Nokia Aktier (2024) NOKIA Aktie kurs

NOKIA.HE
Nokia Corporation
Helsinki
up arrow3,46 €
0,039 €
1,14%
KØB NOKIA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Nokia aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Nokia
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Nokia
aktier

KØB NOKIA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Nokia aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Nokia aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Nokia aktie kurs. Den live Nokia aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Nokia Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Nokia aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Nokia aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Nokia aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Nokia aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier, medmindre du ønsker at oprette en aktiesparekonto som bankerne er blandt de eneste der tilbyder.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informationer

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Nokia aktier.


3. Sådan Køber du Nokia aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Nokia aktier.

nokia aktier

For at finde Nokia aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Nokia aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Nokia aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

Køb nokia aktier

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Nokia aktie aktier.

Læs også vores artikler om:


Historien om Nokia

Nokia blev stiftet helt tilbage i 1869, og startede dengang som en papirproducent som producerede forskellige produkter af papir. I 1898 begyndte de at producere gummi produkter som blandt andet gummistøvler samt bildæk. Men meget er sket siden da, og i dag så kender vi primært Nokia fra en verden af telekommunikation.

I 1960erne fik Nokia oprettet en mindre elektronikafdeling, hvor de i 1963 fik de første radiotelefoner. Men det var først i 1980erne hvor de begyndte at kunne mærke indtægterne fra salget af radiotelefoner. I 1982 åbnede det første netværk i Finland som blev udbygget over en årrække, og også videre til flere af de nordiske lande, hvilket medførte at Nokia fik øget sin indtjening, fordi de solgte en af markeds eneste digitale telefoncentraler samt biltelefoner.

I 1990erne blev det først rigtig sjovt, og Nokia oplevede et massivt boom der fik salget af mobiltelefoner til at eksplodere. I slutningen af 1990erne kom Nokia 3310 og 3320 til, som blev allemandseje i de nordiske lande. De udviklede også deres 3200-model med farveskærm, hvor der kom bedre kameraer og flere megapixels. I 2006 kom deres N95 på markedet, som blev en kæmpe succes.

Men Nokia blev presset af deres konkurrenter og især Apple, HTC og Android blev hårde konkurrenter i 2007 til 2010. Det resulterede i at Microsoft i 2013 kom med et tilbud på 40.5 Milliarder kroner for Nokia’s mobilproduktions adelingen, som de takkede ja til at sælge i 2014.

I dag er Nokias fokus i stedet andre former for telekommunikation, Tv, overvågning m.v. Men har dog forsat nogle få procent af markedsandelene med deres enkle nye mobiltelefoner.

Nokia er forsat en enorm virksomhed, som omsætter for mere end 170 milliarder kroner om året, med mere end 98.000 ansatte i hele verden.

Bør man købe Nokia aktier?

Nokia har haft sin storhedstid, og vi skal nok ikke forvente at komme op i det niveau som Nokia var tilbage før 2007, hvor de var nogle af de førende mobiltelefon producenter og stærkeste brands.

Aktiekursen er naturligvis faldet en del siden dengang og har fundet sit nye niveau. Nokia har fokuseret massivt på at indtage et helt nyt markedet, nemlig 5G markedet globalt. Nokia sidder på hele 21% af 2G, 3G, 4G og 5G markedet, og hvis Nokia kan forsætte med at indtage nye markedsandele så kan Nokia blive rigtig interessant for investorerne i de kommende år, hvor 5G bliver mere og mere brugt, og kommer til at erstatte de gamle netværksforbindelser.

Hvis du er interesserede i løbende udbytte, så kan du læse vores fulde guide om udbytte aktier

KØB NOKIA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (NOKIA) Nokia aktie?

Du kan købe en Nokia aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Nokia aktier her)

Hvad er kursen på Nokia aktier nu?

Kursen på Nokia aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Nokia aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Nokia aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen