke aktier du måske skal investere i.

Aktieanbefalinger for Maj 2023

 1. Novo Nordisk – Novo Nordisk har i nyere tid lanceret nyt slankemiddel, som virker effektivt. Dette gør det til en oplagt investeringsmulighed.
 2. Tesla – Aktien har faldet i den senere tid, som gør den som en god aktie at købe i den kommende tid.
 3. Lundbeck – Kursen er faldet meget på det seneste, men nu begynder det at vende igen. Deres aktiekurs kan potentielt vende tilbage igen, til over det dobbelte.
 • Etoro liste
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 3000+ aktier.
  • Ingen kurtage eller skjulte udgifter.
  • Social Investing: Kopier let andre investorer.
  Kurtage fra 0 % gebyr på aktiehandel Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  10/10
  Køb aktier her Læs Anmeldelse Din kapital er udsat for risici.

De bedste handelsplatforme at købe aktier på (2023)

Vi giver digt her en ny liste med de bedste handelsplatforme til fortage køb af aktier på. Disse handelsplatforme har vi udvalgt på baggrund af deres brugervenlighed, antallet af aktier, priser og lignende.

Her er vores liste med de platforme vi har kåret til de bedste handelsplatforme til køb af aktier.

 • eToro – En af de største handelsplatforme til handel med aktier.
 • SaxoInvestor – Dansk handelsplatform med stort udvalg af danske aktier
 • Nordnet – Populær dansk handelsplatform med stort udvalg af danske aktier.

Overstående 3 aktieplatforme, tilbyder et stort attraktivt udvalg af aktier, og derudover så er de blandt nogle af de mest brugervenlige handelsplatforme. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, så er disse platforme oplagte at handle aktier igennem.

Alle de aktieanbefalinger vi har i artiklen her kan købes på overstående platforme.

eToro er den platform som vi har kåret som den bedste handelsplatform, og det er der flere grunde til. Du betaler nemlig 0 kr. i kurtage og gebyr når du køber aktier, kombineret med at platformen er yderst brugervenlig. Her kan du i forhold til andre platforme, hvor du kan betale minimumskurtage på op imod 100 kr. pr. handel spare en masse penge som du i stedet kan handle aktier for.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

Nye Aktietips 2023 – Ingen kurtage eller gebyrer

Alle der køber aktier vil gerne tjene penge på deres aktiehandler, så derfor er det guld værd at få nogle gode aktieanbefalinger, så man kan udvælge nogle af de aktier der passer til din aktiestrategi.

Det er en kæmpe fordel at du vælger en handelsplatform, hvor du betaler så lidt kurtage og gebyr som muligt. Hvis du vælger en handelsplatform uden kurtage, så sparer du penge ved hver eneste gang du køber aktier.

Vi anbefaler eToro, hvor du betaler 0 kr. kurtage og gebyr.

Vælg en konto med aktieanbefalinger

Det første du skal gøre, før at du kan bruge vores aktieanbefalinger, er at finde en handelsplatform hvor du kan få aktie anbefalinger.

Der findes flere handelsplatforme som tilbyder aktietips, men her fortrækker vi uden tvivl om eToro, som også er en social Trading platform, hvor du kan læse andre investorers erfaringer og meninger omkring de forskellige aktier.

Køb aktier her Din kapital er udsat for risici.

Indsæt penge

Det første du skal gøre, er at indsætte penge på din eToro konto. Det kan du gøre ved at klikke i bunden af venstre hjørne, hvor der står at du kan ”Indbetal penge”

Du skal mindst overføre 50 dollars (cirka 300 kroner) med enten kreditkort, Paypal eller bankoverførsel.

Så snart dette er gjort, kan du brug de gode aktieanbefalinger og købe de gode aktietips, fuldstændig uden at du skal betale noget som helst i kurtage eller gebyr.

Sådan køber du aktier

For at købe aktierne du finder blandt vores aktie anbefalinger, så skal du også vide hvordan du køber dine aktier. Jeg har nedenfor valgt Facebook aktier, for at vise hvor nemt det er.

køb og salg af aktier
køb og salg af aktier

Alt du skal gøre for at købe aktier online på eToro er at du skal søge efter den i søgefeltet i toppen af handelsplatformen.

Derefter skal du blot vælge hvor mange penge du vil købe aktier for, eller antallet af aktier.

Derefter skal du kun klikke på ”Indbetal nu” hvis du endnu ikke har fået overført penge til din konto, eller ”Instil ordre” hvis du har.

Nu ejer du dine aktier.

Bedste aktier 2023

Der findes utroligt mange aktier på eToro, som du har mulighed for at investere i. Vi har valgt at givet dig et samlet overblik over aktieanbefalinger nedenfor, så du nemmere kan finde de rigtige aktier til din strategi.

Nedenfor har vi delt aktierne op i disse klasser:

Du vil på listen kunne se de bedste aktier i hver klasse, og derudover så vil du få et link så du kan købe aktierne allerede idag.

Danske aktier

Der er ingen tvivl om at mange danskere fortrækker de danske aktier. Det er også en god ide at vælge at investere i aktier hvor man kender til virksomheden bag, og derfor er det lidt lettere at finde de bedste aktier fra aktieanbefalinger.

Det kan være svært at vælge hvilke aktier man skal vælge, når der findes så mange aktie anbefalinger, så derfor har vi valgt at vise de bedste.

Novo Nordisk aktier

novo nordisk aktier

Der er ingen tvivl at en af de kendte danske aktier er Novo Nordisk, som også er en af vores aktieanbefalinger. Novo Nordisk aktier er også udbytteaktier, hvilket også giver investorer en del af deres overskud årligt.

Novo Nordisk har fornyligt udviklede en slankemedicin til overvægtige som mange spår bliver en stor succes, udover deres andre typer medicin som folk ikke kan undvære, så de vil altid have en kæmpe mængde omsætning, krise eller ej.

KØB NOVO NORDISKE AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.

Lundbeck aktier

lundbeck aktier

Lundbeck aktier er uden tvivl også nogle af de aktier som er populære hos investorerne, og en del af vores aktietips. Det er nemlig en gammel virksomhed som i utroligt mange år har leveret flotte overskud, kombineret med at de har haft en dårlig periode i den senere tid, men nu har formået at stoppe den nedadgående kurve, betyder også at de er utrolig spændende og kan blive en rigtig god investering.

KØB LUNDBECK AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.

Amerikanske aktier

Der findes utroligt mange gode amerikanske aktier, og der er ingen tvivl om at de store amerikanske virksomheder også findes i Europa, og derfor også ofte er nogle vi kender ganske godt. Når du kigger på aktieanbefalkinger, så bør du kun vælge at købe aktier i virksomheder som du rent faktisk kender selv.

Se vores liste med aktietips til de amerikanske aktier her.

Tesla

tesla aktier

De fleste af os kender idag Tesla, som er en af de mest populære el-bilmærker i Danmark. Der er har været utrolig meget tale om Tesla biler i den senere tid og det forventes ikke at blive mindre eftersom der kommer mere og mere grøn energi, hvor flere vælger deres biler med fossile brændstoffer fra, og vælger el-biler til.

Der er ingen tvivl om at Tesla aktier har fået en plads over vores aktieanbefalinger.

KØB TESLA AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.

Apple aktier

apple aktier

Apple aktier er også en af de aktier der har givet et godt afkast i mange år, og Warren Buffet siger også, at hvis du ikke ved hvad du skal købe af aktier, så skal du købe Apple aktier. Warren Buffet er selv storaktionær i Apple, så hvis du vil gøre som en af verdens bedste og mest succesfulde investorer, så skal du købe Apple aktier.

KØB APPLE AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.

Tyske aktier

Hvis du ikke er så bekendt med tyske virksomheder, så kan det være at du bliver overrasket, da der findes mange tyske virksomheder i Danmark også. . Der findes mange tyske virksomheder som også operere i Danmark, og derfor har vi også nogle aktieanbefalinger fra tyske aktier.

Generelt så er de tyske virksomheder og derved også de tyske aktier kendt for at være mere stabile, og det kan være derfor give mere stabilitet i din aktieportefølje.

BMW aktier

bmw aktier

BMW er en af de virksomheder som de fleste af os kender til, da deres biler samt motorcykler er populære i Danmark. BMW er mere end 100 år gammel som virksomhed, men du skal dog forvente at kursen på denne bmw aktie er mere svingene end flere andre aktier, men da de konstant udvider deres forretning og også begynder i kapløbet om deres nye modeller med el-biler, så er det meget vel den virksomhed der vinder el-bil ræset indenfor den kommende årrække.

KØB BMW AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.

Siemens aktier

siemens aktier

Siemens er også en virksomhed som lagt de fleste danskere kender, hvilket også har været med til at give dem en plads på listen over vores aktietips.

Siemens er idag kendt for deres produkter er af høj kvalitet, og særligt deres hårde hvidevare er noget som de er meget kendt for. De har haft en solid vækst i de seneste mange år, som ikke tyder på vil stoppe i nærmere fremtid.

KØB SIEMENS AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.

Svenske aktier

Der findes faktisk utroligt mange store svenske virksomheder som operere internationalt, og det gør også at disse svenske aktier kan være lige så interessant som de danske, da der sikkert er flere af de svenske aktier, hvor du kender virksomheden bag lige så godt som de danske.

Se vores aktie anbefalinger med svenske aktier her.

Volvo aktier

volvo aktier

Volvo er kendt som en af de mest solide biler i verden, og de har meldt ud at de i fremtiden ikke nogensinde vil have nogle til at dø i et færdselsuheld i deres biler. De har haft en periode med nedgang i deres aktiekurs efter en lang vækstfase, men har fået stabiliseret den igen, og er begyndt at komme med på fremtidens el- samt hybridbiler.

Tror du på at Volvo bliver en af eliten indenfor fremtidens bilmærker? Hvis svaret er ja, så bør du købe Volvo aktier.

KØB VOLVO AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.

Electrolux aktier

electrolux aktier

Du kender sikkert Electrolux fra forskellige køkkener, da de er utrolig kendt for deres hårde hvidvarer eller køkkenmaskiner. Det er en gammel virksomhed med mere end 100 år i bagagen. Det er en stor svensk virksomhed, som har deres hovedkontor i Stockholm, men også har nogle danske afdelinger i hhv. Hvidovre og Fredericia.

De har været dygtige til at opkøbe konkurrenter, og er derved blevet en af de største spillere indenfor deres branche, hvilket gør dem til en utrolig interessant aktie, hvis du tror på at de kan forsætte deres vækst og tror på at vi forsætter med at bruge hårde hvidevarer og køkkenmaskiner i hjemmet.

KØB ELECTROLUX AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.

Udbytteaktier

Udbytteaktier er nogle af de aktier som mange investorer vælger at købe, da man hvert år får en del af virksomhedens overskud i form af udbytte. Her får man x Kr. pr. aktie afhængig af hvor meget udbytte virksomheden betaler. Det gør at mange vælger at geninvestere udbyttet i endnu flere aktier, som en del af aktiestrategien.

Jeg kan personligt godt lide udbytteaktier, da muligheden for at geninvestere ens udbytte løbende gør at man hele tiden kan forøge sit afkast, år efter år.

Nedenfor kan du se nogle udvalgte udbytteaktier.

Coca Cola aktier

Coca Cola aktier

Coca Cola aktier er blandt nogle af de mest kendte aktier der findes. Det er en kæmpe virksomhed som de fleste af os kender til, og derudover så har Coca Cola markedsandele i hele verden.

Coca Cola aktier er nogle af de aktier som også giver et flot udbytte og er også en del af Warren Buffet’s aktieportefølje, som er den mest kendte investor i verden.

KØB COCA COLA AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.

Microsoft aktier

microsoft aktier

Microsoft aktier er også en af de populære udbytteaktier. Microsoft er også en virksomhed som langt de fleste af os kender til. Microsoft blev stiftet af Bill Gates som Co. founder, som er en af de helt store virksomheder der giver udbytte af deres aktier. Microsoft aktier giver et årligt udbytte, som måske ikke er utrolig højt, men til gengæld så er det et stabilt udbytte.

Microsoft aktier er fast inventar i mange investorers porteføljer som en god investering.

KØB MICROSOFT AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.

Hvordan vælger du de gode aktier?

Det kan være svært at finde gode aktieanbefalinger på gode aktier, da der findes så mange af dem. Vi er ikke selv investeringsrådgivere, så vores aktieanbefalinger og aktietips er udelukkende aktier som vi mener er gode aktier, og som vi forventer vil stige i fremtiden. Vi følger med i de finansielle markeder og deler med dig de informationer vi har.

Du bør altid selv holde øje med de virksomheder som du vil investere i, så du kan følge nogle af de nyheder der er omkring virksomhederne og altid er up to date. Derudover så er det vigtigt at du finder ud af om virksomheden du investere i tjener penge. Du kan derfor med fordel kigge deres regnskaber igennem, for på den måde at kunne vurdere om du tror at deres fremtid ser positiv ud.

Du kan også holde øje med vores liste, hvor du kan få aktieanbefalinger og inspiration til spændende aktier.

Gode aktietips for begyndere

Når man skal i gang med at købe aktier, så er der ingen tvivl om at det er sjovest at finde de gode aktier første gang, så du ikke får en dårlig start og taber penge. Du kan gøre meget for at udnytte de aktietips for begyndere du læser hos os, for at få købt de gode aktier til din aktiestrategi.

For at finde de gode aktier så har vi her nogle ting du bør være opmærksom på når du søger aktietips for begyndere:

 • Vælg aktier som du kender virksomheden bag
 • Kig efter de større virksomheder, da de ofte har mindre udsving
 • Lav en aktiestrategi – Køb og sælg ikke på baggrund af følelser

Når du skal handle med aktier som begynder og kigger efter aktieanbefalinger, så bør du bruge god tid på at sætte dig ind i den virksomhed du vil køb aktier i. Hvis du gør det, så er der mulighed for at øge din formue betydeligt i fremtiden.

 • Etoro liste
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 3000+ aktier.
  • Ingen kurtage eller skjulte udgifter.
  • Social Investing: Kopier let andre investorer.
  Kurtage fra 0 % gebyr på aktiehandel Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  10/10
  Køb aktier her Læs Anmeldelse Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg aktieanbefalinger?

Du bør altid lave en aktiestrategi, for så er det lettere at udvælge de gode aktieanbefalinger for dig. Du kan se vores liste med aktieanbefalinger her

Hvordan finder jeg gode aktietips?

For at vurdere om du har fundet nogle gode aktietips, så skal du undersøge virksomhederne og se om de passer ind i din aktiestrategi.

Hvor køber jeg de gode aktier?

For at købe de gode aktier, så skal du vælge en platform at handle aktier på. Du kan læse hvor du kan købe de gode aktier med vores aktietips her.

Hvordan køber jeg de bedste aktier?

Der findes utroligt mange måder at købe aktier på, men for at købe de bedste aktier, så skal du vælge en handelsplatform som tilbyder aktierne og som er nem og billig at bruge. Vi anbefaler eToro.

Hvordan kan jeg købe de bedste aktier?

Du kan kigge på vores aktieanbefalinger for at finde nogle interessante aktier. Derefter skal du sætte dig ind i de forskellige aktier, for at se hvilke der er de bedste aktier for dig.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen