Walmart Aktie (2024) WMT Aktie kurs

WMT
Walmart Inc.
NYSE
up arrow$67.43
$0.01
0.01%
KØB WALMART AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Walmart aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Walmart
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Walmart
aktier

KØB WALMART AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Walmart aktier Kurs 2024[Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Walmart kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Walmart aktie kurs. Den live Walmart aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Walmart Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Walmart aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Walmart aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Walmart aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Walmart aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Walmart aktier.

3. Sådan Køber du Walmart aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Walmart aktier.

Walmart aktier

For at finde Walmart aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Walmart aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af Walmart aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

walmart aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Walmart aktier.

Historien om Walmart Inc.

Walmart Inc. blev stiftet tilbage i 1962, hvor Sam Walton åbnede den første Walmart butik i alderen 44 år. Sam Walton havde i 1950’erne åbnede hans egen Walton’s 5&10, som var en varietébutik. Men han ville gerne mere med sin forretning, hvilket var årsagen til opstarten af Walmart.

En stor del af Walmarts succes var at man i deres butikker kunne få lavere priser og stadig en god service.

I år 1967 var der hele 24 butikker ejet af Walton familien, hvor de havde en omsætning på 12.7 millioner dollars.

Virksomheden fik en massiv succes, og i 1970 blev Walmart børsnoteret, og en stor del af deres overskud kunne bidrage til væksten af yderligere varehuse.

Få år senere, i 1972 havde Walmart hele 51 butikker, og i 1980 havde de hele 276 butikker med over 21.000 medarbejdere.

Sam Walton modtog i 1992 frihedsmedaljen, som var samme år som han døde, og hans søn Robv Walton blev bestyrelsesformand for Walmart Inc. som på daværende tidspunkt havde 371.000 medarbejdere og 1928 butikker.

Herefter begynder Walmart at opkøbe yderligere butikker, hvor de opkøber 122 Woolco-Butikker I Canada og senere åbner de deres første Walmart butikker i Kina. De er i de senere år begyndt at opkøbe yderligere virksomheder, for at opnå yderligere vækst, hvor de har opkøbt store virksomheder såsom Eloquii, Bare Necessities samt art.com

Walmart er i den senere tid også begyndt at tilbyde hjemmelevering, hvor man får varerne bliver leveret direkte af medarbejderne fra Wallmart, og hvor de får en adgangskode til en smartlås, hvor de kan låse sig ind i kundernes hjem og fylde køleskabet op for kunderne, som er et relativt nyt koncept for Walmart.

Bør man købe Walmart aktier?

Om du bør købe Walmart aktier afhænger fuldstændig af din aktiestrategi og risikoprofil. Walmart er en utroligt interessant virksomhed, som på få år er vækstet fra en enkelt butik, til nu at have flere tusinde butikker rundt omkring i verden, og med massive opkøb. Derudover så er Walmart begyndt at digitalisere deres virksomhed, med f.eks. bestilling af varer hjemmefra og med hjemmelevering, som en del af deres service. Walmart begyndte dog relativt sent på denne transformation, hvilket har været dyrt for dem, men som de dog er begyndt at komme med på.

Walmart aktier er også udbytte aktier, og giver derfor deres aktionærer en del af deres årlige overskud, hvilket også er noget som mange investorer finder interessant. Som sagt, så kan vi ikke fortælle dig om du bør købe Walmart aktier, men hvis du har fået mere interesse i Walmart aktier, så bør du lave din research og finde ud af om du tror på fremtiden og deres digitalisering som virksomheden forsat er igennem, inden du køber Walmart aktier. Vi kommer helt bestemt til at følge Walmart aktier i den kommende tid.

KØB WALMART AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (WMT) Walmart aktie?

Du kan købe en Walmart aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Walmart aktier her)

Hvad er kursen på Walmart aktier nu?

Kursen på Walmart aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Walmart aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Walmart aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen