GameStop Aktie

GameStop er en online samt offline butik der forhandler alt indenfor gaming. Virksomheden sælger nye og brugte spil, konsoller og tilbehør, såsom controllere, headsets, virtual reality-produkter, digital valuta i spillet, digitalt indhold, der kan downloades, og downloads af hele spillet. Det sælger også samleobjekter, der omfatter licenserede varer, primært relateret til spil-, tv- og filmindustrien, samt popkulturtemaer. I 2022 drev virksomheden 4573 butikker foruden en række webshops.
GameStop Corporation
174,75 DKK
174,75 DKK
0,60%
GGameStop Corporation
$25.07
TickerGME
Kurs$25.07
Kursudvikling$0.1507
Kursudvikling %0.60%
Volumen$28,336,792.00
Markedsværdi10.68B

GameStop kurs og graf

GameStop Aktie Anbefalinger

På Aktie Skole anbefaler vi dig ikke hvad du skal købe, men forsøger at give dig mulighed for at træffe din egen beslutning på et oplyst grundlag.

Et af de værktøjer du kan bruge i den process er kursmål og anbefalinger som løbende udsendes fra banker og investeringsforeninger. Vi har samlet dette fra alle de store udbydere i tabellen herunder:

GameStop Kursmål

DatoFirmaKursmålAnbefaling
22/07/2023Wedbush55,-Sælg

Stadig ikke sikker? Så tjek vores næste afsnit hvor vi fortæller hvad GameStop historisk har udbetalt i udbytte og hvad deres nuværende udbyttestrategi er.

GameStop Udbytte

GameStop udbetalte udbytte i perioden 2013 til 2020, men stoppede grundet store underskud.

Da virksomheden er midt i en stor turnaround er der ikke udsigt til udbytte i nær fremtid. Men virksomheden er ikke afvisende for at skulle udbetale udbytte igen i fremtiden hvis økonomien tillader det.

RegnskabsårUdbyttePayout Ratio
20210 DKK0%
20200,73 DKK9,9%
20192,8 DKK13,52%
201811,21 DKK9,37%
201711,21 DKK6,09%

Køb din første GameStop aktie trin for trin

Det er nemt at investere i GameStop aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe GameStop aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe GameStop aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform som både dur som aktie app til IOS og Android. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine GameStop aktier.

3. Sådan Køber du GameStop aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine GameStop aktier.

gamestop aktier

For at finde GameStop aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din GameStop aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af GameStop aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

gamestop aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første GameStop aktier.

Læs også vores artikler:

Historien om GameStop

GameStop er en stor amerikansk virksomhed, som blev grundlagt i 1984 af klassekammeraterne James McCury og Gary M. Kusin. De kaldte virksomheden ”Charles Babbage” hvor de åbnede en detailbutik i Dallas, med hjælp fra en investor ved navn Ross Perot. De begyndte at sælge Nintendo spil i 1987, og forsatte salget af spil, hvor de endte med at blive en af de største spilforhandlere i verden. De har i dag mere end 5000 butikker, både i USA, Canada, Australien, samt i Europa. De har dog fået en stor konkurrence i form af online salg af computerspil.

George Sherman er en af hovedaktionærerne i GameStop i dag, har tjent sine penge online, og mange forventer at GameStop bliver mere og mere digitaliseret og derved forsat kan holde deres førende position som en af de største forhandlere af computerspil og konsolspil.

I 2021 steg GameStop aktien radikalt, hvilket endte med en stigning på mere end 700%. Årsagen til denne stigning var fordi en hel masse mindre investorer blev enige om på forummet ”Reditt” at de ville gå imod de store hedgefonde, som havde shortet GameStop aktien, hvilket betyder at de havde satset på at GameStop aktien ville falde. Hvis den ville falde, så ville de store hedgefonde tjene penge.

De små investorer fra forummet Reddit, blev enige i at købe en masse GameStop aktier, for at få GameStop aktien til at stige i værdi, hvilket gjorde at de store hedgefonde ikke kunne tjene penge på deres shorting. Det lykkes for de små investorer og flere af de helt store hedgefonde tabte utroligt mange penge.

Bør man købe GameStop aktier?

Ingen ved hvad fremtiden bringer, men GameStop er en utrolig interessant virksomhed at følge i de kommende år. Det bliver utroligt spændende at se om de formår at sørge for at digitalisere deres salg endnu mere end de har i dag.

GameStop’s ejere er utroligt dygtige til at sælge online, hvilket og det gør især GameStop aktien spændende at følge efter at mange investorer har solgt deres aktier i GameStop efter det store udsving i 2021. De har uden tvivl penge nok til at skifte retning, og har forsat en enorm markedsværdi. Men om de får succes online eller ej, det må tiden vise. Så du skal gøre op med dig selv om du tror de får succes online eller ej, inden du køber GameStop aktier.

Du kan også læse vores artikel om danske aktier.

KØB GAMESTOP AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du en række af de mest stillede spørgsmål vi har fundet på Google, fået på email eller læst rundt på nettet.

Mangler dit spørgsmål herunder? Så tøv ikke med at skrive til os ved at klikke på “kontakt” i bunden af siden og send det. Vi lover at svare så godt vi kan.

Hvor kan jeg købe en (GME) GameStop aktie?

Du kan købe en GameStop aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe GameStop aktier her)

Hvad er kursen på GameStop aktier nu?

Kursen på GameStop aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe GameStop aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om GameStop aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen