Adidas Aktie (2024) ADS Aktie kurs

ADS.DE
ADIDAS AG NA O.N.
XETRA
down arrow227,70 €
2,70 €
1,17%
KØB ADIDAS AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Adidas aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Adidas
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Adidas
aktier

KØB ADIDAS AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Adidas aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Adidas kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Adidas aktie kurs. Den live Adidas aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Adidas Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Adidas aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Adidas aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Adidas aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Adidas aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Adidas aktier.


3. Sådan Køber du Adidas aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Adidas aktier.

adidas aktier

For at finde Adidas aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Adidas aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Adidas aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

adidas aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Adidas aktier.


Historien om Adidas AG

Adidas blev grundlagt tilbage i 1949 af Adi Dassler, som ville gøre en forskel for sportsudøvere samt deres præsentationer. De velkendte tre striber blev Adidas officielle ikon samme år. Deres første årti så leverede Adidas deres Samba-sko, som forsat den dag i dag bliver brugt på indendørs baner samt som klassisk street style. Der blev løbende udviklede nye sko i 1950’erne, såsom deres sprintersko, men også den første fodboldstøvle som blev designet med nylonsål.

I 1960’erne kom Adidas også frem med deres første specialist løbesko, som blev brugt til OL i mexico, mens der også blev lanceret deres ikoniske Adidas-træningsdragt som vi stadig ser den dag i dag.

I de efterfølgende år blev Adidas kendetegnet på nogle høj-kvalitets produkter, og i de senere år er de blevet repræsenteret af stjerner som David Beckham og Haile Gebrselassie, som satte verdensrekord i deres Adizero Adios Neftenga.

På det seneste så er en af de store fokusområder hos Adidas også blevet bæredygtighed, hvor de bl.a. udvikler sko produceret af genbrugsplastik, som en del af deres nye branding, mens de forsat indtager nye markedsandele overalt i verden både ved indtagelse af nye markeder og nye produkter.

Bør man købe Adidas aktier?

Adidas er en af de helt store spillere indenfor sportssko og træningstøj, som uden tvivl er en af de navne man ikke kan undgå at møde i hverdagen. De har i mange år leveret overskud på trods af en massiv vækst, hvor de har lavet markante samarbejder med store brands, som har boostet deres mærke og derved indtjening. En Adidas aktie er en udbytteaktie, som mange investorer syntes er spændende, men vi kan ikke svare dig på om du bør købe Adidas aktier, da det afhænger fuldstændig af din investeringsstrategi.

Det har lykkes Adidas at holde sig som en af de førende sportsbrands, og hvis du tror på at de i fremtiden kan forsætte med at levere overskud, et spændende udbytte årligt til aktionærerne og forsat holde deres plads som en af de mest anerkendte sportsbrands, så kan du med fordel lave din egen research, for at se om en Adidas aktie passer ind i din aktiestrategi.

Læs også vores artikel om at købe aktier.

KØB ADIDAS AKTIER HER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (ADS) Adidas aktie?

Du kan købe en Adidas aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Adidas aktier her)

Hvad er kursen på Adidas aktier nu?

Kursen på Adidas aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Adidas aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Adidas aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen