Aurora Aktie (2024) ACB Aktie kurs

ACB
Aurora Cannabis Inc.
NasdaqCM
down arrow$6.85
$0.28
3.93%
KØB AURORA AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Aurora aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Aurora
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Aurora
aktier

KØB AURORA AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Aurora Cannabis aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Aurora aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Aurora aktie kurs. Den live Aurora aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Aurora Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Aurora aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Aurora aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Aurora aktier på det vi mener er det bedste sted at handle aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Aurora aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Aurora aktier.


3. Sådan Køber du Aurora aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Aurora aktier.

aurora aktier

For at finde Aurora aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Aurora aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Aurora aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

aurora cannabis aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Aurora aktier.


Historien om Aurora Cannabis

Aurora blev stiftet i 2006 af Terry Booth, Dale Lesack, Chris Mayerson og Steve Dobler. De investerede 5 millioner dollars sammen, hvor de startede med at finde en grund på hele 160 hektar i Mountain View Contry. Her skabte de Auroras første produktion af cannabis. Det var først i 2014 at de fik deres licens til at dyrke cannabis på deres store grund, hvor de herefter også blev de første cannabis producenter der fik en licens i dette område.

Aurora fik licens til at sælge medicinsk cannabis, hvor de begyndte at udbygge deres produktionsanlæg af medicinsk cannabis, hvor de også begyndte at skabe produktionsanlæg fordelt i hele Europa, men også i Asien og Latinamerika.

I 2018 blev cannabis også lovliggjort i Canada, hvor de fik godkendelse til detailsalg af deres cannabisproduktioner. Derudover så har Aurora Cannabis opkøbt konkurrerende virksomheder som f.eks. MedReleaf for hele 2.5 Milliarder dollars, for at styrke deres position på markedet.

De har sørget for at træde ind i de markeder som har lovliggjort cannabis, hvilket har været med til at biddrage til en massiv vækst.

Bør man købe Aurora aktier?

Vi kan ikke direkte sige til dig om du bør købe Aurora aktier, da det afhænger fuldstændig af hvad din investeringsstrategi er. Mange tror på at vi kommer til at se flere lande der lovliggøre cannabis i fremtiden, og det kan blive godt for Aurora Cannabis, hvis de forsætter med at gå ind i de lande som gør cannabis lovligt.

Men der er begyndt at komme en stor konkurrence på markedet, og selvom der bliver forsket en masse i cannabis, og flere og flere ser positivt på cannabis, så er der også forsat en masse som ser lidt skævt til produktet endnu.

Vi kommer til at følge Aurora aktier tæt i de kommende år og du kan læse mere om de forskellige cannabis aktier her

KØB AURORA AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (ACB) Aurora aktie?

Du kan købe en Aurora aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Aurora aktier her)

Hvad er kursen på Aurora aktier nu?

Kursen på Aurora skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Aurora aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Aurora aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen