Securitas AB Aktier (2024) SECU Aktie kurs

SECU-B.ST
Securitas AB ser. B
Stockholm
up arrow114,25 DKK
2,85 DKK
2,56%
KØB SECURITAS AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Securitas aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Securitas AB
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Securitas
aktier

KØB SECURITAS AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Securitas aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Securitas aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Securitas aktie kurs. Den live Securitas aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Securitas Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Securitas aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Securitas aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Securitas aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Securitas aktier, så skal du finde den rigtige aktieapp. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Securitas aktier.

3. Sådan Køber du Securitass aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Securitas aktier.

securitas aktier

For at finde Securitas aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Securitasaktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af Securitas aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

securitas aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Securitas aktier.

Læs også artiklerne:

Historien om Securitas AB

Securitas blev grundlagt i Sverige i 1934, hvor virksomheden dengang hed AB-Helsingborgs Nattevagt, hvor Erik Philip-Sörensen købte vagtselskabet. Navnet skiftede navn til Förenade Svenska Vakt AB i 1935 og virksomheden begyndte at vækste igennem opkøb af flere mindre sikkerhedsvirksomheder i Sverige. I 1981 blev hele koncernen opdelt mellem Eriks sønner, hvor alt den internationale aktivitet blev til G4S, mens alt den svenske aktivitet forsat endte med at være Securitas.

Hele koncernen forsatte med at fokusere på sikkerhed, og i 1989 udvidede virksomheden sig til Norge, Danmark samt Portugal og begyndte at etablere sig i Ungarn.

I 1980 etablerede Dansikring sig i Danmark, som en af de førende forsikringsselskaber, og i 1988 blev Dansikring opkøbt af de svenske Securitas AB, hvor de dog beholdte deres navn, Dansikring. Men i 2012 vælger Dansikring at skifte navn til Securitas og er nu et komplet medlem af Securitas familien.

I de senere år har Securitas investerer utrolig meget i de teknologiske sikkerhedsløsninger, hvor de forsøger at opnå en endnu større konkurrenceevne, og en bedre løsning for deres kunder. Securitas forsætter opkøb i Danmark, hvor de i de senere år både har opkøbt HH Vagt A/S og Dansk Brandteknik.

Bør man købe Securitas aktier?

Securitas har igennem utroligt mange år opnået en massiv vækst, som de især har fået igennem opkøb af de mindre sikkerhedsvirksomheder, og folks øgede behov for sikkerhed i hjemmet. Derfor er Securitas aktier også utroligt interessante, da Securitas aktier er udbytteaktier som udbetaler et ganske flot udbytte til deres aktionærer.

Der er stor konkurrence indenfor sikkerhedsvirksomhederne, som man naturligvis skal huske når man overvejer at købe Securitas aktier. Men Securitas er en kæmpe virksomhed som udvikler sig konstant, så de har styrken til at holde konkurrenterne væk hvis de forsætter deres vækst. Så vi kan ikke svare dig på om du skal købe Securitas aktier, men hvis du tror at Securitas forsætter med at være i toppen af sikkerhedsbranchen, så kan Securitas blive en god investering på den lange bane.

Læs også vores andre guides som f.eks. hvordan man investerer i aktier

KØB SECURITAS AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (SECU) Securitas aktie?

Du kan købe en Securitas aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Securitas aktier her)

Hvad er kursen på Securitas aktier nu?

Kursen på Securitas aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Securitas aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Securitas aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen