Royal Unibrew Aktier (2024) RBREW Aktie kurs

RBREW.CO
Royal UNIBREW A/S
Copenhagen
down arrow545,50 DKK
0,5 DKK
0,09%
KØB ROYAL UNIBREW AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Royal Unibrew aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Royal Unibrew
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Royal Unibrew
aktier

KØB ROYAL UNIBREW AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Royal Unibrew aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Royal Unibrew aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Royal Unibrew aktie kurs. Den live Royal Unibrew aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Royal Unibrew Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Royal Unibrew aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Royal Unibrew aktier, for så snart du har fundet den rette aktie handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Royal Unibrew aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Royal Unibrew aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Royal Unibrew aktier.


3. Sådan Køber du Royal Unibrew aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Royal Unibrew aktier.

Royal unibrew aktier

For at finde Royal Unibrew aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Royal Unibrew aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Royal Unibrew aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

royal unibrew aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Royal Unibrew aktie aktier.

Læs også vores artikler om:


Historien om Royal Unibrew

Royal Unibrew er det andet største bryggeri i Danmark. Royal Unibrew blev grundlagt i 1989 ved en fusion af Jyske Bryggerier A/S og Faxe Bryggeri A/S, hvor de fik navnet Faxe Jyske A/S, som dog blev ændret til Bryggerigruppen A/S i 1992.

Denne gruppe blev i år 2000 endnu en gang udbygget med opkøbet af bryggerierne Albani og Maribo, som fusionerede med gruppen i 2002. I 2004 begyndte gruppen deres egen produktion i Letland, hvor de opkøbte 2 baltiske virksomheder, Cido Partikas Grupa, som var den største udbyder af læskedrikke i Letland, og Lacplesa Alus A/S som også var en af de største forhandlere i Letland. I 2005 opkøbte de også den Polske bryggerivirksomhed Brok-Strzeles S.A.

I 2005 blev navnet på selskabet lavet om til Royal Unibrew A/S, hvor målet med navnet var at signalere virksomhedens kernekompetencer.

Royal Unibrew er som sagt det 2 største bryggeri i Danmark, hvor de omsætter for mere end 7.7 Milliarder kroner og har mere end 2500 medarbejdere.

Bør man købe Royal Unibrew aktier?

Det er svært at svare på om du bør købe Royal Unibrew aktier, ligesom det er med alle andre aktier, da ingen ved hvad fremtiden bringer. Royal Unibrew aktier har haft en svingende aktiekurs og har været langt nede grundet coronakrisen, men har dog løbende historisk haft en stigende trend. Men en Royal Unibrew aktie er en udbytteaktie som giver en del af sit overskud tilbage til sine aktionærer, som mange investorer sætter pris på, og har med sine opkøb igennem tiden vist at de er interesserede i at investere i vækst. Royal Unibrew aktier er spændende at følge i de kommende år, og se om de forsætter med deres vækst samt overskud som de har haft i de senere år.

KØB ROYAL UNIBREW AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (RBREW) Royal Unibrew aktie?

Du kan købe en Royal Unibrew aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Royal Unibrew aktier her)

Hvad er kursen på Royal Unibrew aktier nu?

Kursen på Royal Unibrew aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Royal Unibrew aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Royal Unibrew aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen