Telenor Aktie (2024) TEL Aktie kurs

TEL.OL
TELENOR
Oslo
down arrow127,20 DKK
1,80 DKK
1,40%
KØB TELENOR AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Telenor aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Telenor
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Telenor
aktier

KØB TELENOR AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Telenor aktier Kurs 2024[Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Telenor aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Telenor aktie kurs. Den live Telenor aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Telenor Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Telenor aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Telenor aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Telenor aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Telenor aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Telenor aktier.


3. Sådan Køber du Telenor aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Telenor aktier.

Telenor aktier

For at finde Telenor aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Telenor aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Telenor aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

Telenor aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed dine første Telenor aktier.

Læs også vores artikler om:


Historien om Telenor

Telenor som i starten hed Sonofon, har i Danmark en relativt kort historie, som startede helt tilbage i år 1991, hvor Sonofon blev grundlagt. Sonofon startede i Aalborg, tæt på Aalborg Universitets meget stærke forskningsmiljø, hvor det kunne bidrage til at få den hurtigste installation af et GSM-netværk, som er den mobile netværksforbindelse.

I 1994 havde Sonofon allerede fået 35.000 danske kunder, og kunne sende SMS beskeder grundet deres 2G forbindelse. Sonofon indgår den første roamingaftale med operatører i både Sverige og Finland, for at give deres kunder mulighed for at kommunikere i disse lande også.

Sonofon lancere i år 1996 døgnåbent kundeservice i 24/7, hvor de reklamerede med Sonofon-pigerne som blev deres symbol på deres nye åbningstider. De brugte deres egne medarbejdere som deres Sonofon-piger.

I 1999 åbnede de nyt hovedkontor i København, og året efter i år 2000 opkøber Norske Telenor Group 53,5% af Sonofon for 13.1 Milliarder kroner.

Sonofon lancere den nye reklame for ”Polle fra Snave”, som får kæmpe succes, og som virkeligt tog Danmark med storm. Der blev endda udarbejdet en spillefilm baseret på hovedpersonen. Samme år bliver det muligt for deres kunder at sende billeder og lydklip med MMS.

I 2005 bliver Cypercity opkøbt af Telenor Group, hvilket sikre at Telenor også får styrket deres position på bredbåndsmarkedet.

Sonofon skifter navn til Telenor i 2009, som vi kender navnet idag.

Telenor og Telia går sammen med deres netværk, for at skabe det største og stærkeste netværk, hvor de skabte TT-Netværket, så man som kunde hos Telenor også kan bruge Telia’s master.

I de senere år har Telenor fokuseret på at gå digitalisere virksomheden, og de lancerede i 2019 5G i Danmark, mens de i i den seneste tid har fokuseret på at forbedre deres mobilabonnementer samt bredbåndsprodukter som rammer flest mulige kunder.

Bør man købe Telenor aktier?

Telenor er en yderst spændende virksomhed, men vi kan ikke svare dig på om du skal købe Telenor aktier, da det afhænger fuldstændig af din investeringsstrategi og risikoprofil. Men Telenor er en af de største teleselskaber i Danmark, og har overgået til en mere digital retning, hvor de har skåret en del udgifter væk i form af personale, da deres digitale processor har taget over, hvilket har givet dem bedre mulighed for at skabe overskud på den lange bane.

Telenor aktier er også udbytteaktier, som giver et årligt udbytte af deres overskud, men det er vigtigt at huske at de er i et hårdt pressede markedet med stor konkurrence. Men hvis Telenor kan forsætte med at skære deres udgifter væk, kombineret med at de kan øge omsætningen, så kan en Telenor aktie blive en interessant investering på den lange bane. Så hvis du tror de kan lykkes med det, så kan de potentielt godt blive en rigtig god investering.

Læs også vores guide til aktieinvestering for begyndere.

KØB TELENOR AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (TEL) Telenor aktie?

Du kan købe en Telenor aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Telenor aktier her)

Hvad er kursen på Telenor aktier nu?

Kursen på Telenor aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Telenor aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Telenor aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen