Chr. Hansen Aktier (2024) CHR Aktie kurs

KØB CHR. HANSEN AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Chr. Hansen aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Chr. Hansen
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Chr. Hansen
aktier

KØB CHR. HANSEN AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Chr. Hansen aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Chr. Hansen aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Chr. Hansen aktie kurs. Den live Chr. Hansen aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Chr. Hansen Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Chr. Hansen aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Chr. Hansen aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Chr. Hansen aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Chr. Hansen aktier, så skal du finde den rigtige Investeringsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Chr. Hansen aktier.

3. Sådan Køber du Chr. Hansen aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Chr. Hansen aktier.

chr. hansen aktier

For at finde Chr. Hansen aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Chr. Hansen aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

Du kan også se vores fulde guide og lære at køb og sælg aktier.

4. Køb af Chr. Hansen aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

chr. hansen aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Chr. Hansen aktie aktier.

Læs også vores artikler om:

Historien om Chr. Hansen

Chr. Hansen blev stiftet tilbage i 1874 af Christian D.A. Hansen, som startede et teknisk og kemisk laboratorium. Han fik utrolig stor succes indenfor mejeriområdet, hvor det første formål med laboratoriet var at skabe kvalitetssikret flydende osteløbe. Dette blev lynhurtigt populært og tog fart fra år 1875 allerede.

Christian D.A. Hansen begyndte at udvide forretnmingen i 1876, og her lancere han en helt ny farvemetode som både er gældende for ost og smør, og de voksede ud af deres oprindelige lokaler i 1877 allerede. Her var de allerede oppe og producere over 1 million pund ost med deres osteløbe. De åbner deres første fabrik i USA i 1878 og 1879.

Christian D.A. Hansen går bort i 1916 i en alder af 73 år, og herefter overtager hans søn Johannes Hansen virksomhedens drift. Han var kemiingeniør og overtog virksomheden midt under første verdenskrig, hvor Chr. Hansen oplever at importen fra England bliver blokeret af tyskerne. Virksomheden overlever og fik fuld gang i omsætningen igen, samt åbner en fabrik i 1936 i Lübeck. De forsætter deres vækst under anden verdenskrig i Canada, hvor de åbner en ny osteløbefabrik. De forsætter udvidelsen af virksomheden i 1964 hvor endnu en fabrik åbnes og der bygges en helt ny fabrik i 1976 i Danmark.

De lancere nye bakterielle kulturer som bliver en stor succes, mens virksomheden i dag er mest kendt for deres probiotika samt syrekultur, som er skabt for at forstærke helbredet hos dyr og mennesker. Chr. Hansen har en lang historie og er de førende indenfor deres felt globalt.

De har over 3300 ansatte verden over, og omsætter for mere end 1 Milliard Euro årligt, med et stort årligt overskud, hvilket uden tvivl også fortæller lidt om hvilken veldreven virksomhed Chr. Hansen er.

Bør man købe Chr. Hansen aktier?

Jeg kan ikke fortælle dig om du skal købe Chr. Hansen aktier, fordi det afhænger fuldstændig af din aktiestrategi. Men der er ingen tvivl om at Chr. Hansen aktier er utroligt spændende at følge, men har også vist sig at være yderst volatile, hvilket man ser i deres skiftende aktiekurs som er både steget og faldet en del igennem de seneste år.

Chr. Hansen aktier er også udbytteaktier, som også er noget som mange investorer er glade for, og de giver et fornuftigt udbytte til deres aktionærer. En Chr. Hansen aktie er en spændende aktie som bliver interessant at følge i de kommende år.

Læs også vores komplette guide omkring udbytte aktier.

KØB CHR. HANSEN AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (CHR) Chr. Hansen aktie?

Du kan købe en Chr. Hansen aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Chr. Hansen aktier her)

Hvad er kursen på Chr. Hansen aktier nu?

Kursen på Chr. Hansen aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Chr. Hansen aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Chr. Hansen aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen