General Electric Aktier (2024) GE Aktie kurs

GE
GE Aerospace
NYSE
up arrow$163.94
$0.71
0.43%
KØB GENERAL ELECTRIC AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb General Electric aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”General Electric
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du General Electric
aktier

KØB GENERAL ELECTRIC AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

General Electric aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE General Electric aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste General Electric aktie kurs. Den live General Electric aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for General Electric Aktier igennem en længere periode.

Køb din første General Electric aktie trin for trin

Det er nemt at investere i General Electric aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe General Electric aktier. Du kan også få inspiration på vores liste med aktieanbefalinger.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe General Electric aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine General Electric aktier.

3. Sådan Køber du General Electric aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine General Electric aktier.

general electric aktier

For at finde General Electric aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din General Electric aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af General Electric aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

general electric aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første General Electric aktie aktier.

Se også vores andre artikler omkring:

Historien om General Electric

General Electric er uden tvivl en af de vigtigste dele af USA’s teknologiske historie. Generel Electric (GE) stammer helt tilbage fra Thomas Edisons hjemmelaboratorium, men er i dag blevet en af verdens største virksomheder, lige fra den første teknologi til den nu nyeste teknologi vi har i det 21. århundrede.

Thomas Edison blev etableret i 1870’erne, hvor han begyndte at undersøge det elektriske lys, som skulle erstatte gaslyset som dengang var det almindelige lys. Her udviklede han i 1876 glødelampen, og en elektrisk pære blev produceret i 1879 sammen med den første dynamo eller jævnstrømsgenerator.

I 1889 fik Edison samlet sine virksomheder under navnet Edison General Electric Company. I 1892 fusionerede firmaet med Thomson-Houston Electric Company for at danne General Electric Company.

I dag er virksomheden en af de største virksomheder i verden, som har fulgt teknologien helt fra den spæde start til vores nuværende højteknologiske tidsalder som vi har i det 21. århundrede.

General Electric (GE) har i dag mere end 174.000 ansatte verden over, med en omsætning på mere end 75 milliarder dollars årligt.

Bør man købe General Electric aktier?

Om du skal købe General Electric aktier (GE Aktier) afhænger af hvad du tror fremtiden bringer for General Electric Company. Generel Electric har haft nogle år med underskud og faldende aktiekurser, men har dog haft en oprejsning på det seneste. Derudover så er General Electric aktier udbytte aktier som mange investorer også sætter pris på, og som måske også er en del af din aktiestrategi.

Der er ingen tvivl om at det er en af de helt store virksomheder man køber aktier i, hvis du køber aktier i General Electric, og hvis du overvejer at investere i General Electric aktier, så skal du naturligvis grundigt researche GE, for at sikre at du ved hvad du investere i.

Læs også vores artikel: Lær at handle med aktier

KØB GENERAL ELECTRIC AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (GE) General Electric aktie?

Du kan købe en General Electric aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe General Electric aktier her)

Hvad er kursen på General Electric aktier nu?

Kursen på General Electric aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe General Electric aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om General Electric aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen