Bayer Aktie (2024) BAYN Aktie kurs

BAYN.BE
BAYER AG
Berlin
down arrow27,95 €
0,3300 €
1,17%
KØB BAYER AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Bayer aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Bayer
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Bayer
aktier

KØB BAYER AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Bayer aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Bayer kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Bayer aktie kurs. Den live Bayer aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Bayer Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Bayer aktie trin for trin

Køb aktier med vores guide. Det er nemt at investere i Bayer aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform med aktie platform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede

gebyrer, når du skal købe Bayer aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Bayer aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Bayer aktier.

3. Sådan Køber du Bayer aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Bayer aktier.

Bayer aktier

For at finde Bayer aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Bayer aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af Bayer aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

bayer aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Bayer aktier.

Historien om Bayer AG

Bayer AG blev stiftet tilbage 1863 af Fredrich Bayer, som dengang var en kemisk sælger, sammen med Johan Fredrich Weskott som ejede en farvestof virksomhed. Bayer AG havde hovedkontor i Barmen, men er nu placeret i Wuppertal og har været der siden 1912. I starten hed virksomheden Friedr. Bayer et comp og dengang fremstillede de farvestoffer.

Bayer’s færste store produkt var acetylsalicylsyre, som først blev beskrevet af den franske kemiker ved navn Charles Frederic Erhardt. Det blev Bayers varemærke i 1899, under navnet Asprin, som blev registreret i hele verden. Det mistede dog sin varemærkestatus i USA, Frankrig og England efter at deres amerikanske aktiver blev konfiskeret under 2. verdenskrig. Udtrykket Asprin blev dog forsat brugt i landende, på trods af at varemærket tilhørte Bayer i mere end 80 lande.

I 2011 blev der produceret mere end 40.000 tons aspirin om året, med mellem 10 og 20 milliarder piller, som alene bliver brugt i USA.

Bayer AG som nu er blevet ulovligt, var også noget som Bayer AG lancerede helt tilbage i 1898 til 1910. Dengang var det fremstillet som et hostestillende middel, som skulle afhjælpe hoste, lungebetændelse samt tuberkulose. De var ikke de første der skabte Heroin, men de var de første som kunne kommercialisere det. Heroin var et Bayer varemærke lige indtil efter første verdenskrig, hvor det blev gjort ulovligt.

Bayer AG har løbende opkøbt konkurrerende virksomheder, men også fortaget opkøb af lægemiddelvirksomheder, såsom Sterling Winthrops, Roches, Bomac Group og Schering Pharma, som blot nogle af de virksomheder som de har opkøbt i de senere år.

Bør man købe Bayer aktier?

Om du bør købe Bayer aktier afhænger fuldstændig af din aktiestrategi og det kan derfor være svært at give dig et svar på det. Men Bayer aktier er uden tvivl nogle interessante aktier som er aktier i en virksomhed som er i fuld vækst på trods af sin mangeårige historie, hvor de ikke har sat farten ned. En Bayer Aktie er uden tvivl en aktie i en virksomhed som fortager massive investeringer i opkøb af andre lægemiddelvirksomheder og derudover så er Bayer aktier også udbytteaktier som giver et fornuftigt årligt udbytte af deres overskud til aktionærerne.

En Bayer aktie er et interessant bud på en aktie lægemiddelaktie i en virksomhed som opkøber konkurrerende virksomheder løbende og derfor er i vækst. Så hvis du tror på Bayers vision og at de får succes med deres store investeringer, så kan du med fordel lave din egen research hvis du overvejer at købe deres Bayer aktie eller overveje andre tyske aktier.

KØB BAYER AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (BAYN) Bayer aktie?

Du kan købe en Bayer aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Bayer aktier her)

Hvad er kursen på Bayer aktier nu?

Kursen på Bayer skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Bayer aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Bayer aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen