Snap Aktier (2024) SNAP Aktie kurs

SNAP
Snap Inc.
NYSE
down arrow$15.66
$0.18
1.14%
KØB SNAP AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Snap aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Snap
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Snap
aktier

KØB SNAP AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Snap aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Snap aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Snap aktie kurs. Den live Snap aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Snap Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Snap aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Snap aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Snap aktier på en aktieapp.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Snap aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Snap aktier.


3. Sådan Køber du Snap aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Snap aktier.

SNAP AKTIER

For at finde Snap aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Snap aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Snap aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

snap aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Snap aktie aktier.

Læs også artiklerne:


Historien om Snap / Snapchat

Snapchat blev stiftet af Evan Spiegel, som blev født i 1990 i Los Angeles i en velhavende familie, med begge forældre som advokater og der går historier om at da han fik flere lommepenge end mange andre, på op imod 250 dollas, som svarer til 1500 danske kroner om ugen.

Evan Spiegel og Bobby Murphy kendte hinanden fra Standford University, hvor de begyndte på et projekt i deres hovedfag, nemlig produktdesign. Her kom Evan Spiegel på ideen om midlertidige billeder, som de endte med at gå i gang med i 2011. Deres Snapchat App blev først og fremmest udviklet til et billede-besked og mobilt multimedie system, som fungerer til iPhone og Android telefoner, som oplevede en massiv interesse fra de nye brugere. Allerede i 2012 blev der udvekslet 25 billeder i sekundet, og ved afslutningen af 2012 var der blevet delt mere end 1 milliard billeder igennem Snapchat App’en.

I 2013 havde Snapchat fået mere end 20 millioner brugere der brugte deres App dagligt, hvor nogle af de andre store sociale netværk begyndte at lægge mærke til dem. Her tilbød Mark Zuckerberg, stifteren af Facebook, at købe den kun 2 årige gamle virksomhed Snapchat for hele 3 milliarder dollars. Men her takkede de to stiftere nej tak til.

I 2014 ramte Snapchat 50 millioner daglige brugere, som frem til 2017 ramte 175 Millioner. De blev børsnoteret i 2017 og forsatte deres vækstrejse, hvor de i 2019 omsatte for mere end 320 millioner dollars.

Nu har Snap en omsætning på mere end 770 Millioner dollars, og de har også øget deres antal daglige brugere, hvor de er oppe på mere end 280 Millioner daglige brugere. De forventer at de næste år bliver med yderligere massiv vækst i omsætningen, som de også investere markant i.

Bør man købe Snap aktier?

Snap aktier er noget af det mange vil kalde en vækstaktie. Snapchat er i fuld vækst, men det er vigtigt at vide at Snapchat ikke laver overskud på nuværende tidspunkt. På trods af at de næste år forventer en yderligere stor vækst, så forventer de endnu en gang at have underskud, grundet deres enorme investeringer. Det gør naturligvis også at der er en potentiel større risiko ved Snapchat aktier, men hvis Snapchat formår at omdanne bare en lille del af deres enorme omsætning til overskud i de kommende år, så kan snapchat aktier blive utroligt spændende aktie og en rigtig god investering for investorerne.

Se andre interessante aktier på vores liste over vækstaktier.

KØB SNAP AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (SNAP) Snap aktie?

Du kan købe en Snap aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Snap aktier her)

Hvad er kursen på Snap aktier nu?

Kursen på Snap aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Snap aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Snap aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen