Aktie App (2024) Se den bedste aktie app

Vores mobiltelefon er i dag noget som langt de fleste af os bruger hver eneste dag. Vi bruger dem til alt lige fra de sociale medier, GPS og Netbank. Det har aldrig været lettere at være på internettet, siden vi fik vores første smartphone i hånden.

Derfor er det også naturligt at vores aktiehandel skal blive lettere hel tiden. I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du kan bruge din mobil til at handle aktier, så du kan finde ud af hvilken aktie app som er bedst til aktiehandel. Jo lettere det er at fortage aktiehandel, kombineret med at det overskueligt, er uden tvivl nogle parametre mange investorer går meget op i, og det gør vi også.

Der findes utallige muligheder derude, når man er på jagt efter en aktieapp. Vi vil anbefale eToro, som er utrolig brugervenlig og oplagt for både nybegyndere samt erfarne investorer som aktieapp.

 • Etoro liste
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 3000+ aktier.
  • Ingen kurtage eller skjulte udgifter.
  • Social Investing: Kopier let andre investorer.
  Kurtage fra 0 % gebyr på aktiehandel Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  10/10
  Opret konto her Læs Anmeldelse Din kapital er udsat for risici.
  Andre gebyrer gælder.
  For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

De 3 bedste aktie app i 2024

 1. eToro er vores fortrukne med 0 kr. i gebyr eller kurtage på aktiekøb. Du kan åbne din konto med 50 dollars med enten Kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal.
 2. SaxoInvestor er en af de populære platforme, som har gjort aktiehandel simpelt og tilbyder en masse danske aktier.
 3. Nordnet – En af de mest populære aktie apps i Danmark
 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

Sådan investerer man på en aktie app

De fleste handelsplatforme har lavet en aktie app, så du har mulighed for at købe og sælge aktier uanset hvor du befinder dig. Men det er også vigtigt at den platform du vælger opfylder dine ønsker.

Hvis du ønsker at handle med aktier ofte, så kan det være en fordel at du vælger en handelsplatform som ingen kurtage har. Vil du gerne se hvordan andre investorer og måske dele dine erfaringer samt lære af andre investorer? Der kan være mange ønsker og behov, og det gælder uanset om du handler på en investerings app eller på din pc.

Du bør også få adgang til at kunne se analyser på en god aktie app, hvilket kan hjælpe dig til hvilke aktier du skal holde øje. Hvis du kan lære af andres erfaringer og dele din egne, samt analysere aktier, så kan det hjælpe til at træffe de bedst mulige beslutninger når du skal købe aktier for begyndere.

1. Find den bedste aktie app

Nu har du fået en ide om hvad du med fordel kan holde øje med når du skal vælge din aktie app til køb af aktier. Vi har selv testet flere aktie apps, og her har vi valgt eToro som den bedste aktie app. Du har måske andre ønsker til en god aktie app, så du skal naturligvis have din egen investeringsstrategi, når du skal vælge din platform.

Årsagen til vi har kåret eToro som den bedste aktie app, er fordi den er yderst brugervenlig og tilbyder stort set alle funktioner som også tilbydes på PC.

 • Kurtage til 0 kr.
 • Både til iPhone og Android
 • Få adgang til statistik og analyser på aktier
 • Socialt netværk sammen med andre investorer
 • Vælg selv dansk eller engelsk

Nu vil vi vise dig hvordan du nemt og overskueligt kan komme i gang med at handle med aktier på mobiltelefonen. Vi har taget udgangspunkt i eToro i vores guide, så for at få mest muligt ud af den, så kan du med fordel oprette en konto hos eToro.

KØB AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

2. Opret konto hos eToro

Det tager et par minutter at oprette din konto hos eToro. Så snart du er kommet ind på eToro’s hjemmeside, så skal du blot indtaste dine informationer.

Du bestemmer selv om du ønsker at bruge Facebook, Google eller bare oprette et brugernavn med e-mail. Efterfølgende skal du blot bekræfte din e-mail.

etoro aktie app

3. Indsæt penge på din konto

Du har måske allerede fået indsat penge på din nye konto hos eToro, og så er du faktisk klar til at købe aktier på din mobil. Hvis du ikke har indsat penge endnu, så skal du blot klikke i nederst i venstre hjørne, hvor der står teksten ”Indbetal penge”

Vi vil uden tvivl anbefale dig at overføre med USD til din konto på platformen, da du så slipper for et vekselgebyr. Du bestemmer selv om du vil overføre med kreditkort, Bankoverførsel eller PayPal, dog tager Bankoverførsel op til 5 hverdage, så hvis du vil i gang her og nu, så bør du vælge enten kreditkort eller PayPal.

Du skal mindst overføre 50 Dollars, og så er du klar til at handle aktier på din mobil.

indsæt og overfør penge på etoro konto

4. Download aktieapp

For at download deres aktieapp skal du blot gøre følgende:

iPhone – Gå ind på AppStore og søg efter eToro.

Android – Gå ind på Google Play-Butik og søg efter eToro

Så snart du har downloadet appen, så kan du logge på din eToro konto.

Nu er du klar til at bruge din aktieapp.

5. Køb dine aktier på aktie app

I toppen af din App kan du klikke på søgefeltet. Nu kan du søge efter den eller de aktier du ønsker at købe. Når du klikker ind på en aktie, kan du se alt den nødvendige information såsom kurser, kommentarer fra de andre investorer samt nøgletallene og meget, meget mere.

Jeg har nedenfor valgt Danske Bank og trykket på ”Handl” og er nu inde på købssiden som du kan se på billedet.

Så snart du har valgt antallet af aktier eller det beløb du vil købe for, så skal du bare klikke på ”Åben handel” og så har du købt aktierne.

danske bank aktie app

Det er utrolig nemt at købe aktier når man benytter sig af en aktie app som eToro, men du skal naturligvis kun oprette din konto én gang, så efterfølgende er det kun den sjove del der skal gøres, når der skal undersøges og købes aktier.

Læs også vores artikler omkring udbytteaktier eller Indeksfonde.

Hvordan køber man aktier på sin mobil?

eToros aktie app er uden sammenligning den nemmeste aktie app vi har prøvet, da alt fungerer præcist ens uanset om du besøger handelsplatformen på din mobil eller computer.

På videoen nedenfor, kan du se hvordan du køber aktier på eToro.

Det er virkeligt nemt at købe aktier på sin mobil, og når du køber aktier med en aktie app, så kan du se på videoen hvor hurtigt du kan komme i gang. Det er meget brugervenligt, og eToro har fokuseret på at deres aktie app fungere som havde du siddet på din computer og købt aktier i stedet.

Det gør det meget lettere at skifte fra computer til mobil og omvendt, når du skal handle aktier.

Du kan på billedet nedenfor se eToros aktie app, så du kan få en ide om hvor simpelt deres brugervenlighed er.

etoro aktie app på mobil

Det kræver kun få klik og kan du købe aktier på eToro aktie app, hvilket gør handel med aktier på deres aktie app til en leg. Hvis du vil lære mere om at handle aktier, så kan du læse vores artikel om at køb aktier.

Aktie app til Android samt iPhone

aktie app

Når du bruger en aktie app, så bliver det ikke nemmere at investere for dig, uanset om du sidder ved din computer derhjemme eller på farten. Du kan købe alt lige fra aktier til kryptovalutaer og du skal ikke vente på at du når hjem til din computer hvis du skulle blive præsenteret på en god handel og et godt aktiekøb.

Derudover så er det også dejligt at det er nemt at følge med i kurserne på ens aktier i løbet af dagen, som du får nemt ved med denne aktie app.

Det er meget få aktie apps, hvor du kan lære den at kende på så kort tid som du kan med eToro aktie app, og du kan endda også downloade deres app og oprette din konto derigennem hvis du fortrækker dette.

God Aktie app i Danmark

aktie app danmark

Der findes utroligt mange forskellige handelsplatforme som tilbyder deres aktie app til deres kunder, og der findes også enkle danske aktie app i Danmark som er ganske brugervenlige. eToros aktie app er oversat til Dansk, og Danmark er også én af eToros fokus områder, hvilket også har gjort deres aktie app i Danmark populær.

Du kan selv vælge sprog, så hvis du søger en aktie app Danmark, så er eToro klart den vi anbefaler.

Både danske aktier, Amerikanske aktier, Tyske aktier og Kinesiske aktier er tilgængelige på eToro.

 • Etoro liste
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 3000+ aktier.
  • Ingen kurtage eller skjulte udgifter.
  • Social Investing: Kopier let andre investorer.
  Kurtage fra 0 % gebyr på aktiehandel Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  10/10
  Opret konto her Læs Anmeldelse Din kapital er udsat for risici.
  Andre gebyrer gælder.
  For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den bedste aktie app?

Vi har kåret eToro som den bedste aktie app. Deres aktie app på mobil er praktisk talt identisk med deres handelsplatform på computeren. Læs om den bedste aktie app her

Hvordan køber man aktier på en mobil?

Når man køber aktier på en mobil, så fungerer det præcist ens på eToro’s aktie app, som havde man handlet på sin computer. Dette er meget forskelligt fra app til app.

Er det nemt at købe og sælge aktier på en aktie app?

Det afhænger af hvilke aktie app du bruger, om det er nemt at købe og sælge aktier på en aktie app. Men hvis du kan finde en aktie App, hvor måden du handler aktier er ens med måden du gør det på computeren, så er det nemt at handle aktier på en aktie app.

Kan man købe alle aktier på en aktie app?

På de fleste aktie apps kan du købe alle aktier på appen som du kan på selve handelsplatformen.

eToro er en multi-aktiv platform, der tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel
CFD’er.

CFD’er er komplekse instrumenter og kommer med en høj risiko for at tabe penge hurtigt på grund af gearing. 74 % af detailinvestorkonti taber penge, når de handler med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Copy Trading er ikke ensbetydende med investeringsrådgivning. Værdien af dine investeringer kan gå op eller ned.

Din kapital er i fare.

Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater.

Nul kommission betyder, at der ikke vil blive opkrævet noget mæglergebyr ved åbning eller lukning af positionen og gælder ikke for korte eller gearede positioner. Andre gebyrer gælder inklusive valutagebyrer på indskud uden for USD og hævninger. Din kapital er i fare. For mere information, klik her

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen