GoPro Aktier (2024) GPRO Aktie kurs

GPRO
GoPro, Inc.
NasdaqGS
down arrow$1.59
$0.01
0.62%
KØB GOPRO AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb GoPro aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”GoPro
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du GoPro
aktier

KØB GOPRO AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

GoPro aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE GoPro aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste GoPro aktie kurs. Den live GoPro aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for GoPro Aktier igennem en længere periode.

Køb din første GoPro aktie trin for trin

Det er nemt at investere i GoPro aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe GoPro aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe GoPro aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier. Du kan bruge vores guide til at finde den bedste aktieplatform.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine GoPro aktier.

3. Sådan Køber du GoPro aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine GoPro aktier.

GoPro aktier

For at finde GoPro aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din GoPro aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af GoPro aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

GoPro aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første GoPro aktie aktier.

Læs også vores artikler omkring:

Historien om GoPro

GoPro er det aktion kamera som har vundet ind på folket på meget få år, og som er blevet forhandlet rundt i hele verden efterhånden. GoPro startede helt tilbage i 2004, hvor kameramærket solgte deres første kamera som brugte 35 mm film.

Virksomheden blev grundlagt tilbage i 2002 af Nick Woodman, som blev motiveret af en surfing tur til Australien, hvor han gerne ville fange nogle gode action billeder, grundet amatørfotograferne ikke kunne komme tæt nok på og fordi deres udstyr ikke kunne skaffes i en ordentlig kvalitet til en pris som folk kunne få råd til at betale.

Som nævnt solgte virksomheden deres første kamera i 2004, hvor de brugte deres 35 mm film. De fik introducerede deres digitale og HD video kamera i 2014 med en 170 graders vinkel, som gjorde det muligt at samle to og derved skabe 360 video.

GoPro har i løbet af de senere år haft en massiv vækst men også fald i omsætning, hvor de omsætter for mere end 1 milliard kroner om året med kun 750 ansatte. De har haft underskud i de seneste par år, men er dog begyndt at vende retningen og skabe bedre og bedre resultater.

Bør man købe GoPro aktier?

Det er svært at svare på om du skal købe GoPro aktier, da vi ikke kender fremtiden, men GoPro har ændret deres forretningsmodel, og det har givet dem en fremgang i deres omsætning og et positivt resultat. De er begyndt at fokusere på salg af hardware til en succesrig B2C abonnementsfokuseret forretning, og her overskuddet steget løbende. De har rundet mere end 1 millioner abonnenter og det bliver spændende at se om de kan forsætte denne vækst i antallet af abonnenter. Kursen på GoPro aktier er faldet meget, så det bliver spændende at se om den kan ramme samme niveau som den tidligere har været oppe på.

Læs også vores artikel omkring den nye aktiesparekonto .

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (GPRO) GoPro aktie?

Du kan købe en GoPro aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe GoPro aktier her)

Hvad er kursen på GoPro aktier nu?

Kursen på GoPro aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe GoPro aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om GoPro aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen