AMC Aktier (2024) AMC Aktie kurs

AMC
AMC Entertainment Holdings, Inc
NYSE
up arrow$4.90
$0.005
0.10%
KØB AMC AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb AMC aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”AMC
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du AMC
aktier

KØB AMC AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

AMC aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE AMC aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste AMC aktie kurs. Den live AMC aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for AMC Aktier igennem en længere periode.

Køb din første AMC aktie trin for trin

Det er nemt at investere i AMC aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid at lære at købe aktier.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe AMC aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe AMC aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine AMC aktier.

3. Sådan Køber du AMC aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine AMC aktier.

AMC AKTIER

For at finde AMC aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din AMC aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb af AMC aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

amc aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første AMC aktie aktier.

Læs også vores artikler omkring:

Historien om AMC Entertainment

AMC Entertainment Holding blev grundlagt tilbage i 1920 og er en stor amerikansk Biografkæde og en af de populære amerikanske aktier. Biografen blev stiftet i Kansas, men findes nu overalt i USA og Europa, hvor de har mere end 950 biografer samlet set med næsten 100.000 ansatte i alt.

Grundlæggerne Maurice, Edward og Barney Dubinsky købte ”The Regent Theatre” i Kansas, hvor de i 1961 omdøbte navnet til American Multi-Cinema (AMC). I 1981 blev de den første biografkæde med kopholdere i armlænene i sæderne.

I 1995 så lancerer AMC deres første Megaplex, hvor de får installeret sæder på forskellige rækker med forskellige højder, og derudover så fik de deres LoverSeat, med plads til 2 personer på et stort sæde.

I 2000 lancere de online billet service, for at gøre det endnu lettere at bestille billetter til biograffilmene, såsom Empire 25 i New York, som er den travleste biograf i hele verden.

I 2009 slår AMC sig sammen med Sony og ReaID og implementere digital og 3D teknologi.

I år 2016 annoncere de at de vil opkøbe konkurrenten Carmike Cinemas, som var en af deres største konkurrenter i USA og som med dette opkøb gjorde AMC til den største biografkæde i USA, som i dag omsætter for mere end 1.2 milliarder dollars om året, men som har været igennem en større krise grundet covid-19 og som dog er begyndt at stabilisere forretningen igen.

Bør man købe AMC aktier?

AMC aktier er nogle af de mere volatile aktier, og vi kan derfor ikke fortælle dig om du bør købe AMC aktier eller ej, da det afhænger fuldstændig af din risikovillighed. I 2021 kom der en enorm vækst i AMC aktie kursen, grundet en række investorer fra Reddit blev enige om at købe AMC aktier fordi de tog kampen op imod de investorer der havde shortet aktien, som betyder at man har investeret efter at aktien ville falde i værdi, uden reelt set at eje aktien. Dette gjorde at AMC aktien steg voldsomt, og gjorde at de investorer der havde shortet aktien tabte en del penge.

Kursen på aktien er faldet efterfølgende og sådan en stigning skal vi nok ikke forvente kommer til at ske igen. Men til gengæld så er det blevet mere normalt at gå i biografen rundt omkring i verden, efter nedlukningen grundet Covid-19 og derfor kan man godt forvente at deres indtjening bliver mere stabil i de kommende år igen.

KØB AMC AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (AMC) AMC aktie?

Du kan købe en AMC aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe AMC aktier her)

Hvad er kursen på AMC aktier nu?

Kursen på AMC aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe AMC aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om AMC aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen