Nestle SA Aktie (2024) NESN.ZU Aktie kurs

NESN.SW
NESTLE N
Swiss
down arrow93,30 DKK
1,76 DKK
1,85%
KØB NESTLE AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Nestle SA aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Nestle SA
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Nestle SA
aktier

KØB NESTLE AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Nestle SA aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Nestle SA kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Nestle SA aktie kurs. Den live Nestle SA aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Nestle SA Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Nestle SA aktie trin for trin

Det er nemt at købe aktier og investere i Nestle SA aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform med en aktie app, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Nestle SA aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Nestle SA aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Nestle SA aktier.

3. Sådan Køber du Nestle SA aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Nestle SA aktier.

køb nestle NESN aktier

For at finde Nestle SA aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Nestle SA aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af Nestle SA aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

købe nestle sa aktier

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Nestle SA aktier.

Du kan også løbende følge de nyeste aktieanbefalinger her.

Historien om Nestle SA

Nestle historien begynder helt tilbage i 1866, hvor det blev stiftede af Henri Nestlé. Her udviklede han spædbørnsmad i 1867, som virksomheden forsatte med i en længere årrække. I 1905 fusionerede virksomheden med Anglo-Scheiziske, hvor de dannede det der idag er kendt som Nestlé-gruppen. I denne periode, så voksede byerne, samt muligheden for transport med jernbanerne og dampskibe reducerede råvareomkostningerne hvilket gav mulighed for internationational handel med forbrugsvarerne.

I 1905 havde Nestlé og Anglo Swiss over 20 fabrikker, og begyndte også at få oversøiske datterselskaber til at optimere salgskanalerne, som spændte over Afrika, Asien, Latinamerika og Australien.

Da krigen ankom i 1914 (1 verdenskrig), kom der øget efterspørgsel efter kondenseret mælk og chokolade, mens der desværre også var mangel på råvarer og grænserne for grænsehanel blev hæmmende for Nestlé og Anglo-Swiss. Så løsningen på problemet var at købe fabrikker i USA og Australien, hvilket gjorde at de efter krigen havde over 40 fabrikker.

Efter krigen faldt efterspørgslen på konservesmælk hvilket skabte problemer for virksomheden, kombineret af Wall Street krakket i 1929. Men heldigvis fik de skabt produktet Nescafé som virksomheden stadig den dag i dag er kendt for.

Nestlé er i dag blevet fokuseret på at skabe bæredygtige produkter og forsyningskæder, mens de forsat styrker deres position indenfor modermælkserstatning og frosne fødevarer samt medicinsk ernæring.

Bør man købe Nestle SA aktier?

Nestlé er en stor virksomhed, men det er naturligvis svært om du bør købe Nestle SA aktier, da det afhænger fuldstændig af din risikorprofil. Men Nestle har i mange år leveret flotte resultater og store overskud, hvilket også har vist sig i deres udbytte af overskuddet til deres aktionærer. Men du bør naturligvis huske at historisk afkast ikke er garanti for at det forsætter i fremtiden. Men hvis du syntes det har skabt interesse, så kan du læse deres nøgletal og se om det kan passe ind i din risikoprofil. Vi kommer uden tvivl til at holde øje med Nestle SA aktier i fremtiden.

Hvis du vil lære mere om investering i aktier, kan du læse vores artikel som handler om aktier for begyndere.

KØB NESTLE AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (NESN) Nestle SA aktie?

Du kan købe en Nestle SA aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Nestle SA aktier her)

Hvad er kursen på Nestle SA aktier nu?

Kursen på Nestle SA skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Nestle SA aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Nestle SA aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Kilder og brugbare links til videre læsning bulp
Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen