ISS Aktier (2024) ISS Aktie kurs

ISS.CO
ISS A/S
Copenhagen
up arrow128,60 DKK
0,6 DKK
0,47%
KØB ISS AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb ISS aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ” ISS aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du ISS aktier

KØB ISS AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

ISS aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE ISS aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste ISS aktie kurs. Den live ISS aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for ISS Aktier igennem en længere periode.

Køb din første ISS aktie trin for trin

Det er nemt at investere i ISS aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe ISS aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe ISS aktier, så skal du finde den rigtige aktiehandelsplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine ISS aktier.


3. Sådan Køber du ISS aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine ISS aktier.

iss aktier

For at finde ISS aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din ISS aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af ISS aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

ISS AKTIE

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed dine første ISS aktier.

Se andre spændende aktier:


Historien om ISS

ISS blev grundlagt tilbage i 1901, hvilket gør at virksomheden er over 100 år gammel. ISS startede dengang som et vagtselskab for de lokale virksomheder, men efter at advokaten C.L. David køber sig ind efter få år, så begynder rejsen mod den virksomhed som ISS er blevet til idag.

I 1934 bliver deres datterselskab ”Det Danske Rengøringsselskab” stiftet, som er det frø som er blevet til den virksomhed som vi kender idag som ISS. Det var en oplagt mulighed for at udbytte den ”spildtid” som der ved en nattevagt, så bygningen aldrig var tom.

Når vi kommer frem til 1960’erne så begynder der virkeligt at ske noget i virksomheden, hvor ISS bliver en international virksomhed og begynder at kigge imod udlandet. I 1980’erne går ISS globalt som de forsætter med i 1990’erne og op igennem 00’erne. Særligt i 2008 hvor ISS koncernen laver ”The ISS way” som de indfører for at fokusere yderligere på kunderne, deres læring af ledelse, så de kan optimere båndet mellem virksomhederne og medarbejderne.

ISS er idag i mere end 70 lande, og omsæter for over 73 milliarder kroner om året, med kunder i både det private og offentlige i hele verden.

Bør man købe ISS aktier?

ISS aktier er nogle af de aktier som mange investorer har fulgt med spænding. Årsagen til at ISS aktier er utroligt interessante for mange investorer, er at de først blev børsnoteret i 2014, hvilket gør deres ISS aktie til en relativt ny aktie, på trods af deres gamle historie. Det kunne godt betyde at der er mere at give af i forhold til en højere aktiekurs. Derudover så har ISS også givet nogle relativt høje udbytte til deres investorer, hvor de ved sidste udbytte har givet hele 5,42%. ISS har været hårdt ramt af coronapandemien, hvilket har skåret meget i deres ISS aktie kurs, men om vi rammer den gamle kurs vil kun fremtiden vise. De har dog lige fået en ny direktør efter coronakrisen, som har været et godt træk for ISS.

En investering i ISS aktier vil på langt sigt godt kunne blive en rigtig god investering, særligt hvis ISS aktien kommer op på samme niveau som tidligere eller endnu højere.

KØB ISS AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (ISS) ISS aktie?

Du kan købe en ISS aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe ISS aktier her)

Hvad er kursen på ISS aktier nu?

Kursen på ISS aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe ISS aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om ISS aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Hvad laver ISS?

Virksomheden ISS laver facility service, hvilket betyder Rengøring, Catering og sikkerhed for virksomheder.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen