Uber Aktie (2024) UBER Aktie kurs

UBER
Uber Technologies, Inc.
NYSE
down arrow$67.52
$0.21
0.31%
KØB UBER AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Uber aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Uber
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Uber
aktier

KØB UBER AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Uber aktier Kurs 2024[Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Uber aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Uber aktie kurs. Den live Uber aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Uber Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Uber aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Uber aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Uber aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Uber aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Uber aktier.

3. Sådan Køber du Uber aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Uber aktier.

uber aktier

For at finde Uber aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Uber aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af Uber aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

uber aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Uber aktier.

Læs også vores artikler:

Historien om Uber

Uber blev stiftet tilbage i 2008 af Travis Kalanick og Garrett Camp. Hele ideen til Uber kom fordi de en kold vinteraften i Paris, ikke kunne skaffe en taxa. Derfor kom de på ideen om en mulighed for at man kunne blive kørt fra A til B ved hjælp fra en smartphone app, hvor det var nok med et tryk fra en knap.

Den første Uber-tur blev bestil af en passager der skulle køres tværs igennem San Francisco i 2010, og 3 år efter at ideen kom til iværksætterparret, så lancerede de deres app i 2011 i Paris, hvor idéen opstod. De forsatte med at udvikle på ideen, og i 2012 kunne man som passager bestille levering af is i hele 7 byer i USA. Man kunne i 2013 også som passager anmode om at kæle med et nuttet dyr, hvor hele deres overskud gik til de lokale dyreinternater.

Uber ramte en milepæl i 2014, hvor de kunne hjælpe passagerer i 100 byer, og et par år senere i 2016 begyndte Uber et pilotprogram, hvor man kunne blive kørt af en selvkørende bil.

De har i de senere år også lanceret Uber Freight, som gjorde at man kunne forbinde fragtfirmaer og deres chauffører direkte med forskellige afsendere. Dette gjorde at transportfirmaer kunne booke igennem deres system, og derved få leveret deres forsendelser gnidningsfrit. De har også lanceret Uber Health som giver deres teknologi til rådighed til forskellige sundhedspartnere i USA, hvor der hvert eneste år er flere millioner amerikanere der kommer for sent til lægen grundet mangel på transportmuligheder.

Der er i mange lande i Europa, hvor Ubers tjeneste ikke er lovlig, da de af staterne er blevet anset som værende pirattaxi. Men til gengæld så er der mange andre lande som har taget godt imod Uber, mens USA forsat er deres hoved markedet.

Bør man købe Uber aktier?

Om du bør købe Uber aktier afhænger af din aktiestrategi og troen på hvordan Uber klarer sig i de kommende år. Der er ingen tvivl om at Uber hurtigt har vækstet deres forretning rundt omkring i verden, men de har også slået sig på flere landes lovgivning omkring taxikørsel, hvilket har bremset deres vækst en smule. Men mange tror at fremtiden for Uber ser lys ud, især hvis de på et senere tidspunkt får adgang til nogle af de lande, som har bandlyst dem indtil nu.

Det bliver spændende at følge Uber aktier i de kommende år, hvor især deres selvkørende biler bliver spændende at følge, for at se om deres investeringer giver pote.

Læs også vores artikel om amerikanske aktier.

KØB UBER AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (UBER) Uber aktie?

Du kan købe en Uber aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Uber aktier her)

Hvad er kursen på Uber aktier nu?

Kursen på Uber skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Uber aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Uber aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen