Bank of America Aktier (2024) BAC Aktie kurs

BAC
Bank of America Corporation
NYSE
up arrow$38.41
$0.04
0.10%
KØB BANK OF AMERICA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Bank of America aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Bank of America
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Bank of America
aktier

KØB BANK OF AMERICA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Bank of America aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Bank of America aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Bank of America aktie kurs. Den live Bank of America aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Bank of America Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Bank of America aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Bank of America aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid. Du kan også følge vores guides og lære at handle aktier på nettet.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Bank of America aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Bank of America aktier, så skal du finde den rigtige handelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Bank of America aktier.


3. Sådan Køber du Bank of America aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Bank of America aktier.

bank of america aktier

For at finde Bank of America aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Bank of America aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Bank of America aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

bank of america aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Bank of America aktie aktier.

Se også vores artikler omkring:


Historien om Bank of America

Bank of America blev grundlagt tilbage i 1923, hvor den blev dannet i Los Angeles. I 1928 blev den opkøbt af Bank of Italy fra San Francisco som to år senere også tog navnet Bank of America.

En lille del af Bank of America kan blive sporet tilbage til 1784, hvor Massachusetts Bank blev grundlagt, som den første føderale bank blev stiftet i USA. Denne bank blev til FleetBoston, som Bank of America blev fusioneret med i 2004.

Bank of America er den største bank og finansielle service i USA, og har sine rødder fra Bank of Italy som blev stiftet i 1904 af Amadeo Peter Giannini. En af de største køb som Bank of America har lavet, var da de købte Washington state Bank Seafirst Corporation, og de har udvidet sig yderligere i de senere år, og er til stedet i det meste af USA hvor de er oppe på mere end 213.000 ansatte med en omsætning på over 85 milliarder dollars om året.

Bør man købe Bank of America aktier?

Bank of America er den største Bank i USA, og Bank of America er uden tvivl en spændende aktie for mange investorer. Generelt så er bankaktier nogle af de mindre risikable aktier, dog er Bank of America en bank der for nogle år siden været igennem nogle dårlige sager, hvor de blev anklaget for at give nogle risikable huslån og dårlige lån til investorer. Så den amerikanske reagering sagsøgte Bank of America, som kostede 16 milliarder dollars. Det har de fået oprejsning fra, og deres Bank of America aktier er steget til langt over det niveau.

Bank of America aktier er også en udbytteaktie, som mange investorer godt kan lide, hvor de giver et ganske fornuftigt udbytte. Vi kan ikke fortælle om du bør købe Bank of America eller ej, men det er uden tvivl en interessant bankaktie, som bliver spændende at følge i fremtiden i deres fremtidige opkøb og vækst.

KØB BANK OF AMERICA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (BAC) Bank of America aktie?

Du kan købe en Bank of America aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Bank of America aktier her)

Hvad er kursen på Bank of America aktier nu?

Kursen på Bank of America aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Bank of America aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Bank of America aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen