Telia Aktie (2024) TELIA Aktie kurs

TELIA.ST
Telia Company AB
Stockholm
up arrow27,54 DKK
0,3400 DKK
1,25%
KØB TELIA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Køb Telia aktier (Guide)

Trin 1. – Vælg handelsplatformen med laveste gebyrer og kurtage. Vi anbefaler derfor eToro med 0 kr. kurtage og gebyr.
Trin 2. – Opret din konto ved at skrive dine informationer
Trin 3. – Overfør penge til din konto. Gør det med enten kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 50 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter ”Telia
aktier” i søgefeltet.
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Telia
aktier

KØB TELIA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Telia aktier Kurs 2024 [Live aktie kurs]

Herover kan du se den aktuelle LIVE Telia aktier kurs i realtid. Den opdateres i hele børsens åbningstid hvert 15 minut. Du kan her følge med i den nyeste Telia aktie kurs. Den live Telia aktie kurs du ser på grafen går helt tilbage til de sidste 12 måneder, så du kan se kursen for Telia Aktier igennem en længere periode.

Køb din første Telia aktie trin for trin

Det er nemt at investere i Telia aktier, for så snart du har fundet den rette handelsplatform, så bør det ikke tage særlig lang tid.

Vi har her lavet en trin for trin guide, så du kan undgå at betale høj kurtage og en masse uventede gebyrer, når du skal købe Telia aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Telia aktier, så skal du finde den rigtige aktieplatform. Vi anbefaler ikke at du handler igennem banken, da de ofte har høje gebyrer og kurtage ved køb af aktier.

Vi fortrækker eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er stor prisforskel på de forskellige handelsplatforme, hvor du kan ende med at betale op imod 100 kr. i minimumskurtage ved køb af aktier. De penge vil vi hellere spare og købe aktier for dem i stedet.

 • Saxo Investor toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Find inspiration med investeringstemaer
  • Invester med lav beskatning gennem aktiesparekonto
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB AKTIER Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • nordnet toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Dansk Support
  • Tilbyder Aktiesparekonto
  • Tilbyder Ratepension, Livrente og Aldersopsparing
  Kurtage fra Fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  6.5/10

2. Få en handelskonto

indtast informatiner

Så snart du lander på eToros forside, så skal du blot udfylde informationerne. Derefter får du adgang til platformen. Når du skal investere, skal du indsætte penge på din handelskonto.

indsæt penge

Så snart du har indsat penge på din handelskonto hos eToro, så er du klar til at købe aktier. Du bør overføre pengene som ”USD”, for at slippe for veksle gebyrer. Du kan vælge at overføre penge med kreditkort og Paypal, med minimum 50$ eller bankoverførsel hvor minimumoverførslen er 500$.

Nu kan du købe dine Telia aktier.


3. Sådan Køber du Telia aktier

Så snart du har overført penge til din eToro konto, er du helt klar til at købe dine Telia aktier.

telia aktier

For at finde Telia aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Du kan fra søgefeltet handle eller klikke på aktien, for at læse mere omkring din aktie og se kursudviklingen.

For at købe din Telia aktie, så skal du blot klikke på ”Handl”.


4. Køb af Telia aktier

Så snart du har trykket på ”Handl” kan du vælge om du ønsker at investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

Telia aktie

Uanset hvilken af mulighederne du vælger, så vil det betyde det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene i stedet for den anden. Så snart du har valgt det ønskede beløb eller det antal du vil købe af aktien, så skal du klikke på ”Åben handel” som ses så længe markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket.

Nu ejer du hermed dine første Telia aktier.

Læs også vores artikler om:


Historien om Telia

Telia er en af Danmarks største teleselskaber, og som startede i Danmark i 1995.

I 1996 åbnede Telia op for fastnet telefoni, bredbånd og mobiltelefoni, hvor de har været i toppen blandt de største teleselskaber i Danmark lige siden.

I 2007 opkøbte Telia mobilselskabet Debitel og etablerede Call Me, som er Telia’s lavpris mobilselskab, som er en af de mest populære mobilselskaber indenefor lavpris nichen i Danmark. Året efter i 2008 åbner Telia op for 3G netværket til deres kunder, for at give dem hurtigere internet på mobiltelefonerne.

i 2010 lancere Telia 4G som det første teleselskab i Danmark, og i 2012 aftaler Telia og Telenor at slå deres mobilnetværk sammen, for at tilbyde deres kunder bedst mulig dækning i hele landet.

I 2016 gennemfører Telia deres første 5G test som de er de første i hele Europa til at gøre og i 2021 har Telia udrullet 5G netværket i Danmark.

Telia har mere end 1.5 Mio kunder i Danmark og omsætter for mere end 5.5 milliarder årligt i Danmark. Derudover så har de over 20.000 ansatte, hvoraf 800 af dem er i Danmark.

Bør man købe Telia aktier?

Telia er en interessant virksomhed som trods stor konkurrence på telemarkedet, har formået at bibeholde deres stærke position i de pågældende lande som de igennem tiden er gået ind i. De har også i koncernen formået at lave overskud igennem tiden, og derudover så er Telia aktier en udbytteaktie som har givet et ret fint årligt udbytte.

Så om du skal købe Telia aktier lader vi være op til dig, men det er en interessant aktie som du med fordel kan undersøge nærmere selv. Du skal naturligvis huske at være opmærksom på den store konkurrence som der generelt er på mobiltelemarkedet i disse år, men uanset hvad så er det en utrolig interessant virksomhed som vi vil følge i fremtiden.

Læs også vores artikel omkring køb og salg af aktier.

KØB TELIA AKTIER Din kapital er udsat for risici.
Andre gebyrer gælder.
For mere information besøg etoro.com/trading/fees.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe en (TELIA) Telia aktie?

Du kan købe en Telia aktie på de fleste online handelsplatforme, som eks. eToro
(Læs hvordan du kan købe Telia aktier her)

Hvad er kursen på Telia aktier nu?

Kursen på Telia aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Telia aktier?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan starte med at læse vores artikel om Telia aktier og se om det er en god investering til din strategi.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen