Hugo Boss Aktie (2024) BOSS Aktie kurs

BOSS.DE
HUGO BOSS AG NA O.N.
XETRA
down arrow47,85 €
0,4800 €
0,99%
KØB HUGO BOSS AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Hugo Boss aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Hugo Boss
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Hugo Boss
aktier

KØB HUGO BOSS AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Hugo Boss aktier Kurs 2024[Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Hugo Boss aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Hugo Boss aktie kurs. Den live Hugo Boss aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Hugo Boss Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Hugo Boss aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Hugo Boss aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Hugo Boss aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Hugo Boss aktier, så skal du finde det bedste sted at købe aktier. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Hugo Boss aktier.


3. Sådan Køber du Hugo Boss aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Hugo Boss aktier.

hugo boss aktier

For at finde Hugo Boss aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Hugo Boss aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Hugo Boss aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

Køb Hugo Boss aktier

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Hugo Boss aktie aktier.

Læs også vores nedstående lister:


Historien om Hugo Boss

Hugo Boss virksomheden blev grundlagt tilbage i 1924, hvor skrædderen Hugo Boss havde et mindre tøjværksted i syd Tyskland. Her blev området hvor hans tøjværksted især ramt af en alvorlig økonomisk krise, hvor der kom voldsom inflation, efter tabet fra første verdenskrig. Hugo Boss’s værksted der i 1925 havde 33 ansatte, producerede især WIndbreakers, linned, Herretøj samt arbejdstøj, sportstøj samt regnfrakker.

Krisen i 1929 pressede Hugo Boss, som måtte skære ned på sit personale fra 33 til 25 medarbejdere og her begyndte virksomheden kun at producere Jakker, gummifrakker samt læderjakker og overalls.

I 1931 valgte Hugo Ferdinand Boss at melde sig ind i det nationale socialistiske parti, som han donerede en smule til og som endte med at gøre ham til et anerkendt velgørenhedsmedlem i SS. Dette betød også at Hugo Boss producerede militæruniformer til Hitlers hær, hvor han producerede en stor del af deres tøj.

For at kunne følge med i produktionen i de sidste år i anden verdenskrig, så ansatte Hugo Boss mellem 30 og 40 krisfanger, og derudover så ansatte de også omkring 150 tvangsarbejdere som primært var fra Polen og Frankrig.

I 1944 havde Hugo Boss’s virksomheden hele 324 arbejdere. Men efter krigen så blev Hugo Boss erklæret som en ”Opportunist for det tredje rige” hvilket gjorde at han fik en stor bøde på 100.000 mark, og derudover også fik frataget alle sine borgerlige rettigheder. Hugo Bos døde i 1948, hvor svigersønnen overtog virksomheden.

I årene efter at Hugo Boss døde, forsatte væksten for Hugo Boss, som i årene efter udviklede en lang række mærker, hvor der både er udviklet tøj til mænd og kvinder, og hvor de også har udviklet kollektioner til børn.

Udover tøj, så har Hugo Boss også gået ind på flere markeder, hvor de producere parfume, kosmetik, briller og ure som en del af deres produktkatalog. Hugo Boss har mere end 13.700 ansatte verden over og arbejder konstant på at udvikle nye kollektioner og indtage nye markeder.

Bør man købe Hugo Boss aktier?

Om du bør købe Hugo Boss aktier afhænger af hvordan du ønsker at sammensætte din portefølje af aktier og hvordan din risiko profil ser ud. Men Hugo Boss aktier er udbytte aktier, hvor de deler en del af deres overskud med aktionærerne. Dette kan for mange investorer være en tryghed, da man på den måde kan sikre at man får en del af overskuddet og det kan også signalere en stabil økonomi i selskabet siden de vælger at trække en del af virksomhedens overskud ud til aktionærerne. Men du bør undersøge virksomheden grundigt, så du ved præcist hvad du investerer dine penge i, præcist som med alle andre investeringer.

Hugo Boss har i de senere år vækstet deres omsætning og hvis du tror på at de kan forsætte med at være nogle af de førende modebrands i et hård konkurrencepræget markedet og derved også forsætte deres vækst, så kan Hugo Boss aktier være interessante for dig.

Du kan også læse mere om andre tyske aktier

KØB HUGO BOSS AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (BOSS) Hugo Boss aktie?

Du kan købe en Hugo Boss aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Hugo Boss aktier her)

Hvad er kursen på Hugo Boss aktier nu?

Kursen på Hugo Boss aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Hugo Boss aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Hugo Boss aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen