Coca-Cola Aktier (2024) KO Aktie kurs

KO
Coca-Cola Company (The)
NYSE
up arrow$60.64
$0.09
0.15%
KØB COCA-COLA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Coca-Cola aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Coca-Cola aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Coca-Cola aktier

KØB COCA-COLA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Coca-Cola aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Coca-Cola aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Coca-Cola aktie kurs. Den live Coca-Cola aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Coca-Cola Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Coca-Cola aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Coca-Cola aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Coca-Cola aktier og andre amerikanske aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Coca-Cola aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Coca-Cola aktier.


3. Sådan Køber du Coca-Cola aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Coca-Cola aktier.

coca-cola aktier

For at finde Coca-Cola aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Coca-Cola aktier aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Coca-Cola aktier aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

coca-cola aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed dine første Coca-Cola aktier aktier.

Læs også artiklerne:


Historien om Coca-Cola

Coca-Cola virksomheden blev stiftet helt tilbage i 1886 i USA. Her blev Coca-Cola lanceret til amerikanerne, og grundlaget for den kæmpe virksomhed som The Coca-Cola Company er blevet til, blev grundlagt.

Grundlæggeren af Coca-Cola var John Stith Pemberton, som både var en farmaceut og krigsveteran i USA. Han begyndte at skabe en sirup af både vin og estrakter af kolanødder, damiana samt blade fra Coca-planten. Denne drik blev kaldt ”Pemberton’s French Wine Coca.”

Igennem årene så er opskriften blevet ændret utallige gange, for at forbedre smagen konstant og den Coca-Cola vi kender i dag er markant anderledes end den originale opskrift fra da den kom på markedet i 1886. Opskriften er dog låst inde i en bankboks, med de bestemte blandingsforhold, som er en hemmelighed.

Tilbage i år 1982 blev Coca-Cola’s light Cola lanceret med navnet ”Diet Coke” som vi i Danmark kender med navnet Coca-Cola light, som er en sukkerfri variant af deres Coca-Cola, som er fri for sukker og kalorier.

I 2006 blev Coca-Cola Zero lanceret, som skulle have en smag af sukker mere end hvad Coca-Cola light havde.

Coca-Cola har igennem årene opkøbt en lang række virksomheder indenfor læskedrikke og vand, og dette har gjort Coca-Cola til en af de største virksomheder i verden.

Bør man købe Coca-Cola aktier?

Coca-Cola aktier er uden tvivl en af de mest populære aktier på aktiemarkedet. Coca-Cola er en virksomhed i stor vækst, og man kan finde Coca-Cola’s produkter stort set i hele verden. Udover at at de er begyndt at opkøbe en lang række virksomheder indenfor læskedrikke og vand, så har de især en stor omsætning fra deres Coca-Cola zero og deres sukkerfri sodavand generelt.

Coca-Cola har et produkt som forbruges af kunderne og som de genkøber, hvilket giver dem en fast omsætning. Derudover så overtager de konstant nye markedsområder, opkøber yderligere læskedrik producenter og udvikler deres egne produkter. Coca-Cola aktier er også udbytteaktier, hvilket hvert år giver en del af overskuddet til dig som aktionær. Så hvis Coca-Cola forsætter denne rejse, så kan det blive en rigtig god investering for dig som investor, særligt hvis du er glad for at modtage årlige udbyttebetalinger.

Læs også vores artikel omkring aktieinvestering for begyndere

KØB COCA-COLA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (KO) Coca-Cola aktie?

Du kan købe en Coca-Cola aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Coca-Cola aktier her)

Hvad er kursen på Coca-Cola aktier nu?

Kursen på Coca-Cola aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Coca-Cola aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Coca-Cola aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen