Ørsted Aktier (2024) ORSTED Aktie kurs

ORSTED.CO
ORSTED A/S
Copenhagen
up arrow395,20 DKK
4,40 DKK
1,13%
KØB ØRSTED AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Ørsted aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ” Ørsted aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Ørsted aktier

KØB ØRSTED AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ørsted aktier Kurs 2024[Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Ørsted aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Ørsted aktie kurs. Den live Ørsted aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Ørsted Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Ørsted aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Ørsted aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Ørsted aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Ørsted aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Ørsted aktier.

3. Sådan Køber du Ørsted aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Ørsted aktier.

ørsted aktier

For at finde Ørsted aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Ørsted aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af Ørsted aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

ørsted aktie kurs

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed dine første Ørsted aktier.

Læs også:

Historien om Ørsted

Ørsted blev stiftet tilbage i 1972 med navnet ”Dansk Naturgas”. De skiftede navn til ”Dansk Olie og Naturgas A/S” i 1973, mens det igen skiftede navn til ”DONG Energy” i 2002, mens det til slut nu har skiftet navn til ”Ørsted i 2017 som det stadig den dag i dag hedder.

Årsagen til navnet ”Ørsted” er fordi virksomheden er blevet opkaldt efter den kendte fysiker H.C. Ørsted, som er kendt som ham der opfandt elektromagnetismen tilbage i 1820.

Virksomheden kom især i mediernes søgelys tilbage i 2004, hvor reageringen blev enige om staten som dengang ejende alle andelene i virksomheden, ville sælge en stor del af virksomhedens andele til de amerikanske ”Goldman sachs” da virksomheden blev børsnoteret, som dog først skete i 2013.

Efter at Ørsted blev børsnoteret så er aktien steget voldsomt, og eftersom den danske stat stadig ejer størstedelen af Ørsted, så det har været en god beslutning rent økonomisk.

I 2017 har Ørsted lavet et stort skifte i den retning de går i, hvilket betød at de frasolgte alle deres olie- og gasaktiviteter og fokusere i stedet på vindenergi samt biomasse, hvilket giver dem en grønnere retning, hvilket på den lange bane kan vise sig at blive en rigtig god forretning.

Bør man købe Ørsted aktier?

Ørsted aktier er nogle af de mere populære aktier, og de har generelt i mange år kommet ud med store overskud, hvilket naturligvis har været utroligt attraktivt for deres investorer igennem de senere år. Derudover så får du som indehaver af Ørsted aktier også udbytte, da de giver deres aktionærer udbyttebetaling årligt.

Virksomheden Ørsted beskæftiger sig med grøn energi, hvilket generelt er noget som langt de fleste lande verden over, er en retning som de går i, hvilket er et godt tegn for Ørsted som virksomhed. Hvis Ørsted kan blive en af vinderne i det grønne ræs, så kan Ørbæk aktier blive en rigtig god investering.

Læs også vores artikel med ”Køb aktier online

KØB ØRSTED AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (ORSTED) Ørsted aktie?

Du kan købe en Ørsted aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Ørsted aktier her)

Hvad er kursen på Ørsted aktier nu?

Kursen på Ørsted aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Ørsted aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Ørsted aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen