Pinterest Aktie (2024) PINS Aktie kurs

PINS
Pinterest, Inc.
NYSE
up arrow$44.32
$0.49
1.12%
KØB PINTEREST AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Pinterest aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Pinterest
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Pinterest
aktier

KØB PINTEREST AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Pinterest aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Pinterest kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Pinterest aktie kurs. Den live Pinterest aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Pinterest Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Pinterest aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Pinterest aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Pinterest aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Pinterest aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Pinterest aktier.


3. Sådan Køber du Pinterest aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Pinterest aktier.

pinterest aktier

For at finde Pinterest aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Pinterest aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Pinterest aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

pinterest aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Pinterest aktier.


Historien om Pinterest Inc.

Hele ideen til Pinterest opstod fra en app som skaberen Ben Silberman og Paul Sciarra havde skabt tidligere, nemlig Tote. Det var en virtuel erstatning til papirkataloger, men desværre så kæmpede Tote som en virksomhed, da de havde problemer med mobilbetalinger, og på daværende tidspunkt var mobilbetalingsteknologien ikke sofistikeret nok til at de kunne muliggøre de nemme mobiltransaktioner. Det skabte problemer, da det forhindrede brugerne i at fortage mange betalinger med deres app. Det gjorde derefor at Siberman valgte at droppe virksomheden, for at skabe Pinterest i stedet.

De begyndte at udvikle Pinterest i 2009, men blev først lanceret i 2010. Efter 9 måneders lancering, så havde deres hjemmeside allerede 10.000 brugere. De lancerede i 2011 deres iPhone app som blev en større succes end forventet, og derefter fik de også skabt iPad-app, samt Pinterest Mobile, som også fungere til brugere som ikke havde en iPhone.

Pinterest voksede lynhurtigt og har i de efterfølgende år vækstet massivt, hvor de i 2019 blev børsnoteret til en værdisætning på 12 milliarder dollars. I de efterfølgende år har de haft en massiv annonceindtægt

Bør man købe Pinterest aktier?

Pinterest er en utroligt spændende virksomhed, som i de senere år har haft en stor vækst i antallet af brugere, og derved også annonceindtægterne. De har udviklet deres platform og er en af de mest besøgte hjemmesider i verden, hvilket naturligvis også sikre dem en markant interesse fra potentielle opkøb. Men det er også en virksomhed som udvikler sig løbende, og har været igennem modvind for år tilbage, hvor de i deres servicevilkår fik godkendelse til at sælge deres brugeres informationer, hvilket gav dem stor modvind og blev trukket tilbage igen. Så om du bør købe Pinterest aktier afhænger af om du tror på fremtiden for en online social platform som Pinterest eller ej. Vi kommer til at følge dem i fremtiden.

Læs også vores artikel om at købe aktier.

KØB PINTEREST AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (PINS) Pinterest aktie?

Du kan købe en Pinterest aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Pinterest aktier her)

Hvad er kursen på Pinterest aktier nu?

Kursen på Pinterest aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Pinterest aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Pinterest aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen