Tesla Aktie

Tesla er en innovativ energivirksomhed der er mest kendt for deres elbiler og excentriske CEO, Elon Musk. Firmaet producerer ud over elbiler også systemer til energilagring, solceller og opladning af elbiler på deres SuperCharger stationer over hele verden. Som en af de få producenter står Tesla selv for næsten hele supply chain, lige fra udvikling og produktion af batterier til Tesla butikkerne.
Tesla, Inc.
1.696,81 DKK
1.696,81 DKK
1,48%
TSLATesla, Inc.
1.696,81 DKK
TickerTSLA
Kurs1.696,81 DKK
Kursudvikling25,54 DKK
Kursudvikling %1,48%
Volumen960.732.022,31 DKK
Markedsværdi5.385,66 B

Tesla kurs og graf

Betaler du også for meget?

I 2023 lavede vi en rundspørge blandt vores brugere hvor 9 ud af 10 betalte for meget i kurtage når de handler aktier. Det værste var dog at de fleste ikke vidste at kurtage ofte gør en stor forskel for dit samlede afkast.

På handelsplatformen eToro kan du investere i Tesla aktier helt uden kurtage da aktien er en del af deres “Provisionsfri” program hvor du kan købe en lang række aktier uden kurtage.

Hos eToro behøver du ikke at købe en hel aktie. Så istedet for spare op i 6 måneder for at købe en Mærsk aktie til 18.000,- så vælger du blot det beløb du ønsker at investere (Ned til 75,-)

Vil du gerne prøve det? Så klik på knappen “opret konto” herunder.

Disclaimer: Jeg bruger selv eToro til at investere, du kan følge mig på min profil her.

 • Etoro liste
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 3000+ aktier.
  • Ingen kurtage eller skjulte udgifter.
  • Social Investing: Kopier let andre investorer.
  Kurtage fra 0 % gebyr på aktiehandel Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  10/10
  Opret konto Læs Anmeldelse Din kapital er udsat for risici.
  Andre gebyrer gælder.
  For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Sådan køber du Tesla aktier

Det er nemt at investere i Tesla aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Novo Nordisk aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Tesla aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informationer

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for vekslegebyr. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Tesla aktier.


3. Sådan Køber du Tesla aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Tesla aktier.

tesla aktier etoro

For at finde Tesla aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Tesla aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

køb tesla aktier

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed dine første Tesla aktier.

Læs også:


Historien om Tesla

Tesla blev opstartet af Elon Musk som er blevet et kendt ansigt udaftil, samt Marc Tarpenning, JB Straubel, Martin Eberhard og Ian Wright, og har længe været en af de populære USA aktier.

Tesla er især blevet kendt for deres el-biler, hvor nærmest alle kender til deres Tesla El-bil. Tesla har i mange år kørt med kæmpe underskud da det er dyrt at skabe en kæmpe virksomhed som Tesla er endte med at blive. Tesla er en af verdens mest kendte el-bil producent, og især Elon Musk er kendt for at være en stor visionær indenfor el-biler.

Tesla har en endnu større markedsværdi end bilmærkerne ”Ford” og ”General motors” grundet deres enorme eksponering i medierne, og er blandt en af de mest handlede aktier i de senere år.

Salget af el-biler fra Tesla begyndte tilbage i år 2008, hvor deres Tesla Roadster landede på markedet, og skabte en stor international interesse. Tesla er begyndt at skabe biler som har en prisklasse som flere og flere kan være med på, og derfor er der langt flere investorer som har investeret store summer i Tesla aktier.

Konklusion

Tesla er ligesom Apple også ejer af sin helt egen infrastruktur, men det er utroligt dyrt for virksomhederne at gøre dette. Så derfor har Tesla haft utroligt mange omkostninger og udgifter i forbindelse med dette. Det store spørgsmål er hvor længe Tesla’s investorer vil redde Tesla. Så husk derfor at tænk dig grundigt om inden du køber Tesla aktier, da det er en yderst volatil aktie som ryger meget op og ned, hvilket derved giver aktien en højere risiko.

KØB TESLA AKTIER Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (TSLA) Tesla aktie?

Du kan købe en Tesla aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Tesla aktier her)

Hvad er kursen på Tesla aktier nu?

Kursen på Tesla aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Tesla aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Tesla aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen