Amazon Aktier (2024 ) AMZN Aktie kurs

AMZN
Amazon.com, Inc.
NasdaqGS
down arrow$176.62
$2.92
1.63%
KØB AMAZON AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Amazon aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Amazon aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Amazon
aktier

KØB AMAZON AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Amazon aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Amazon aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Amazon aktie kurs. Den live Amazon aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Amazon Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Amazon aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Amazon aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Amazon aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Amazon aktier, så skal du finde den rigtige aktie handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Amazon aktier.


3. Sådan Køber du Amazon aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Amazon aktier.

amazon aktier

For at finde Amazon aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Amazon aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Amazon aktier

Du er nu klar til at købe aktier. Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

amazon aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Amazon aktier.

Læs også vores artikler omkring:


Historien om Amazon

Virksomheden Amazon er verdens største virksomhed og har også længe været en af de mest handlede amerikanske aktier. Koncernen blev stiftet af Jeff Bezos som startede sin karriere på Wall Street, hvor han tilbage i 1990, som 26 årige blev kåret som den yngste ”Vice President” i den kendte Wall Street Hedgefonde D.E. Shawn. Her mødte han sin kommende kone, som han har været gift med indtil 2019, hvor de gennemgik verdens dyreste skilsmisse.

i 1993 valgte Jezz Bezos at sige sit vellønnede job op, og satsede på at udvikle sin virksomhed ”Amazon”. Amazon var i startfasen udelukkende en boghandel på internettet, men blev på relativ kort tid udviklet til at sælge praktisk talt alle typer produkter der findes i verden.

Jeff Bezos er blevet verdens rigeste person grundet denne beslutning. Han er god for over 131 milliarder dollars. Amazon er vokset en hel del fra hans opstart af virksomheden tilbage i 1993, hvor der i dag er mere end 650.000 ansatte verden over ansat i Amazon.

Amazon har fået skabt en enorm virksomhed som er blevet er verdens største virksomhed. De beskæftiger sig med alt lige fra detailhandel til deres streamingtjeneste, nemlig ”Amazon Prime”. De har endda en supermarkedskæde som hedder Whole Foods som de fik opkøbt tilbage i 2018.

Noget som forretningen Amazon også er blevet kendt for, som er en del af deres forretning, er deres lager. Amazon har robotter som pakker deres varer, for at sikre en helt optimal forretningsgang. Derudover så er Amazon også påbegyndt at anvende AI, som er bedre kendt som kunstig intelligens (Artificial Intelligence) for at optimere deres enorme webshop med over 12 millioner produkter.

Bør man købe Amazon aktier?

Amazon har været børsnoteret i cirka 20 år, og siden deres første børsnotering så har Amazon aktier steget voldsomt. Det tyder ikke på at der er noget der kan standse Amazon’s store vækst, som især for deres investorer er utrolig positivt.

Amazon aktier har igennem mange år steget voldsomt og er også blandt nogle af de mest populære aktier på aktiemarkedet og derfor også en af de mest handlede aktier på aktiemarkedet.

Amazon har en markedsværdi på hele 5 billioner kroner, som er mere end dobbelt så meget som Danmarks bruttonationalprodukt tilbage i 2020, hvilket giver tegner et billede af hvilken størrelse virksomheden er.

Hvis Amazon kan forsætte denne vækst og udvikle forretningen endnu mere, som de har gjort de seneste 20 år, så kan Amazon for fremtidige investorer blive en utrolig god investering.

Læs også vores artikel omkring aktieinvestering for en begynder.

KØB AMAZON AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (AMZN) Amazon aktie?

Du kan købe en Amazon aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Amazon aktier her)

Hvad er kursen på Amazon aktier nu?

Kursen på Amazon aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Amazon aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Amazon aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen