Tyske aktier: Se vores favoritter for 2024

Der er mange investorer som mener at Tyskland er et interessant markedet at købe aktier i. Der er ingen tvivl om at der findes utallige spændende tyske aktier, og mange af de tyske virksomheder kender vi i Danmark, hvilket gør det lettere at følge med i de nyheder som kommer omkring de forskellige virksomheder.

I denne artikel har vi skrevet omkring tyske aktier, og vil forsøge at vise dig hvordan du kan komme i gang med at købe tyske aktier, samt lærer mere omkring SKAT på tyske aktier.

Ønsker du at købe tyske aktier, så skal du naturligvis finde en handelsplatform som giver mulighed for købe aktier på det tyske markedet. Her fortrækker vi eToro, hvor du kan købe tyske aktier uden at betale kurtage, samt handle på en brugervenlig handelsplatform.

KØB TYSKE AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

De 3 bedste tyske aktier i Juni 2024

 • BMW aktier – BMW er et kendt navn i bilbranchen, og er i fuld gang med at arbejde på el- og hybridbiler.
 • Siemens aktier – Siemens er velkendt for at skabe vindmøller, som især gør dem interessante hvis man vil investere i grøn energi.
 • Metro aktier – Metro er en enorm detailforretning som formår at tjene penge i et konkurrencepræget markedet.
KØB TYSKE AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Købsguide: Køb tyske aktier

Så snart du køber tyske aktier, så er der en række ting du bør være opmærksom omkring. Først, skal du finde den rigtige handelsplatform, hvor du kan købe aktier på det tyske aktiemarkedet. Vi fortrækker eToro, hvor du kan købe tyske aktier for 0 kr. i kurtage.

Køb aktier og brug vores guide uanset om du vil købe tyske aktier eller aktier fra andre aktiemarkeder. Vores guide er bygget op omkring hvordan du kan købe dine tyske aktier på eToro.

1. Vælg en handelsplatform

Det første du gør, er at finde den bedste handelsplatform for dig. Vi fortrækker en aktie platform, hvor du kan handle dine tyske aktier uden at betale kurtage og gebyr, samt er brugervenlig uanset om man er nybegynder eller en erfaren investor.

Jeg fortrækker platformen eToro til at købe tyske aktier, da de netop giver mig mulighed for at købe tyske aktier med 0 kr. i kurtage.

Se vores top 3 over de platforme, som vi kan anbefale til at købe tyske aktier på.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Opret handelskonto

Når du har klikket dig ind på eToro’s hjemmeside, så skal du klikke på ”Opret konto

indtast informatiner

Når du har indtastet dine informationer, så kommer du ind på din eToro konto, hvorefter du kan indsætte penge og købe tyske aktier.

Du kan oprette din konto og komme i gang med at købe dine første aktier på under 5 minutter.

3. Indsæt penge

Når du er kommet ind på din konto, så skal du blot overføre penge. Du kan overføre penge med enten kreditkort, PayPal eller en bankoverførsel, hvor du kan komme i gang for kun 50$ (Ca. 300 kr.)

Det eneste du skal gøre er at klikke i bunden af siden i venstre side på ”Indbetal penge

indsæt penge

Du er nu klar til at overføre dine penge til handelskontoen.

Når du har overført penge til din handelskonto, så kan du købe dine tyske aktier.

4. Køb tyske aktier

Du er nu helt klar til at købe tyske aktier. Du bestemmer selv om du vil finde dine egne aktier at søge efter, eller om du ønsker at bruge nogle af vores forslag i artiklen.

For at finde den aktie du gerne vil købe skal du blot søge efter den i søgefeltet i toppen af siden.

Her har jeg søgt efter ”BMW

bmw aktier

Herefter skal du klikke på ”Handl” for at gå til købssiden af BMW aktier som i dette eksempel.

bmw aktie

Derefter lander du på overstående købsside, hvor du kan købe BMW aktier. Du bestemmer selv om du ønsker at købe for et bestemt beløb eller et bestemt antal aktier.

Så snart du har valgt hvor mange aktier du vi købe, så klikker du på ”Indbetal nu” hvis du ikke har overført penge til din konto endnu, ellers vil der stå ”Indstil ordre” hvis du har overført penge til din handelskonto.

Du har nu købt din tyske aktie.

Tyske aktier anbefalinger

Vi laver ikke investeringsrådgivning, så nedstående tyske aktier anbefaling og nye aktietips er for at vise hvilke tyske aktier du med fordel kan kigge nærmere på. Vi anbefaler at du altid undersøger aktierne grundigt inden du køber dem, så afsnittet her skal betragtes som inspiration og ikke som tyske aktier anbefaling, men mere for at åbne øjnene for nogle udvalgte tyske aktier. Du kan også læse vores artikel om danske aktier og Amerikanske aktier hvis du vil lære mere om de.

BMW aktier

bmw aktier

BMW er kendt som en af de største bil- og motorcykelmærker på markedet. BMW aktier også en populær aktie, hvor det dog er vigtigt at være opmærksom på at det er en volatil aktie som har en meget svingene aktiekurs. Derudover så er det også en udbytteaktie som mange investorer godt kan lide.

BMW er med i kapløbet om fremtidens el-biler, hvor der er stor konurrence, men BMW har kapitalen til at være med i fronten, så det er uden tvivl en spændende aktie at holde øje med i de kommende år.

KØB BMW AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Siemens aktier

siemens aktier

Siemens kender mange af os særligt for deres vindmøller. Størstedelen af Simens omsætning kommer fra bæredygtige samt miljøvenlige produkter, som fortæller meget om at Siemens fokusere på den grønne energi. De laver dog ikke kun vindmøller, men er især kendt som en stor teknologivirksomhed, som fokusere på intelligent infrastruktur og energiproduktion. Siemens aktier er også udbytteaktier, og udbetaler et højt udbytte, hvilket for mange investorer også er et plus.

Hvis du fokusere på grøn energi, så kan Siemens aktier være interessante for dig at holde øje med.

KØB SIEMENS AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Metro aktier

metro aktie

Metro som blev grundlagt i 1964, er en stor detailkoncern, som vi tidligere har haft i Danmark, men tilbage i 2014 valgte Metro at lukke deres varehuse, da de ikke kunne drive en god forretning i Danmark. De lukkede virksomheden i Danmark med et overskud grundet salget af grundene og ejendommene de havde.

Metro AG som selskabet hedder, sælger kun varer til engros, og har mere end 97.000 ansatte fordelt ud på 680 varehuse i 24 lande. Det er en enorm koncern, som uden tvivl har været ramt af coronakrisen, hvor deres Metro aktier faldt radikalt, men er begyndt at stabilisere sig igen. En stor tysk virksomhed, som også udbetaler et højt udbytte til deres aktionærer.

KØB METRO AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Tyske udbytteaktier

Der findes utallige tyske udbytteaktier, og på listen ovenfor kan du se et udvalg af udbytteaktier som alle betaler et fornuftigt udbytte. Men når du kigger efter tyske udbytteaktier, så er der ingen tvivl om at du skal kigge på andre parametre end udbytte alene. Men det er klart, at hvis udbytteaktier er en del af din aktiestrategi, så er det klat at det kan være interessant at kigge på de forskellige tyske udbytteaktier.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg gode tyske aktier?

Det afhænger af hvilken aktiestrategi du har. Vi har lavet en liste med tyske aktier, hvor du kan blive klogere på disse tyske aktier, og få inspiration til tyske aktier.

Hvilke tyske aktier giver udbytte?

Vi har på vores liste fundet nogle udvalgte tyske aktier som udbetaler udbytte. Du kan se vores udvalgte tyske aktier her.

Hvorfor købe tyske aktier?

Der er mange investorer som gerne vil købe tyske aktier, fordi en række tyske virksomheder også er kendte her i landet, hvilket gør det lettere at finde oplysninger om virksomhederne.

Hvordan køber jeg tyske aktier?

For at købe tyske aktier, så skal du finde en handelsplatform der tilbyder aktiehandel på det tyske aktiemarkedet. I vores artikel anbefaler vi eToro, men der findes mange handelsplatforme der tilbyder køb af tyske aktier.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen