Vestas Aktier (2024) VWS Aktie kurs

VWS.CO
Vestas Wind Systems A/S
Copenhagen
down arrow190,75 DKK
0,1500 DKK
0,08%
KØB VESTAS AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Vestas aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Vestas aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Vestas aktier

KØB VESTAS AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Vestas aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Vestas aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Vestas aktie kurs. Den live Vestas aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Vestas Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Vestas aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Vestas aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Vestas aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Vestas aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform, og derudover så har de en yderst brugervenlig aktie app. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Vestas aktier.


3. Sådan Køber du Vestas aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Vestas aktier.

vestas aktier

For at finde Vestas aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Vestas aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Vestas aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

vestas aktier

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed dine første Vestas aktier.

Se også andre spændende aktier:


Historien om Vestas

Vestas blev stiftet tilbage i 1945 af Peder Hansen. Vestas blev ved starten grundlagt med navnet Vestjysk Stålteknik A/S men skiftede efter en årrække navn til en forkortelse, nemlig Vestas. Vestas begyndte først at producere vindøller efter en årrække med produktion af hvidevarer samt landbrugsudstyr. I 1979 havde de producerede deres første vindmølle, og siden har de ikke kiggede tilbage.

Vestas har haft mange op og nedture igennem tiden, men aktiekursen er generelt steget i mange år på trods af større udsving løbende. En af de mere kendte direktører i Vestas var Ditlev Engel, som startede som direktør i Vestas i 2005, med en mission om at få Vestas som energikilde på niveau med både olie og gas. Ditlev Engel blev fyret i 2013 grundet flere år med ringe resultater, og efter ham så overtog Anders Runevad som Direktør.

I de senere år er efterspørgslen kun blevet større efter grøn energi, og her er vindenergi klart en af de kilder til grøn energi som flest kigger efter i disse år. Vestas har en kæmpe omsætning og indtjening, så selvom der kan komme udsving, så forventer mange eksperter at fremtiden for vindmølleenergi er rigtig spændende.

Bør man købe Vestas aktier?

Vestas aktier er uden tvivl nogle af de mest handlede aktier i Danmark, og der er ingen tvivl om at det også er en af de mest populære aktier blandt de danske investorer. Der er flere grunde til at Vestas aktier generelt har været attraktive for investorer, og en af dem er at de har haft en stor vækst i de seneste mange år, selvom der har været store udsving på vejen.

Når man køber en Vestas aktie, så får man også en af de udbytte aktier, hvor Vestas hvert år giver et udbytte af det årlige overskud. Det er ikke en af de aktier der giver et højt udbytte, men de giver dog et stabilt udbytte hvert år og har gjort det i en lang årrække.

De fleste eksperter er enige om at grøn energi kommer til at være en del af fremtiden, og her ligger Vestas lunt med i svinget som en af de store spillere indenfor grønne aktier. Hvis Vestas forsætter med at vækste som de har gjort hidtil, så er Vestas en utrolig god investering, da du både oplever en kombination af en Vestas aktie der udbetaler udbytte årligt samt kan opleve en stor stigning.

 • Etoro liste
  Unikke fordele
  • Vælg mellem 3000+ aktier.
  • Ingen kurtage eller skjulte udgifter.
  • Social Investing: Kopier let andre investorer.
  Kurtage fra 0 % gebyr på aktiehandel Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  10/10
  Opret konto her Læs Anmeldelse Din kapital er udsat for risici.
  Andre gebyrer gælder.
  For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (VWS) Vestas aktie?

Du kan købe en Vestas aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Vestas aktier her)

Hvad er kursen på Vestas aktier nu?

Kursen på Vestas aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Vestas aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Vestas aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Kilder og brugbare links til videre læsning bulp
Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen