Nvidia Aktie (2024) NVDA Aktie kurs

NVDA
NVIDIA Corporation
NasdaqGS
up arrow$824.23
$29.05
3.65%
KØB NVIDIA AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Nvidia aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Nvidia
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Nvidia
aktier

KØB NVIDIA AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Nvidia aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Nvidia aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Nvidia aktie kurs. Den live Nvidia aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Nvidia Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Nvidia aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Nvidia aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Nvidia aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Nvidia aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Nvidia aktier.

3. Sådan Køber du Nvidia aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Nvidia aktier.

nvidia aktier

For at finde Nvidia aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Nvidia aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af Nvidia aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

nvidia aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Nvidia aktier.

Læs også vores artikler:

Historien om Nvidia

Nvidia blev grundlagt i 1993 af Jensen Huang, Chris Malachowsky og Curtis Priem. De er en af verdens største producenter af grafikkort, hvor deres første grafikkort NV1 tog 2 år om at blive udviklet. Deres daværende banebrydende teknologi kunne både levere 2D og 3D som var revolutionerende dengang. Derudover så indeholdte grafikkortet også muligheden for at afspille lyd.

På daværende tidspunkt tog SEGA dette grafikkort ind, selvom det først kun var fremstillet til computere. De valgte at installere dette grafikkort i deres SEGA Saturn Konsol. Det var ikke en stor succes med dette første grafikkort, men Nvidia salget var dog alligevel nok til at de kunne forsætte som virksomhed, efter at de både kunne sælge til computere og spillekonsoller.

De lancerede i 1997 deres RIVA 128 kort, som til gengæld blev en stor succes, hvor de havde lært af deres første grafikkort. Det blev især en stor succes for gamere over hele verden, og så tog det fart for Nvidia, hvor de begyndte at vippe konkurrenterne af pinden, da de både var billigere og hurtigere end alternativerne på markedet.

I slutningen af 1990’erne kunne Nvidia afsløre deres nyeste grafikkort, nemlig GeForce 256, som tog verden med storm. Deres efterfølgende produkter blev skabt til at passe med Microsofts software, hvilket gjorde at de virkeligt fik fat på markedet, og både skabte nogle dyre og hardcore grafikkort, kombineret med nogle billigere modeller, som forsat havde bedre ydelser end konkurrenterne.

Nvidia står for salget af over 50% af alle grafikkort verden over og er de førende indenfor grafikkort globalt.

Bør man købe Nvidia aktier?

Nvidia er uden tvivl en spændende hardware virksomhed, og klart en af de førende verden over indenfor præcist deres niche. Vi kan dog ikke sige til dig om du bør købe Nvidia aktier, da det fuldstændig afhænger af din aktiestrategi og risikoprofil. Nvidia har i mange år leveret store overskud i deres forretning, og Nvidia aktier er udbytteaktier, som giver et lille men stabilt afkast til deres aktionærer. Men ingen kan forudse fremtiden, så du bør naturligvis lave din egen research inden du køber Nvidia aktier.

KØB NVIDIA AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (NVDA) Nvidia aktie?

Du kan købe en Nvidia aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Nvidia aktier her)

Hvad er kursen på Nvidia aktier nu?

Kursen på Nvidia skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Nvidia aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Nvidia aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen