Berkshire Hathaway Aktie (2024) BRK Aktie kurs

BRK-B
Berkshire Hathaway Inc. New
NYSE
down arrow$413.99
$0.38
0.09%
KØB BERKSHIRE HATHAWAY AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Berkshire Hathaway aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Berkshire Hathaway
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Berkshire Hathaway
aktier

KØB BERKSHIRE HATHAWAY AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Berkshire Hathaway aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Berkshire Hathaway aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Berkshire Hathaway aktie kurs. Den live Berkshire Hathaway aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Berkshire Hathaway Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Berkshire Hathaway aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Berkshire Hathaway aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Berkshire Hathaway aktier. Hvis du er helt ny indenfor investering, så har vi også lavet en købsguide til køb af aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Berkshire Hathaway aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Berkshire Hathaway aktier.


3. Sådan Køber du Berkshire Hathaway aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Berkshire Hathaway aktier.

berkshire hathaway aktier

For at finde Berkshire Hathaway aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Berkshire Hathaway aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Berkshire Hathaway aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

berkshire hathaway aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Berkshire Hathaway aktier.


Historien om Berkshire Hathaway

Berkshire Hathaway har sine rødder helt tilbage til Oliver Chace i 1839, hvor virksomheden fremstillede tekstiler. Igennem de første år, hvor de så efter knap 100 år fusionerede med Valley Falls Company i 1929.

Tilbage i 1962 begyndte Warren Buffet at købe aktier i Berkshire Hathaway, da han bemærkede et bestemt mønster i kursen på aktien. Men da årene gik, så blev tekstilforretningen en mindre og mindre god forretning.

Da Warren Buffet i 1964 fik et tilbud om at den tidligere majoritetsejer ville tilbagekøbe aktierne i virksomheden med en lav aktiepris, så blev Warren Buffet sur, og derfor købte han endnu flere af aktierne i stedet og fyrede denne tidligere ejer.

I dag så ejer Warren Buffet 31 % af Berkshire Hathaway aktier, som i 1985 er blevet omdannet til et holdingselskab, hvor Warren buffet investere igennem, og hvor de stoppede med produktionen af tekstiler.

Berkshire Hathaway ejer aktier i nogle markante virksomheder såsom F.eks. Coca-Cola og American Express, som en del af de investeringer som de har lavet. Derudover så ejer de også en markant del af Apple’s aktier, da de har købt for mere end 130 Milliarder kroner i Apple aktier.

Warren Buffet er en af de mest kendte investorer i verden, og samtidigt også kendt for at være en af de mest nærrige investorer som virkeligt sætter sig ind i de potentielle investeringer som han fortaget sig, hvilket sikre at de igennem årene virkeligt har investeret i mange store virksomheder som har skabt gode afkast til virksomheden.

Bør man købe Berkshire Hathaway aktier?

Det der gør Berkshire Hathaway interessant er at du investere i en virksomhed som selv investere i andre virksomheder. Ejeren af Berkshire Hathaway er Warren Buffet, som er kendt som verdens bedste investor, hvilket naturligvis gør at mange investorer syntes at det giver god mening at købe Berkshire Hathaway aktier.

Men vi kan naturligvis ikke sige om du købe Berkshire Hathaway aktier eller ej, da det afhænger fuldstændig af din aktiestrategi og om du tror på at Warren Buffet’s aktiestrategi bliver en succes i fremtiden. Men vi kommer naturligvis til at følge den spændende Berkshire Hathaway aktie tæt.

Du kan finde andre spændende amerikanske aktier her

KØB BERKSHIRE HATHAWAY AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (BRK) Berkshire Hathaway aktie?

Du kan købe en Berkshire Hathaway aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Berkshire Hathaway aktier her)

Hvad er kursen på Berkshire Hathaway aktier nu?

Kursen på Berkshire Hathaway skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Berkshire Hathaway aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Berkshire Hathaway aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen