Roblox Aktie (2024) RBLX Aktie kurs

RBLX
Roblox Corporation
NYSE
up arrow$33.13
$0.58
1.78%
KØB ROBLOX AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Roblox aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Roblox
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Roblox
aktier

KØB ROBLOX AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Roblox aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Roblox kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Roblox aktie kurs. Den live Roblox aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Roblox Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Roblox aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Roblox aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Roblox aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Roblox aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Roblox aktier.

3. Sådan Køber du Roblox aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Roblox aktier.

roblox aktie

For at finde Roblox aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Roblox aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af Roblox aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

roblox aktier

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Roblox aktier.

Historien om Roblox Corp

Roblox Corporation har rødder helt tilbage til 1989 hvor David Baszucki grundlagde Knowledge Revolution, som var en virksomhed der primært koncentrerede sig om pædagogisk fysik og simuleringssoftware. Knowledge Revolution blev købt for 20 millioner dollars i 1999 af MSC Software Corporation som David Baszucki var vicedirektør i indtil han stiftede Roblox Corporation i 2004, hvorefter de hurtigt fik følgeskab af andre ansatte fra MSC Software.

Men allerede i 2003 havde David Baszucki og Erik Cassel kommet op med ideen og påbegyndt udviklingen i Roblox Corp. Dengang kunne man med Roblox Points optjene point ved dagligt at logge ind og spille nogle små minispil, mens der løbende i årene der gik blev tilføjet yderligere funktioner som mulighed for at sende beskeder til andre spillere, og lave sin egen avatar.

Virksomheden tog fart og i 2012 begyndte Roblox at understøtte mobile enheder. Desværre dør Erik Cassel i 2013 af kræft, hvorefter David Baszucki bliver den eneste direktør i selskabet. I de efterfølgende år er der forsat blevet udviklet en lang række spil i Roblox Corp, som nu er en af de største spilproducenter, hvor de har opgraderet deres spilplatform og serverteknologi markant, hvor de konstant er på forkant med udviklingen med f.eks. udviklingen af Roblox VR i 2016, hvor der dengagn var over 10 millioner spil tilgængeligt i 3D.

Bør man købe Roblox aktier?

Om du bør købe Roblox aktier afhænger af mange forskellige ting, og er derfor svært at svare på. Men der er ingen tvivl om at vi ser ind i en fremtid hvor virtuel reality bliver mere og mere populært, og her er Roblox uden tvivl nogle af forgængerne til at blive en del af den verden. Derudover så har de også vist sig at være langt fremme med deres teknologi, hvilket uden tvivl også er interessant på den lange bane som investor, hvis de kan lykkes med at forsætte deres vækst, men også begynde at lave overskud i virksomheden.

Roblox er uden tvivl en spændende virksomhed, og vi kommer til at følge deres Roblox aktie tæt i den kommende tid.

KØB ROBLOX AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (RBLX) Roblox aktie?

Du kan købe en Roblox aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Roblox aktier her)

Hvad er kursen på Roblox aktier nu?

Kursen på Roblox skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Roblox aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Roblox aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen