Coloplast Aktier (2024) COLO Aktie kurs

COLO-B.CO
Coloplast B A/S
Copenhagen
down arrow861,60 DKK
14,60 DKK
1,67%
KØB COLOPLAST AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Coloplast aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Coloplast
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Coloplast
aktier

KØB COLOPLAST AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Coloplast aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Coloplast aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Coloplast aktie kurs. Den live Coloplast aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Coloplast Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Coloplast aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Coloplast aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Coloplast aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Coloplast aktier, så skal du finde den rigtige aktie platform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Coloplast aktier.


3. Sådan Køber du Coloplast aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Coloplast aktier.

coloplast aktier

For at finde Coloplast aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Coloplast aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

Læs også vores artikel: køb og sælg aktier


4. Køb af Coloplast aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

coloplast aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Coloplast aktie aktier.

Læs også vores artikler om:


Historien om Coloplast

Coloplast A/S blev grundlagt tilbage i 1957, men ideen til produktet kom allerede i 1954 hvor Elise Sørensen fik en ide. Elise Sørensen var sygeplejerske og hendes søster Thora var blevet stomiopereret, og frygtede at gå ud blandt andre mennesker, fordi hun var bange for at der ville komme en lækage fra hendes stomi. Her kom Elises ide om en selvklæbende stomipose i spil.

Aage Louis-Hansen var en civilingeniør samt plastikfabrikant og var gift med Johanne Louis-Hansen, som var uddannet sygeplejerske gik sammen om at udvikle denne stomipose som var baseret på Elises idé. Her fik de skabt denne stomipose som kunne hjælpe Thora og de mange tusindevis af mennesker som har fået en stomi.

Coloplast har sidenhen fået udviklet en større palette af produkter som udover stomiposer også tæller katetre og bandager som bliver brugt i private hjem og på hospitaler. Deres produkter bliver markedsført og solgt globalt, hvor deres produkter leveres til hospitaler, institutioner, grossister samt detailforretninger og på enkle markeder så levere Coloplast også direkte til forbrugerne.

Coloplast A/S omsætter for mere end 18.500 Millioner kroner og har mere end 12.500 ansatte i hele 53 lande.

Bør man købe Coloplast aktier?

Coloplast aktier er placeret på OMX C25 indekset som nogle af de mest handlede danske aktier, og er blandt favoritterne hos mange investorer. Udover at de igennem årene har haft en stigende aktiekurs, så giver Coloplast aktien også udbytte, hvor man som investor får en del af deres årlige overskud. Coloplast har lavet nogle massive investeringer som blandt andet tæller en ny fabrik i Costa Rica, som skal bidrage til deres øgede vækst.

Jeg kan ikke fortælle dig om du skal købe Coloplast aktier, da du skal lave din egen grundige research, men jeg håber at du har fået en bedre ide om hvilken virksomhed Coloplast A/S er, så du selv kan danne dit indtryk af om Coloplast kan være spændende som en fremtidig investering.

Læs også vores artikel omkring aktiehandel for begyndere.

KØB COLOPLAST AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (COLO) Coloplast aktie?

Du kan købe en Coloplast aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Coloplast aktier her)

Hvad er kursen på Coloplast aktier nu?

Kursen på Coloplast aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Coloplast aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Coloplast aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen